Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Цялото интервю на Ханде на английски Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1455064310091325441

# 376
Честит празник и от мен!

Стари са, но ми харесаха и ги нося Heart Eyes

И Ханде ми хареса, с риск да повторя нещо слагам и аз

Налбантова, ще вземеш да зарибиш и нас... При мен не е за пръв път да си харесам нещо тук и да го въртя седмици наред Joy

Меги, ех, и с Мурат Йълдъръм ли се размина Joy С някой друг любимец ще се засечеш... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 377
Новите снимки на Бамби на гифче Wink

Wink
https://www.youtube.com/shorts/I4tBknTe2xs

# 378
Влизам и аз във фенклубът на припадащите по Ханде. Blush

# 379
  • София
Код "ЧЕРВЕНО"...

# 380
  • София
Керем очила ли носи?!? Heart Eyes

Неее… този мъж не може да бъде по-секси просто!!! Scream Ill Grin Heart Exl

# 381

Неее… този мъж не може да бъде по-секси просто!!! Scream Ill Grin Heart Exl

Интелектуалец един път!... ТрепИ рибата направо.... Animal Tropical Fish

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 16:46 от mury9

# 382
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus

"Красотата на жената не е в лицето. Истинската женска красота рефлектира от душата й. Красотата е грижата, която тя дава, страстта, която показва. Красотата на жената нараства с течение на годините." - Одри Хепбърн

Наистина това момиче всеки път надскача себе си! Heart
Как няма да има злобни коментари за нея, колко хора имат тази красота от вътре и от вън, а на хора с по- малък потенциал им дай да си говорят, плюят и т.н..  Всеки път когато чета, как говори за майка си ме полазват тръпки, защото според мен тя и е била нй- голямата опора за всичко което е правила, и съм сигурна, че майка и я подкрепя все още, но от друго място.

Затова от мен има голям поклон за всичко което прави, за да ни радва и нас феновете. Two Hearts

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:19 от Sisi*9

# 383
Здравейте Ханде за сега сподели тези две снимки в профила си

# 384
Здравейте!🌸Честит празник!
Разгледах снимките от фотосесията за InStyle и мога само да кажа, че Ханде е огън!🔥Каквото и да облече, както и да позира-все е красива. Един недостатък не мога да й намеря.
Попаднах на някои части от интервюто и по-долу ги оставям преведени на български. Извинявам се, ако някои вече са поствани в темата, гледах да не се повтарям, но може да съм пропуснала нещо.

-Това лято преживяхме климатична криза в различни аспекти. Докато част от бреговете ни горяха, имаше и наводнения. Може ли да научим какво мислите по темата за глобалното затопляне? Какви предпазни мерки взимате в живота си по отношение на този проблем?
-Пожарите и наводненията, които преживяхме това лято, силно ми повлияха. Плаках дни наред, мислейки за съществата, пострадали при тези бедствия. Докато се опитвах да помогна с каквото мога, тъгата ми, макар и малко, намаля. Но мисля, че това не е краят на катастрофите, предизвикани от климатичната криза, а е вик за помощ от природата, която толкова нараняваме. Вярвам, че всички щети, които сме нанесли на природата, ще ни се върнат и трябва да си вземем поука. Има толкова много неща, които всеки един може да направи. В ежедневието си внимавам да не използвам пластмаса, освен ако не трябва, да не хабя ненужна вода и да купувам рециклируеми продукти. В същото време вкъщи събирам разделно боклуци като хартия, стъкло и пластмаса. Когато съм на почивка, или когато попадна случайно в гората, ако видя отпадъци наоколо, ги събирам.

-Има ли момент или роля в кариерата ви, която смятате за повратна точка?
-Героинята Селин, която изиграх в "Слънчеви момичета", е повратна точка в кариерата ми. След Селин животът ми не беше същият. Хората ме опознаха с тази роля. Освен това, тъй като тогава бях по-малка, придобих най-големия си опит със "Слънчеви момичета", който има много голямо значение за кариерата ми.

-"Почукай на вратата ми" беше много харесан и гледан. Зрителите много ви харесаха с Керем Бюрсин. Според вас до каква степен вашата химия изигра роля за успеха на сериала?
-След като прекарвахме по-голямата част от времето си заедно, Керем беше човекът, който ме познаваше и разбираше най-добре. Имах късмета да си партнирам с човек, когото познавах толкова добре и с който след време се разбирахме дори без да си говорим; това,  разбира се, се отрази по различен начин на екрана. Със сигурност нашата хармония се отрази върху популярността на сериала. Но да считаме само това за успеха на сериала би било несправедливо. Мисля, че най-големият фактор за успеха му е това, че целият екип работи искрено, сърдечно и в хармония денонощно.

-В края на пътя ви с Еда сте. Оттук нататък какъв герой бихте искали да изиграете?
-Еда е героиня, която е много важна и винаги ще има специално място за мен. Освен, че има страни, в които припознавам себе си, тя ме научи на много и ми даде много по пътя ми, докато я играех. Затова се сбогувам с Еда хем малко тъжна, но и щастлива. Оттук насетне искам да изиграя герой, с който да надмина своите граници и с който ще изненадам и публиката, и себе си.

-Работата Ви с Nocturne продължава. Какво мислите за новата колекция?
-Обичам да работя с Nocturne, с тях вече станахме като семейство. Израснахме и се развихме заедно. Всеки сезон приключва с големи усилия в резултат на интензивна творческа еипна работа и всички са много ценни. Този сезон според мен се колекцията е иновативна, смела и самоуверена. Като цяло има неща, които жените могат да носят във всяка сфера на живота и ще се чувстват комфортно, носейки ги.
-Кое любимото Ви нещо от колекцията?
-Всъщрост всички неща ми харесват до толкова, че не мога да избера само едно, но мисля, че бих казала червеният екип.

# 385
"Копнежът на Керем към Ханде" 😄

Пишат, че от вчера май

Tези папараци са отвратителни, да прекъснат момчето докато говори с момичето си

"Да, говорих по телефона с Ханде. Добре съм, благодаря, но не е правилното място за интервю. Всичко е наред, благодаря."

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 17:08 от Miraland

# 386
# 387
Керем слуша Бро и си качи жълтите снимки, а какво прави Ханде?? Измъчва ме 🤔

Чак и око сложила, не я е срам 🤭

https://www.instagram.com/reel/CVva15bI1fR/?utm_medium=copy_link - клип към рекламата. Не го видях, сори, ако го има ☺

# 388
и рекламата в Ютуб Wink

Wink

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 19:49 от mi_si

# 389
В соц. мрежи пишат, че Ханде се прибира утре към обяд Wink
Папараците ще са на линия, да видят дали Керем ще я посрещне

Общи условия

Активация на акаунт