Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение, усмивки и положителни емоции Simple Smile

Gift Heart

# 31
Накъде се е запътила рано рано Ханде... И с кого? 🙄

# 32

С намигване за всички, които не са безразлични към трапчинките на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33
  • София
Привет ХанКерки! Нека денят ни да бъде много лек, ползотворен и без болести.

Не знам доколко е достоверно, но вижте това видео. В него твърдят, че Ханде и Керем днес са заминали за Америка.  

Ако се окаже вярно, свалям шапка на Ханде. Така фино да ги изпързаля журналистите. Иначе щяха да ги налазят на летището.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 09:53 от БлагаВест

# 34
Отива да празнува при прабабата на Керем и майката на Др. Куин - Баба Димитрийка ☺️
Честито на тези от вас, които празнуват.
Накъде се е запътила рано рано Ханде... И с кого? 🙄

Марги, не дърпай дявола... 😆

# 35
  • София
И в Туитър им пожелават лек и безавариен полет... Очакваме подробности.

# 36
Здравейте, прекрасни !❤☺🌷

Честит празник - Димитровден ! Нека Свети.Димитър Солунски донесе мир, спокойствие ,здраве и благоденствие на всяко българско семейство и дом ! Честито на именниците-   да им е живо и здраво името , да бъдат здрави и много щастливи !

Flowers Hibiscus С благодарност и признателност за новата ни красива, уютна и пъстроцветна къщичка ! Диди ❤ благодаря  ! Много хубава , богата и разнообразна  е станала новата тема,  шапката е прекрасна ! Благодаря на всички момичета , които споделят в темата толкова много информация,новини, снимки, клипчета.  За ВАС , момичета !!❤

Flowers Hibiscus Приключи посещението на Керем в Испания. Там беше посрещнат изключително топло от испанските фенове, даде интервю и сподели свои мисли.

"Испания е велика страна и тук имам възможност да работя с много талантливи хора.
"

Flowers Hibiscus Знаем, че Керем е привърженик на феминистката политика. Той винаги се отнася с нужното уважение към жените. Ето какво сподели той в интервюто си:

" Бих искал в продукцията да работят повече жени като редактори и режисьори и да получават същото заплащане като мъжете. В моята страна жените получават по-малко, което е несправедливо и аз като продуцент искам да променя това."

Ето такъв човек е Керем с голямо сърце, с невероятен чар и харизма !

Flowers HibiscusНе мога да не споделя и аз снимка на Ханде и майка и Айлийн , която вчера трябваше да стане на 50 години. Голяма е загубата и болката на Ханде! Но тя показа , че е силно момиче и може сама да се справя и бори в живота., с което спечели искрените ми симпатии и възхищение. А тя вече не е сама до нея е Керем  , който би я подкрепил.

Flowers Hibiscus Сега пред Керем и Ханде има нови пътища и възможности - нови сценарии, нови проекти, предстои и заминаването им в САЩ - важното е да са заедно , да се обичат и помагат.
Да им пожелаем попътен вятър и на двамата и в професионален и личен план !

Както и на малката чаровница Мая - много успехи в училище, на модния подиум и в киното...

Flowers Hibiscus Иска ми  се да припомня хубави моменти от сериала " Почукай на вратата ми ".- например четенето на "Малкият принц "..

"Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите."

" Възрастните никога нищо не разбират сами , а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват."

Flowers Hibiscus За протокола - на анкетата отговорих с  не знам. Защото гледах за първи път Керем Бюрсин в " Почукай на вратата ми" и не мога да взема отношение по този въпрос. Много пъти в темата се коментира участието му в други сериали, филми;  други роли , които актьора е изпълнявал. Разбира се , че си запазвам възможността да го видя и в други превъплъщения, тогава бих коментирала.

Flowers Hibiscus Линде Heart по повод снимката от историята на Ханде някои фенове пишат , че изглежда   това е Гърция и тя я харесва...А бялото сърце било = Керем❤
Не знам , може би има някаква закачка...ще се разбере....

Успех на Ханде и Керем !

Момичета , на днешния празничен ден бъдете здрави и щастливи !❤

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 12:07 от akvamarin007

# 37
  • София
Криси прекрасни анализи, както ти ги правиш.
Накъдето й да са се запътили нашите любимци, искам да им пожелая лек път и много лично щастие.

Ново от Ханде...
Обърнете внимание на символа в горния десен ъгъл на снимката.     

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 11:10 от БлагаВест

# 38
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Оставям линк към сайта на Pantene. Има все още време да се гласува и предполагам помните, че сайта изисква регистрация. Simple Smile
Последната снимка от коментара на Криси са категориите, в които можете да подкрепите нашите. Слагам я още веднъж.

https://pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal

# 39
Добро утро Heart

Пореден откъс от интервю
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452902761402675203
Превод: Искам да разказвам истории, които другите не се осмеляват да разкажат. Обикновено в моята страна и в света като цяло тези , които говорят и са герои са мъжете. Искам да се фокусирам върху жените героини. Дефектът, който виждам е, че в ДНКто на героя е да бъде мъж, да поставиш жена в такава ситуация не изглежда добре. Също така искам да вкарам жените в продукцията  като режисьори, редактори , искам да са равни с мъжете и да им плащам еднакво. В моята страна жените получават по-малко заплащане, защото са жени и като продуцент искам да променя това.

# 40
  • София
Голям човек е Керем! Hands Clap

Представям си какъв кавалер е с жената до себе си…

Благодаря за откъса, Мики! Hug

# 41
# 42

Пореден откъс от интервю
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452902761402675203
Превод: Искам да разказвам истории, които другите не се осмеляват да разкажат. Обикновено в моята страна и в света като цяло тези , които говорят и са герои са мъжете. Искам да се фокусирам върху жените героини. Дефектът, който виждам е, че в ДНКто на героя е да бъде мъж, да поставиш жена в такава ситуация не изглежда добре. Също така искам да вкарам жените в продукцията  като режисьори, редактори , искам да са равни с мъжете и да им плащам еднакво. В моята страна жените получават по-малко заплащане, защото са жени и като продуцент искам да променя това.

Много ми харесва казаното, с удоволствие бих гледала героините на Керем, сигурна съм, че ще бъдат интересни и оригинални. Светът, в който живеем има нужда от повече хора като него...

# 43
Просто си представям какъв шок е било за него от Америка  да се премести в Турция , да ,хората са по - гостоприемни, по-топли, със сигурност , но това разделение на мъже и жени , цялостното отношение към жените в тази държава е векове назад...

# 44
Благодаря за темата!Чудесна е!💓

Относно анкетата-аз досега съм гледала само 2 проекта на Керем-"Този град ще дойде след теб" и "Почукай на вратата ми", така че нямам база за сравнение и не мога да кажа, затова гласувах с "Не знам". Може би след време, ако изгледам някой от другите му проекти, ще споделя какво мисля.😊

Ново от Ханде...
Обърнете внимание на символа в горния десен ъгъл на снимката.    

Снимката е от април 2019, когато Ханде отиде в Ню Йорк, за да снима фотосесия за Puma.😊

Общи условия

Активация на акаунт