днес е последния ден за гласуване за една красива, чаровна и за мен и талантлива жена, така ми влезе под кожата, че никога през живота си не съм гласувала за някакви подобни неща, а сега всеки ден като пионер пред строя се отчитам с гласа си. 

)
Но я разбирам, Ню Йорк все пак, ако бях аз нямаше да се спра докато не обиколя повечето забележителности. 

не се сдържах просто. 
А относно забележителностите вече беше отбелязано, че Ханде не е за първи път там, че да снима всичко що види като китайски турист в София
По-скоро е основно тоалет за инстаграм снимки, дори я виждам с такъв на някакво събитие. На нея всичко й отива просто. Знаем как небрежно се носи Ханде в ежедневието. 
Колкото и да са активни двамата, на мен не ми стига. 

Преди да открия тази тема направо ме беше срам да напиша , че харесвам тази актриса, мислех че нещо в мен е сбъркано
Благодарение на вас разбрах, че нищо ми няма , а чуждото мнение вече ми минава покрай ушите. В туитър следвам само фенове на сериала, така че злобни коментари не чета, освен ако някой от тях не сподели нещо за докладване
Аз за времето прекарано във форума, допреди нашия сериал наистина не бях срещала коментари на хора, които да я харесват. Ако моето мнение беше различно от тяхното и я намирах за красива, талантлива и пр., просто щях да си трая. То и като няма с кого да я обсъждам...
Но ми е била по-скоро безразлична.
Едно е да споменеш между другото някой дето не ти е по вкуса, но системно да го обсъждаш с лошо пък да не ти е интересен. Защо си го причиняват
За мен е неприемливо и неразбираемо да не ги харесват. Нека си живеят в неведение колко са прекрасни и талантливи.
А покрай Ханде злобата и завистта не са никак малко.

Препоръчани теми