Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Бърз подбор за лека нощ! Nature Sparkler

Скрит текст:

# 256
  • София
Бърз подбор за лека нощ! Nature Sparkler

Скрит текст:

Слънце, от къде ги намери всички тези червени рокли. Наистина, права е Налбантова,  Ханде в червено е неотразима.

# 257
Линде, агентка съм си. Satisfied

Лека нощ ви казвам, че Миси ще дойде след 5 часа с Добро утро! Nature Sparkler  Satisfied

# 258
Добро утро с тази прекрасна снимка от Ханде 💗😍🧿

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 07:17 от Miraland

# 259
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Simple Smile

# 260
Добро утро момичета! С тази прекрасна нова снимка на Ханде и Керем (знам че сте я публикували) но и аз да се включа ви пожелавам един прекрасен ден изпълнен с много положителни емоции.
Нашите са великолепни.

# 261
На фотошоп ми прилича newsm78

# 262
Привет,
Какви са тези сърца от Ханде Joy Влюбеното ни момиче е пияно от любов (буквално и преносно) Joy

# 263

Ханде я пусна в стори 💯

# 264

Ханде я пусна в стори 💯
О, тогава аз съм в грешка. Но, нещо не ми вдъхваше доверие и реших, че е фенско творчество Joy

# 265

Ханде я пусна в стори 💯
О, тогава аз съм в грешка. Но, нещо не ми вдъхваше доверие и реших, че е фенско творчество Joy

И аз така като я видях в началото да я споделят навсякъде, не повярвах 😄 и веднага влязох в Инстаграм. Ами Тома неверни съм, докато не видя или пипна , не вярвам 🤪

Много нещо рано се разчувствах тази сутрин със снимката, добре че е събота🙄 Керем да взема първият полет до Ню Йорк, стига се е мъчил.😁 Той поне може да си позволи по всяко време да тръгне за Америка

# 266
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Малко от Малдиви, но от сърце. Heartpulse

Trophy

# 267
...
И аз така като я видях в началото да я споделят навсякъде, не повярвах 😄 и веднага влязох в Инстаграм. Ами Тома неверни съм, докато не видя или пипна , не вярвам 🤪

Сякаш си описала мен Satisfied След като потвърждавате, че е пуснато от официалния акаунт на Ханде вече няма място за съмнения.
Остава да им се радваме...
Как хубаво онагледяваш, Слънце Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
  • София
Лека нощ  N.Y.C.!
Влюбената до уши Ханде не може да заспи. Но пък чата с Керем е надлежно сложен под завивката.

Лека нощ Ханде!
Права е била Дилара, когато е казала, че влюбили се Ханде, то този мъж става нейната вселена.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1454201144402657284

Взаимно си липсват.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:54 от БлагаВест

# 269
Марги Flowers Cherries

Линде, това е от някоя фенка. Снощи повечето от фендома така лягаха. Satisfied А че и Ханде не може да спи от любов си е ясно. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Какво по-хубаво от баща и дъщеря? Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт