Добро утро, прекрасни момичета! 

С благодарност и признателност за новата ни красива, уютна и пъстроцветна къщичка ! Диди ❤ благодаря ! Много хубава , богата и разнообразна е станала новата тема, шапката е прекрасна ! Благодаря на всички момичета , които споделят в темата толкова много информация,новини, снимки, клипчета. За ВАС , момичета !!❤
Приключи посещението на Керем в Испания. Там беше посрещнат изключително топло от испанските фенове, даде интервю и сподели свои мисли.

Знаем, че Керем е привърженик на феминистката политика. Той винаги се отнася с нужното уважение към жените. Ето какво сподели той в интервюто си:

Не мога да не споделя и аз снимка на Ханде и майка и Айлийн , която вчера трябваше да стане на 50 години. Голяма е загубата и болката на Ханде! Но тя показа , че е силно момиче и може сама да се справя и бори в живота., с което спечели искрените ми симпатии и възхищение. А тя вече не е сама до нея е Керем , който би я подкрепил.

Сега пред Керем и Ханде има нови пътища и възможности - нови сценарии, нови проекти, предстои и заминаването им в САЩ - важното е да са заедно , да се обичат и помагат.

Иска ми се да припомня хубави моменти от сериала " Почукай на вратата ми ".- например четенето на "Малкият принц "..

За протокола - на анкетата отговорих с не знам. Защото гледах за първи път Керем Бюрсин в " Почукай на вратата ми" и не мога да взема отношение по този въпрос. Много пъти в темата се коментира участието му в други сериали, филми; други роли , които актьора е изпълнявал. Разбира се , че си запазвам възможността да го видя и в други превъплъщения, тогава бих коментирала.
Линде
по повод снимката от историята на Ханде някои фенове пишат , че изглежда това е Гърция и тя я харесва...А бялото сърце било = Керем❤

Препоръчани теми