Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета, Flowers Hibiscus днес е последния ден за гласуване за една красива, чаровна и за мен и талантлива жена, така ми влезе под кожата, че никога през живота си не съм гласувала за някакви подобни неща, а сега всеки ден като пионер пред строя се отчитам с гласа си.
Пожелавам на всички хубав ден! Flowers Hibiscus

https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

# 331
"Бих искал да работя с Виола Дейвис. Тя е любимата ми актриса." - Керем Бурсин

Коя е Виола Дейвис - една от най-големите актриси на съвремието ни. Единствената цветнокожа актриса, носителка на "тройната корона" от награди "Еми", "Тони" и "Оскар".

На пръв поглед има всичко - слава, пари, награди, идеален съпруг и безупречна репутация. Но историята ѝ започва по друг сценарий.

Виола Дейвис проплаква през 1965 година в плантация в Южна Каролина, в многодетно семейство на треньор по конна езда и домашна прислужница. Когато е на два месеца, родителите ѝ се местят в друг щат в търсене на по-добро бъдеще. То обаче закъснява.

"Аз бях едно от онези 17 милиона деца в тази страна, които не знаят дали ще има следващо ядене и откъде ще го вземат. Правела съм всичко, за да намеря храна – крала съм храна, скачала съм в огромни, пълни с плъхове кофи, за да открия огризки. Сприятелявала съм се с връстници, за които се знаеше, че майките им готвят по три блюда на ден, само и единствено, за да хапна нещо. Пожертвах детството си и пораснах с този огромен срам", споделя тя.

Изгледайте го. Заслужава си.

https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/vdahnovitelite- … neleka-sadba.html

Все повече разбирам философията на Керем и неговия свят.

# 332
Мира, преводът е абсолютно точен , гугъл заслужваа поздравления Joy
Много ми хареса статията, беше по-интересна от онова лигаво интервю на Дивинити.
Ето още неща, които разбрах и не бяха преведени.
Той е защитник на равенството между половете и потвърждава, че е направил някои промени в сценария на сериала, които са му се стрували мачистки.
Дрехите , с които е бил облечен на събитието в Gran Canaria били на марката Chela Clo  , която е органична. (Тук във връзка с опазването на околната среда)
Относно готвенето. Напълно бил съгласен с приказката, че любовта на мъжа/жената минава през стомаха Joy
Актьорът е в романтична връзка с екранната си партньорка от сериала, но не говори за нея "моите представители не ми дават" , коментира смеейки се. (Менджърката си ли има предвид тук не разбрах Thinking)

Приятна вечер от мен Kissing Heart

# 333
  • София
Ханде разглежда Ню Йорк. Това е библиотеката.

# 334
Да попитам, не трябваше ли да има някакво събитие от Nocturn? Не знам защо си мислех, че ще отварят магазин. Говореха за фотосесия, която може би ще излезе по-нататък. До момента престоят на Ханде ми идва повече като екскурзия, отколкото като работа. Не ми пречи, радвам й се на активността последните дни, но и нейното пътуване ми е като на Керем канарското. Thinking Но я разбирам, Ню Йорк все пак, ако бях аз нямаше да се спра докато не обиколя повечето забележителности. Simple Smile

Edit: Ханде е тук, за да блести! Nature Star

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 18:27 от midnight__sun

# 335
5метра крак 🙃 Ама чок симпатяга..

# 336
Малее Ханде е сложила токове като на едни други момичета дето работят на пилон Joy не се сдържах просто.
Сега пак ще я налазят, че й се виждат гърдите Joy
А относно пътуването, няма как да знаем точно какво правят, те ни показват , това което искат да видим. Не ми се вярва по време на пандемия Ханде и Бенсу да са решили, че просто им е скучно в Истанбул и да са хванали самолетчето за Ню Йорк Joy А относно забележителностите вече беше отбелязано, че Ханде не е за първи път там, че да снима всичко що види като китайски турист в София Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
На мен тоалетът й много ми харесва. Според мен нищо не се вижда, само е загатнато и премерено. Satisfied По-скоро е основно тоалет за инстаграм снимки, дори я виждам с такъв на някакво събитие. На нея всичко й отива просто. Знаем как небрежно се носи Ханде в ежедневието. Simple Smile

Не съм се изразила правилно може би. Не съм имала предвид да ходи да снима всичко, което й попадне. Просто до момента престоят ми изглежда по този начин. Но съм чок доволна, че е толкова активна и направо си ни разглези последните дни. Satisfied Колкото и да са активни двамата, на мен не ми стига. Stuck Out Tongue Closed Eyes

От новата колекция на Нилайко е. И Гамзе го има, но в черно.

https://www.instagram.com/p/CVszXsJIv1J/

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 19:18 от midnight__sun

# 338
  • София
Изумена съм от невероятната агресия, която днес се е развихрила във Фейсбук срещу Ханде. Била цялата с корекции, погрозняла била. Сега пък защо така се обличала. Какви са тези разголени дрехи. Нямала вкус. Все от този род. Те явно не могат да разграничат професионалното от личното. Та Ханде е там за да рекламира. Няма да си навлече шалварите и бурката. Чудя се на тези хора. От къде толкова злоба и негативизъм се е натрупал в душите им. И защо, след като не харесваш даден човек, пръв започваш да го коментираш. Дали така им става по-леко. Какъв е този синдром. Това са хора с много натрупани коплекси, които си ги избиват,  като хейтят успелите и красивите. Как на очевидното красиво можеш да казваш, че не е красиво. Нямам думи.  Гледам и други турски актриси в момента се обличат по подобен начин, с голи пъпчета и бюстиета. Явно това е модерно. Младите са тези, които са носители на новото. Като си спомня как съм се обличала и как и за мен някои баби са коментирали, ми става смешно. Защо сега не се обличам така. Защото вече няма да ми отива. Докато си млад можеш да носиш всичко. Младостта е красота.
Когато видя млади хора, красиви, щастливи и влюбени на мен ми се подобрява настроението. В тези тежки за всички ни времена, се нуждаем от красота и любов, не от злоба и плюене.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 21:21 от БлагаВест

# 339
Линде , много съм щастлива ,че не влизам във Фейсбук , там е страшно във всяко едно отношение - злобата и простотията процъфтяват Imp
Едно е да не харесваш нечий стил , ама да викаш на черното бяло ...
Вярно , много е погрозняла Ханде , може , след 40-50 години Stuck Out Tongue

# 340
Ханде винаги е била обект на злобни коментари , то или ще е актьорските й качества , или външният вид или пък защо не и двете Joy Преди да открия тази тема направо ме беше срам да напиша , че харесвам тази актриса, мислех че нещо в мен е сбъркано Joy Благодарение на вас разбрах, че нищо ми няма , а чуждото мнение вече ми минава покрай ушите. В туитър следвам само фенове на сериала, така че злобни коментари не чета, освен ако някой от тях не сподели нещо за докладване Joy

# 341
Мх, грозна Ханде... завист човешка...  това диско костюм ли е...не е лош, но ми прилича на онези сфери в дискотеките едно време, които отразяваха светлините, за сега не знам, отдавна ми мина това време.

# 342
Мики, разбирам те Joy Аз за времето прекарано във форума, допреди нашия сериал наистина не бях срещала коментари на хора, които да я харесват. Ако моето мнение беше различно от тяхното и я намирах за красива, талантлива и пр., просто щях да си трая. То и като няма с кого да я обсъждам... Joy Но ми е била по-скоро безразлична.
Що така пак са я оплюли във фейса или където там сте чели коментарите Rolling Eyes Едно е да споменеш между другото някой дето не ти е по вкуса, но системно да го обсъждаш с лошо пък да не ти е интересен. Защо си го причиняват Rolling Eyes

# 343
Ако прочета, че някой не харесва Ханде или Керем или тях като двойка, по-скоро се чудя какво не им е наред на тези хора? Satisfied За мен е неприемливо и неразбираемо да не ги харесват. Нека си живеят в неведение колко са прекрасни и талантливи. Gift Heart А покрай Ханде злобата и завистта не са никак малко.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 21:07 от midnight__sun

# 344
Мх, грозна Ханде... завист човешка...  това диско костюм ли е...не е лош, но ми прилича на онези сфери в дискотеките едно време, които отразяваха светлините, за сега не знам, отдавна ми мина това време.

Славенка, отдавна не съм ходила на дискотека и аз , но последно не помня дали имаше такива топки, помня само салфетките Joy

Феновете се забавляват , това са Ханде и Бенсу в момента Joy
https://mobile.twitter.com/whygessica/status/1454855768436580361

Общи условия

Активация на акаунт