🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 054
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 975
Близнаци е Ивайло. Дето никога не би погледнал чужда жена и въобще е железен в това отношение.
Само дето прави деца от различни жени... Страхотна "семейна ценност".

Във ФБ има разгорещени дискусии дали Ивайло е от ромско семейство, след като дадоха кадри с роднините му.

# 976
Ако Виктор във Фермата се сваляше с някоя невинна девойка, и така се врътне, щях да го упрекна. Но в случая с Цветка не ми се вижда толкова виновен. Тя самата му се натискаше, с ясното съзнание, че навън между тях не може да има нищо, и че в същото време харесва Пламен. Та въртиопашката не е като да е съвсем невинно пострадала и изоставена и тя.
И сега Лорчето с Любо, Теди и Пламен си се вдъхновяват и възхищават взаимно,  ще видим Цветка към кого ще се залепи, за да оцелее. Освен към Стефан, няма кой друг.

# 977
Няма да се учудя, ако поканят приятелката на Виктор да влезе за няколко часа във Фермата, да останат насаме... щом тя е ябълката на раздора (както миналата година вкараха приятелката на Данчо "фокусника")

# 978
  • Велико Търново
Излезе клипчето https://fermata.btv.bg/videos/zrelishte-koeto-shte-vi-ostavi-bez … -vav-fermata.html за утре. Ще има обрати и ще има 7ма битка, а Ивайло беше изнервен на играта с памет/където Цоньо се оплете/.
Това, че в промото дават битката за 7 точки по никакъв начин не означава, че ще има седма битка обаче. Да, може да има, не споря. Просто гаранцията не е провеждането на тази битка. Реално погледнато те може да я дадат като първа във втория ден, например. Чавдар да я вземе и да изравни резултата. Варианти различни.

И аз сутрешно отворих фейса без да знам, че е изтекъл епизода .. и само след две минути вече беше късно Sad Убиха ми удоволствието от гледането на дуела тази вечер до голяма степен.
Аз затова не чета във фейса Grinning Т.е. не е заради това, де, просто съм засичала как се изсипват глупости и крайности с кофата направо.

И за пореден път моля всички, които искат някаква предварителна информация, след като разберат от кого може да бъде получена, да си му пишат директно лично съобщение, а не да пускат специален пост за това!

# 979
Близнаци е Ивайло. Дето никога не би погледнал чужда жена и въобще е железен в това отношение.
Да, затова тая му е трета...
Пък мъж близнаци като ти говори, гледай къде е слънцето! 😁

# 980
  • Велико Търново
Интересно ми е коя зодия е Ивайло
Видях, че са ти отговорили, но все пак - в първия пост на темата има зодиите на участниците. За тези, за които са известни, разбира се.

И на мен някак не ми чак толкова виновен Виктор. Особено след казаното от Цветелина. Хич не я жаля даже. Само дето той трябваше да ѝ го рекне директно в очите. Но май не би го направил...

Започвам да си мисля, че в bTV има някой платен саботьор. То бива гафове, бива, ама чак толкоз...

# 981
  • Другата България
Виктор виновен? Да бе, да. Мармотът се подхилва виновно и той.
Виновен е, че е мъж, и нищо човешко не му е чуждо. В контролирана среда като тяхната, и тя да се бута постоянно, пращайки сама тя недвусмислени сигнали....не го оправдавам, можеше да не поддава на тези сигнали, не знам колко и доколко му е била сериозна връзката навън, но по-голямата част от вината си я има Цвети.
Това е моето виждане, още повече, че самата тя видя колко е объркан и неориентиран Виктор. Можеше ясно и конкретно да му каже какво мисли, а не да извърта и тя буквално като кифладжийска лопата. Но ТОП ъф дЪ ТОП беше това с Пацо. Ако не го беше изтърсила, някак щеше да е все тая. Ама сега.....

# 982
  • Велико Търново
В тон с "лимонената" седмица - една лимонена красота от Ралица...

Много хубави неща има в сайта ѝ. И понеже оранжевото е най-голямата ми любов, оставям тук и това...

# 983
Тоя па мърльо Киро (има нечистоплътен вид!), се едно е първа младост той, та Чавдар му бил пенсионер. Некои хора са се самозабравили...
И аз си го помислих. Даже той ми  изглежда по възрастен от Чавдар...смях в залата... може би не се е гледал в огледалото скоро...

# 984
  • София
diziler,
Аа, няма проблем, всеки да си гледа когато му е удобно. Щом го има епизода всеки е свободен да си го гледа. Аз оборот на пирати няма да правя, при положение, че тази вечер от 20:00 ч. ще си го гледам на перфектно качество и по БТВ. Да им направя малко рейтинг, все пак са се трудили хората. Винаги когато имам или-или опции, гледам легалните такива. До пиратски сайтове опирам само тогава, когато даден сериал/филм не се дава в момента по дадена телевизия.
Но не в това е въпроса. Молбата ми бе да се внимава тук и да се пише в спойлери ако някой е разбрал крайният резултат, защото аз не съм и мисля едно 70, 80% от пишещите тук също не знаят. 🙂

Дама Пика,
Ако ъпдейтнеш инфото в тази твоя табличка/снимка след днешния дуел (като приключи) и ако обещаеш, че всяка седмица ще правиш регулярен ъпдейт ще я включвам с удоволствие в първата тема всяка неделя/понеделник, когато я пускам. Може да ми я пращаш на лично или тук в темата все тая, аз ще я пусна в първия пост. 🙂

Относно разликата в годините между Чочо и Иво, ами не съм компютър и не помня всичко. Не съм ходеща енциклопедия на тема Фермата, въпреки че наистина знам много. Сега виноват, предоверих се на Чавдар, поне 10 пъти натърти как е пенсионер, как Ивайло е млад, то голяма разлика в годините и какво ли не. Просто останах с впечатлението, че Ивайло е на около 30, а Чочо около 50. И двамата имат такъв вид. Значи 11 г. разлика хех, за мен е много по-голяма разликата от това което виждам на екран. 😮
А иначе 10 г. не е кой знае какво, така че Чочо да спре с тази мантра, че е грохнал старец. А и Иво не е на 25 г. та да пращи от сила. Дотук с ''голямото предимство'' на Ивайло.

Аз и снощи писах, но това 7-0 е малко измамно, защото битките бяха равностойни, а тепърва идват най-тежките игри откъм точкуване. Обрат е възможен, но не ми се вярва. Иво ще вземе една от двете игри за 6 или 7 точки и му трябва тази за 2 точки и печели. 🙂 Да видим обаче дали ще се играе пълният формат от 7 игри. Първоначалната ми прогноза бе такава и победа за Ивайло, но не изключвам и Иво да го бие брутално Чочо с голяма разлика, но самите битки да са много равностойни и епични и за това да сипят толкова похвали Мирон, Иван и Андрей. Очаквам и шоу от Ивайло и от агитката му. Снощи бе много интересно, днес трябва да е още по-голямо шоу. 🙂

А Теодора и Георги помагат много съответно на Ивайло и Чавдар. Останалите са само фон там.

# 985
  • Велико Търново
Diavolo, ще се постарая да поддържам табличката. Ако се отплесна, може да ми напомняш на ЛС.
Иначе си прав, че Чавдар с приказките сам заблуждава за възрастта си, но вече писах по въпроса, да не се повтарям. А за гледането на грешно качения епизод - така и така довечера ще го гледам, нямам намерение да го правя предварително. Пък и тогава няма да мога да пиша в темата, щото рискувам да издам нещо Grinning

Ох... много ми харесват грънците на Ралица!
Diavolo, дали не може някоя снимчица да намери място в корицата на следващата тема?

# 986
Мхм, много красиви неща прави Ралица, хвърлихме око на няколко от есенните и чаши Simple Smile

# 987
  • Варна
Да похваля и аз Теодора, много навременни и адекватни съвети даваше на Ивайло. В играта с пироните тя му осигури победата.

# 988
Ако не се лъжа и със съвет за носенето на дъските на Коцето помогна Теодора.

# 989
В тон с "лимонената" седмица - една лимонена красота от Ралица...

Много хубави неща има в сайта ѝ. И понеже оранжевото е най-голямата ми любов, оставям тук и това...

Уникални са 🥰

Ще им хвърля по едно око и аз, заслужава дай се изкупи всичко, което твори. А халбите за Иван и Андрей простооо бяха много красиви и идейни. Изключително много се радвам, че те дадоха шанс на човек с талант да се покаже по телевизията и малко или много й подкрепят бизнеса. Силно се надявам интереса към нейните творения да се увеличи за по-дълъг период от време.

Общи условия

Активация на акаунт