Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Мх, грозна Ханде... завист човешка...  това диско костюм ли е...не е лош, но ми прилича на онези сфери в дискотеките едно време, които отразяваха светлините, за сега не знам, отдавна ми мина това време.
Славенка, отдавна не съм ходила на дискотека и аз , но последно не помня дали имаше такива топки, помня само салфетките Joy [/spoiler]
Феновете се забавляват , това са Ханде и Бенсу в момента Joy
https://mobile.twitter.com/whygessica/status/1454855768436580361

Те и с Керем се забавляват, но не смея да сложа снимката. Пак са му резнали главата. Satisfied

# 346
Слънце, нормално някои да не ги харесват и заедно, и поотделно. Sweat Smile Много двойки, които определят като красиви и химични аз не мога да ги възприема като такива... Например предпочитаната двойка в ромком за това лято Алп и Айча (които знам, че си имат почитатели и сред нашите момичета в темата), Kissing Heart аз хич не ги харесвам. Въпрос на лично усещане...

# 347
Слънце, я сподели, само ни дразниш така Joy аз за Керем не съм видяла нищо освен разни снимки, където тича към летището да хване полета за Ню Йорк Joy
И тази стара снимка ми излезе от 2018г обаче е Nature Fire

# 348
Марги, на мен всички двойки от тези летните ромкоми тази година са ми симпатични. И тези, които си казала, Джемре и Айтач, Илхан и Бурджу също. Не съм ги гледала, но не ме и дразнят. Само като тръгнат да се изживяват някои като Ханкер от Алиекспрес тогава. Trollface Рядко ще тръгна да пиша и да се занимавам, за някого когото не харесвам. Simple Smile

Поли, мислех че си я видяла. Слагам я в скрит текст. Satisfied

Скрит текст:

# 349
Слънце, не ги знам споменатите Joy
Само Алп и Айча. Мисълта ми беше, че макар да са двойка с много фенове, пак има и такива хора които не ги харесват. Същото е и с ХанКер. Различните очи различно виждат. Но е безсмислено и да си губим от времето и енергията, за да говорим за някой дето не ни интересува... Макар и аз да съм го правила на няколко пъти Satisfied

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:25 от Margarita N.

# 350
Да попитам, не трябваше ли да има някакво събитие от Nocturn? Не знам защо си мислех, че ще отварят магазин. Говореха за фотосесия, която може би ще излезе по-нататък. До момента престоят на Ханде ми идва повече като екскурзия, отколкото като работа. Не ми пречи, радвам й се на активността последните дни, но и нейното пътуване ми е като на Керем канарското. Thinking Но я разбирам, Ню Йорк все пак, ако бях аз нямаше да се спра докато не обиколя повечето забележителности. Simple Smile

Edit: Ханде е тук, за да блести! Nature Star

Не знам, ама тая тераса що позиране видя! 😉

# 351
  • София
Само за 45 минути Ханде е събрала 1 милион лайка. Чудя се на тези хора. Не виждат ли, че не е красива, цялата е с корекции и се е облякла, като някаква жрица на любовта. Пък отгоре на всичко Керем я обича.

Така и не схванаха някои, че това е нейната работа там. Не само тя позира...

# 352
Защо изобщо им обръщате внимание на плюнките… Гроздето е кисело, в случая - Ханде е грозна, Керем е грозен, а взети заедно ни показват все грозни неща. Пък ние, будалите, ги харесваме такива НЕ можещи и НЕ хубави.
Ще ви кажа нещо любимо - Всеки има право на лош вкус! 😜

# 353
  • София
Аз пък искам да поздравя Ханде, че е толкова естествена. В днешни дни това е рядкост. Действително преди години не е била нищо особено. Чаровна, хубавка и сладка, да. Но умопомрачително красива, секси и женствена (каквато е сега) - категорично не. Въпреки че вкусът е субективно нещо, затова, моля, не ме нападайте - споделям своето мнение. Към днешна дата обаче не се сещам за по-красива и обаятелна жена от Ханде. През годините съм била впечатлявана от красотата на различни дами. Някои са ми любимки и до днес - Ирина Шейх, Пенелопе Крус, Моника Белучи. Нареждам Ханде до тях. Но това, с което тя ме печели, е нейната нежност, интелигентна красота и фактът, че е естествена. И си личи. Не знам за какви корекции говорят - но и гърдите, и носът, и устните, и скулите са си нейни. Възможно е да си прави козметични процедури като масажи, мезотерапия, филъри и т.н. Но за скалпел и дума не може да става. Някои погрозняват с годините, другите се разхубявават, какъвто е случаят с Ханде - тя разцъфтя пред очите ни. Дори виждам разлика от 2020-та, когато започна сериалът и сега. Да си носи синьото оче, че буди завист у много хора. Аз обаче й се възхищавам. Естествено красива, чаровна, нежна, обаятелна, сексапилна, женствена. Търкулнало се гърнето, намерило се похлупак. Керем е мъжествен, талантлив, галантен, възпитан, пръска чар и харизма, има страхотно тяло, секси е, интелигентен и е мъж на място. Радвам се, че с Ханде се намериха. Дано никога не се разделят! Heart

Честит Хелоуин! Misc Ghost

# 354
БРО , съгласна съм с теб, Ханде в момента е в разцвета на красотата и женствеността си . Предлагам да качи едни 3 кг , че е прекалено слаба . И е естествена , това са глупости за корекции , просто злоба . Що се отнася до дрехите - това и е работата , щом трябва ще е диско кралица . А бюстиетата са на мода , с тази разлика ,че много ги носят , но на някои хич не им отиват . Ханде си е супер както и да се облече . Много се радвам ,че са щастливи .Който не ги харесва , да си коментира неговите си любимци . Стига толкова злоба и отрицателна енергия , особено в наши дни - толкова хора загубиха работата и живота си ...

# 355
  • София
Бърборанка, напълно споделям написаното от теб. Като проследим нейното развитие от дете до сега, наистина тя от година на година става все по-красива. Преди няколко години беше много сладка, но някак все още не можех да кажа, че е ослепително красива. Днес не мога да не призная, че тя е една от най-красивите жени в света. Аз също не намирам някакви драстични корекции. Тя е известна и популярна личност. Безумно е да не се поддържа. Дори и без грим, по домашно облекло, в двора, на улицата, тя пак е красива.  Дори има моменти, когато без грим я харесвам  повече. Изглежда толкова  младолика и нежна.  Дали пък и любовта не допринася за тази огромна промяна в нейната визия. Нека се обичат с Керем. Наистина двамата се откриха и са си лика прилика. Да си носят очичките против уроки подарени им от мама Чийдем. Тя добре е схванала, че човешката завист е огромна.

Фили, когато дойде момента да става майка, тя по естествен начин ще ги качи тези килограми. Сега явно изразходва много енергия...    

Нещо ново от профила на Ханде. Музиканти на улицата в Ню Йорк. Музиката, която обожавам.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1454887751543926794

Ханде и Бенсу са на посещение в Центъра за изкуства и дизайн. Нещо, което съм сигурна, че Бамби ще разглежда с огромен интерес.

А това е новата стая на сестричката на Майа.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 22:47 от БлагаВест

# 356
Една красива звезда, на пук на всички завистници които говорят само глупости и то от завист.

# 357
Снимките на Ханде за списанието Instyle  са изтекли в мрежата , феновете молят да не ги споделяме. Остава съвсем малко до официалното излизане на списанието. Според феновете по този начин се саботира работата на Ханде , един вид като си видял вече снимките няма да си правиш труда да си купуваш списанието Joy

# 358
  • София
Ето чия модна колекция рекламира Ханде.
Дано някои от нейните хейтъри разберат, че това не са нейните лични дрехи, с които тя се разнасяла и позирала в N.Y.C.  Точно такива бяха коментарите. Как може да ходи толкова разголена по улиците. На едната антифенка дъщеря й живеела там и не била виждала така да ходят жените по улиците. Друга пък пита, има ли някой да й каже на Ханде, как да се облича. Нямала била вкус.  

# 359
Снимките на Ханде за списанието Instyle  са изтекли в мрежата , феновете молят да не ги споделяме. Остава съвсем малко до официалното излизане на списанието. Според феновете по този начин се саботира работата на Ханде , един вид като си видял вече снимките няма да си правиш труда да си купуваш списанието Joy

Мернах ги, но се въздържах да ги постна. Satisfied Бяха публикувани в профила на Bilal Ozcan, който всеки ден публикуваше по няколко видеа за нашите в Youtube. След много коментари на фенове си изтри поста.

Снимката ми е една от любимите. Много ми харесва фотосесията за Сигнал, въпреки че не излязоха много снимки. Можеше малко повече да ни публикуват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт