Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • In the light side of the Moon!
Да попитам, не трябваше ли да има някакво събитие от Nocturn? Не знам защо си мислех, че ще отварят магазин. Говореха за фотосесия, която може би ще излезе по-нататък. До момента престоят на Ханде ми идва повече като екскурзия, отколкото като работа. Не ми пречи, радвам й се на активността последните дни, но и нейното пътуване ми е като на Керем канарското. Thinking Но я разбирам, Ню Йорк все пак, ако бях аз нямаше да се спра докато не обиколя повечето забележителности. Simple Smile

Edit: Ханде е тук, за да блести! Nature Star

Скрит текст:

Привет 🤗
Явно фотосесията е на балкона 😂
То май към момента балкона е най-подходящото място за фотосесии. След тия пандемии Манхатън не е същия като преди.
Надявах се на събитие и повече инфо, къде ще се състои, ама на нищо конкретно не попаднах.

Марги 🤗, аз преди няколко години гоних на една обедна почивка Мурат Й, но само с гоненето си останах! 😂😂😂
Като гледам Хандето е обиколила забележителностите в близост, та не виждам как ще я срещна, освен ако не стане чудо да се блъсна в нея. 
Нейсе..... следващия път ! Следващия път ще е с Керем и Ханде 👌

# 361
# 362
А едно от момичетата, които са на снимките в предния пост, казва така:
“ Hande speaks perfect English. She has wonderful eyelashes and above all she smells delicious. And she has an amazing complexion
 Do you know the most beautiful? They called us to hug us 🥺” (с гугъл от испански)

Говорела перфектен английски, имала прекрасни мигли, миришела хубаво… Завиждам на булката за последното нещо. И аз искам да го усетя 😀

# 363
  • София
И още от дрехите, които Ханде рекламира.

# 364
Късметлийки са тези фенки, да се докоснат до Ханде.

# 365
Добро утро момичета! 🍀

Вчера един от кастинг директорите на филма Eflatun е отговарял на въпроси в Инстаграм

Eflatun кога?
 „Когато снимките на филма „Ефлатун” приключиха, процесът на пандемия започна и процесът напредваше малко бавно. Пандемичните условия засегнаха и „Ефлатун“, както във всеки сектор и проект.Но тези дни са останали назад... Ще има много изненадващи моменти, които очакват публиката във филма, а това беше работа на бюро, която донесе много усилия. Филмът е на път да бъде завършен.
В момента е трудно да се посочи дата на излизане, защото ще направи първото си пътуване по филмови фестивали. Но когато дойде, мисля, че ще гледаме работа, в която всички ще бъдат доволни. Има много усилия! Аз съм също толкова развълнуван като теб.

Какво е да се работи с Керем?

"Сега една страница не стига за този отговор...
Ще ви кажа моите първи 5 наблюдения. Керем е трудолюбив, усмихнат и дисциплиниран човек, който върши своята работа с тюркоаз и издига човек с енергията си"

За сюжета

Ирем играе герой на име Ефлатун. Ефлатун е с увредено зрение/сляпа. Тя стои здраво на краката си, обича да живее пълноценно, много интензивен характер. И любов... онази наивна любов към гласа на някой, когото никога не беше срещала. Много ценен и специален персонаж е Ефлатун. Останалото е във филма.

Историята на филма е интересна, дано да може да се гледа💗

Честит Ден на народните будители! Бъдете здрави! 🍀

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 06:35 от Miraland

# 366
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink
Честит празник

Wink

Свекървата е коментирала снимките на снахата ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 07:25 от mi_si

# 367
Добро утро момичета.
С ново от Ханде за списание InStyle

Ако се говорят за тези снимки май феновете ви че са ги разпространили в него
И да не забравя Честит празник на всички!

# 368
# 369
Добро утро момичета.
С ново от Ханде за списание InStyle

Ако се говорят за тези снимки май феновете ви че са ги разпространили в него
И да не забравя Честит празник на всички!

Честит празник първо! И бъдете здрави!
Е, не... колкото и да се опитват да направят от това момиче фатална жена, било то с дрехи, било то с грим, не им се получава... Мое мнение, между другото... Ханде има много нежна, фина визия... По-романтична, поетична, по-замечтана... В един от кадрите е в зелени дрехи, седнала на отвора на предната врата и загледана нанякъде... Може би това е снимката, която носи истинската същост на Ханде... Явно някой не е оценил подобаващо харизмата на Ханде, която "вие" за повече нежност, спокойствие, романтика, естественост, поетичност и мечтание в запечатания кадър... Насила да сложиш в някакъв калъп и стилистика някого, щото е модерно...  Но... явно АЗ не разбирам нищо от съвременна мода и стил...

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 14:23 от mury9

# 370
Ханде за списание InStyle:
Ханде за Керем: След като прекарахме по-голямата част от времето си заедно , Керем стана , човекът който ме познаваше и разбираше. Късметлийка  съм да бъда с партньор който ме познава толкова добре и след време можеш да се разбираш с него, дори без да говориш.

# 371
Привет и от мен и Честит празник Coffee

На това Ханде всичко му ходи Grinning

# 372
Тя и дрипи  да облече пак ще е красива. Защото притежава естествена красота.
Открих отделни преведени части от интервюто на Ханде.

# 373
Боже, защо гледа така тази жена. Все едно ми казва “Налбантова, да пием по сироп?”. Не стига, че всичко друго й е както трябва, ами и погледът й е такъв… 😍  Не мога да не я сложа пак.

А тук ви оставям нещо старо, но песента ми е зациклила в мозъка от известно време. Не е кой знае какво, но страшно ми харесва ☺

# 374
Честит празник! 💐 Нека в живота на всички нас да има повече духовност и стремеж към доброто!
Ако това са снимките за In Style, много ми харесват! Страхотна е Ханде!
А това си го скрийншотнах. Всяка жена заслужава майка, която да ѝ вдъхва вяра и устрем за успех!

Общи условия

Активация на акаунт