🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 171
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна
Знаете ли за голямо съжаление Фермата е малка извадка на обществото в което живеем в моментна. Хора некомпетентни с ниска обща култура и възпитание потискат и мачкат хора с култура и ценности. Когато човек е удовлетворен от себе си няма нужда и не намира смисъл да унижава друг човек.
Пълни глупости!
Кой кого мачка в момента във Фермата?
Освен Виктор -  Цвети..  Trollface

П.П. Аз смачкани и мачкани хора не виждам. Някой мачка според теб Георги, Живка, Ванчето и Ралица?

# 1 231
Знаете ли за голямо съжаление Фермата е малка извадка на обществото в което живеем в моментна. Хора некомпетентни с ниска обща култура и възпитание потискат и мачкат хора с култура и ценности. Когато човек е удовлетворен от себе си няма нужда и не намира смисъл да унижава друг човек.
Пълни глупости!
Кой кого мачка в момента във Фермата?
Освен Виктор -  Цвети..  Trollface

П.П. Аз смачкани и мачкани хора не виждам. Някой мачка според теб Георги, Живка, Ванчето и Ралица?

Тъжно е че не виждаш това говори мн, ама всеки има право на мнение.

# 1 232
Ивайло няма как да се радва на тази измъчена победа. Ако беше го бил наистина съм съгласна. Браво на Чавдар, добре му натри носа.

Според мен не трябва да присъстват агитките на битките, защото така си подсказват доста, ако ги нямаше агитките на Коце и Ивайло, и двамата нямаше да са сега тук.
И ако може да запушите устата на Теодора и Ивайло в следващите битки. Това е молба към Иван и Андрей, благодаря.

Да запишат устата на Теодора? По скоро червен сняг ще завали.....

# 1 233
Не знам на каква база са повечето твърдения за "мързелуването" на участниците!? Съдейки по дейли епизодите, лично аз виждам прогрес и в строителната работа. Манастирът с всеки епизод изглежда все по-пълен и ремонтиран отвътре. Мисля, че навеса вече е обграден със стени. В градината почти винаги работи някой. Имат доста животни този сезон, също. Не следя внимателно кой, какво и как работи. И не мисля, че повечето зрители го правят. По простата причина, че на Балканите сеира, скандалите и простотията са на почит. И именно заради тях риалити предаванията имат толкова гледаемост.
Ако трябва да говоря от първо лице, единствено число, драмите /и любовни, и друг вид/, изграждането на отношения между толкова различни характери, дори интригите са ми в пъти по-интересни пред процеса на строене, доене на крави, забиване на пирони, рязане на дъски, чистене на тор и т.н.

# 1 234
Аз се чудя каква пенсия е Чавдар, повтаряше го непрекъснато. Той е на 46, Георги е на 41. Вярно, че изглеждат доста по-възрастни, обаче да се оплакваш, че пенсионер на тази възраст ми е доста смешно.

# 1 235
Усеща се агресията и желанието за доминиране на един тип характери над друг. Може никой да не проявява директно насилие, но както винаги се получава и в живота, крякащите, вокални празноглавци са в центъра на събитията, а по-скромните и тихи характери седят в някой ъгъл и търпят.
Мисля, че Чавдар направи опит да се противопостави на това, но бързо разбра, че не можеш да победиш такова нещо и последните му дни във Фермата изглеждаше сякаш вече не иска да е там.

Скрит текст:
Не знам на каква база са повечето твърдения за "мързелуването" на участниците!? Съдейки по дейли епизодите, лично аз виждам прогрес и в строителната работа. Манастирът с всеки епизод изглежда все по-пълен и ремонтиран отвътре. Мисля, че навеса вече е обграден със стени. В градината почти винаги работи някой. Имат доста животни този сезон, също. Не следя внимателно кой, какво и как работи. И не мисля, че повечето зрители го правят. По простата причина, че на Балканите сеира, скандалите и простотията са на почит. И именно заради тях риалити предаванията имат толкова гледаемост.
Ако трябва да говоря от първо лице, единствено число, драмите /и любовни, и друг вид/, изграждането на отношения между толкова различни характери, дори интригите са ми в пъти по-интересни пред процеса на строене, доене на крави, забиване на пирони, рязане на дъски, чистене на тор и т.н.

Абе в сравнение с първите сезони, направо са си на хотел там.

# 1 236
  • Варна
Пък и работата им май е малко този сезон. Във въпросния 4-ти, например, нямаше къде да спят, докато не си направят къщите. Ако работиш до 12 вечерта и после спиш в спален чувал е малко трудно да ти останат сили да плетеш интрижки и стратегии.
Да ги вкарат пак на едни голи основи за къщи, да видим къде ще им е фокусът тогава. Иначе повече прилича на ББ... което не мисля, че първоначално привлече хората към това предаване.
Аз първите сезони не ги гледах, защото точно това не исках да гледам - как едни хора се счупват от работа и живеят в мизерия. Започнах да гледам, когато стана ББ на село. По принцип съм фен на ББ, ама истинския ББ, не уродливото подобие в бг ефира.
Обичам да гледам сблъсък на характери и позиции. Не се знае на кого са повечето фенове - на първоначалния вариант на фермата или на по-новите сезони.

Тъжно е че не виждаш това говори мн, ама всеки има право на мнение.
Така е. Имам право на мнение, както и ти. Не мога да видя нещо, което го няма.

# 1 237
Това, че нечии очи не виждат нещо, не значи, че го няма... Как па вече не го разбра това!? И дано до края схванеш, че какво виждат твоите очи не е потвърждение за съществуването или не, на каквото и да е в тоя формат

# 1 238
В нормалния живот човек си подбира средата и приятелите, с които да общува и да прекарва свободното си време. Същото е и във Фермата.
В нормалния живот човек може да се дистанцира от дразнещите го хора и да ги изолира. В затворената среда на Фермата това е в пъти по-трудно, често невъзможно. Което рано или късно води до конфликти.

# 1 239
В тая затворена среда не си обречен на изгнание вечно. Никой не е казал, че тия 20 или колкото са там човека, са на самотен остров и никога повече няма да се срещнат с други хора. Там са за колко... два месеца? Три? Не знам колко продължава това и не всички там са за целия срок на продължението на формата. Ти, за да отидеш на такова място и дори да си преекспонираш магариите, които носиш в себе си, просто си калпав човек, това е истината.

# 1 240
  • Варна
Това, че нечии очи не виждат нещо, не значи, че го няма... Как па вече не го разбра това!? И дано до края схванеш, че какво виждат твоите очи не е потвърждение за съществуването или не, на каквото и да е в тоя формат
Същото важи за всеки един от пишещите.

# 1 241
Така е, ама не важи като го има заснето и всички могат да го видят - и виждащите и не искащите да видят истината! Wink

# 1 242
  • Варна
Кое го има заснето?

И двете групи се плюят една друга. Аз не виждам разлика и не мога да твърдя, че едната група е мачкана от другата.

# 1 243
Теодора ако имаше повече сила и физика за битките с това мислене нямаше кой да я бутне. За съжаление според мен е пътник, защото е достатъчно слаба чисто физически.

Е, да бе да, Теодора не е казала нищо кой знае какво. Не знам защо толкова хора приписват на нея заслугите за победата на Ивайло. А и е много по-лесно да “мислиш” като не си ти на арената.
На мястото на Ивайло въобще не бих искала никакви напътствията от нея с този прегракнал глас. 😂 Само ще ме изнерви допълнително.

# 1 244
Мачкане имаше от Сия към Цоньо.
Живка в началото също смачка Георги, после се овладя.
И от двата лагера имам приятни участници, а също и нито един гаден дразнител засега. Тепърва като се настървят преди финала не знам кой колко може да се изложи. Според мен - и това го казвам за цялата група там - по симпатии и антипатии могат да си позволят да играят силните и в игрите участници. За останалите го намирам за грешка, защото сами ще си ограничат много шансовете за напредък към финала.

Общи условия

Активация на акаунт