Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ханде не спи. Разхожда се из Ню Йорк. Там сега е 18:00 часа. Температурата през деня е била 20 градуса.  

Ханде е лайкнала тази снимка на Керем. Мая Басол също.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 01:31 от БлагаВест

# 76
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции

# 77
Привет и от мен Coffee

# 78
Здравейте момичета, като ви чета честно казано ме хваща малко страх! 😬Все пак Ханде и Керем са две отделни личности, не са сиамски близнаци! Всеки си има работа и ангажименти. Това, че се обичат не означава, че трябва да се ограничават! Какво правела в Ню Йорк сама, ми отишла е на разходка, не може ли? Дай да се забули и да седи вкъщи, че някой друг може да хареса, докато Керем Бей работи. Ханде и Керем са съществували преди да се съберат, ще оцелеят и ако се разделят! Не знаела английски: ми научила го е, все пак една година живее с Керем, а на него това му е първи език, този който най-добре владее! 😜

# 79
Здравейте
Керем е коментирал

И е харесал поста на Джанер

# 80
  • София
Привет момичета.
Прочетох при рускините (те нали винаги са много информирани)  ,  че Ханде е там по работа.  Там се провеждал някакъв фестивал, та тя и Бенсу щели да бъдат в някакъв проект. А иначе се очертавало да летят през ноември. 

Да, наистина обичаме двойката Ханкер!  И това, че сега са на различни континенти, няма нищо лошо в това. В крайна сметка не напразно казват, че „дори в далечината можеш да обичаш дълбоко, а отблизо можеш и бързо да си тръгнеш“.  В крайна сметка животът продължава и за да се усъвършенстваш в професията, трябва да работиш! Любовта ще бъде още по-силна, защото Бог дава изпитания, през които човек може да премине. 
Успех на нея и въплъщение на всичките й идеи и планове!  И, разбира се, щастие и любов с нейният красив мъж Керем. И винаги така влюбено да се гледат.

# 81
Във фейса една дама е писала, че Ханде и Керем ще присъстват на награждаването на Алтън на 4 ноември (прочела го някъде) . Били потвърдили.
Някой попадал ли е на такава информация?

# 82
  • София
Аз не разбирам какво става с профила на Керем в IG и защо последователите му намаляват… Sad И последният му пост още не е събрал 1 млн харесвания. Започвам да вярвам на онези дами в Туитър, които пишат, че има саботаж. Confused

Миднайт, да си чула нещо ново по темата?

# 83
Има няколко поста, които са отразили факта и дотам. Thinking Милион не е стигнал, но го гони. Не е малко изобщо. Ние свикнахме с големите числа, но не може всеки пост да е с 2 милиона. Може би ако беше избрал някоя от новите снимки за заглавна, тази в пустинята или на скалата, щеше по-бързо да ги трупа.

# 84
Копирам с Гугъл:
"Ето защо Ханде е в САЩ"

# 85
# 86

Gift Heart

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 14:16 от mi_si

# 87
Сега чакаме червено сърчице от Керем Heart Joy

# 88
  • Плевен / София
Явно нищо не разбирам от мода, щом не харесвам къси панталонки+ ботуш над коляното....
Здравейте момичета,....бъдете здрави.

# 89
  • София
Като я гледам Бамби, как се е покатерила на перваза на терасата и ми се завива свят.   
Гости, харесваме или не, това е новото в модата. Явно вече сме изостанали в разбиранията си. Както и да е, на Ханде всичко й отива.  Дълги крака, прекрасна фигура и най-важното, младо и красиво момиче. Харесвам я всякак, нали си е  нашето гардже.

Общи условия

Активация на акаунт