🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 049
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 990
  • Велико Търново
Ааа, Diavolo, що пък да е строго определен полът на работещите в анкетата? Като си написал всички имена и не можеш да контролираш вота, не виждам смисъл от поставяне на ограничения, освен за броя.

# 991
  • София
Пусната е нова анкета
имате 4 опции (две за мъжете и две за жените). 🙂

п.п. ок, гласувайте си на воля.
две на две е най-справедливо, ама както си прецените. И моля, бъдете обективни, без излишни пристрастия...

# 992
  • Велико Търново
Аз гласувах, както си написал, просто си мисля, че няма как накрая да си сигурен, че наистина е гласувано така. Единственият начин да си сигурен е да пуснеш отделни анкети. Че дори и тогава пак не е напълно гарантирано, защото може да има гласували, които не са избрали максималния брой опции.
Не че е от кой знае какво значение, де. Но понеже знам, че ти им отдаваш много по-голямо...

Така де. Гласувах за Кирил, Георги, Ралица и Ваня.
Знам, че Ралица прави едно и също и то е това, което прави и навън. Но пък как го прави!

# 993
  • София
Подразни ме Мартина във вчерашния епизод- как се беше нагласила тя да подари чашите на Иван и Андрей и как беше светнала в усмивка- сякаш има някакъв принос тези чаши да ги има изобщо.
То е ясно, че ги е направила Ралица. Ама от де накъде ще ги връчва Мартина?

# 994
  • Другата България
В анкетата отговорих, че не мога да отговоря.
Защото освен Кирил, друг, който наистина работи, аз не виждам.
Имам предвид, да се откроява от останалите.
За жените съвсем.

Тъй, аз все пак изгледах епизода. Днес имам много свободно време, а за довечера съм си приготвила "Кестеновия човек", препоръчвам горещо, има го във филмисуб. Три епизода съм извъртяла, остават ми още три. Просто исках да избегна досадните реклами и това протакане на време. Качеството ме изненада, качеството на картината имам предвид.  Нищо няма да пиша сега по обясними причини, нито ще го слагам в скрит текст. Довечера.

# 995
Гласувах за Георги, Кирил, Мартина и Теодора.
Ако имаше повече опции, щях да гласувам за още хора. Не съм забелязала някой да се крие от работата, освен на Красимира и Сия простотиите като ратаи. Стефан го дават също повече да говори, отколкото да работи, но това може и да е от монтажа.
И аз съм на вълна скандинавски сериали и до Фермата ще си изгледам моя 🙂

# 996
  • София
Ами, не е задължително да гласуваш 4 пъти.
Аз понякога гласувам само с 1 опция...
Така Киро ще загуби един сигурен и заслужен глас. Спокойно може да се редактираш. 🙂

ооо, два гласа за "Кестеновия човек"
утре го свършвам, уникален е. абе Дания, Швеция, нямат равни в този род сериали.

# 997
  • Sunshine state
Аз обективно не мога да дам глас, защото не знам кой колко работи по простата причина, че не го дават толкова да работят. 🤣

# 998
  • Пловдив
+ за "Кестеновия човек". Гласувах за Кирил, Георги и Мартина (колкото и да ми е противна Simple Smile

# 999
Тази година във Фермата никой не работи както трябва. В предните сезони на Фермата, работиха от сутрин до късна вечер. В тази Ферма само интриги се правят.

# 1 000
Кирил и Ралица от мен.

# 1 001
  • Другата България
Готово.
Кирил и Ваня от мен.

# 1 002
  • София
Според мен не можем да преценим, не ги дават достатъчно.

Когато стане въпрос за работа, често се говори за Любо, Кирил и Виктор. Те и разбират повече. Примерно никой не е казал Пламен да се скатава, но той е изпълнител. Слуша ги другите.

От жените, преди казваха за Мартина, но сякаш това беше в началото, за да се наложи в групата, после я видяхме през фермерството ѝ да лежи и като цяло, се промени.
Теодора ми изглежда много изпълнителна, не е наравно с мъжете, а с женски задачи. Часове шие, тъче и тн. Ралица сякаш и тя постоянно прави грънците, ама дали ѝ отнемат цял ден, не знам.

# 1 003
  • София
Според мен няма явни скатавки от работа и няма да дам мнение.
Извинявам се ,но Кестеновият човек колко сезона/епизода има -намерих го до еп.6-това ли е финалът Simple Smile

# 1 004
В анкетата отговорих, че не мога да отговоря.
Защото освен Кирил, друг, който наистина работи, аз не виждам.
Имам предвид, да се откроява от останалите.
За жените съвсем.

Тъй, аз все пак изгледах епизода. Днес имам много свободно време, а за довечера съм си приготвила "Кестеновия човек", препоръчвам горещо, има го във филмисуб. Три епизода съм извъртяла, остават ми още три. Просто исках да избегна досадните реклами и това протакане на време. Качеството ме изненада, качеството на картината имам предвид.  Нищо няма да пиша сега по обясними причини, нито ще го слагам в скрит текст. Довечера.
Книгата Кестеновият човек съм чела,доста добра!

Общи условия

Активация на акаунт