Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Днес ни радват на много хубави фотоси.

Активни са, което ми пълни душата.

# 301
  • София
Нося ви едно красиво видео с любимите ни Еда и Серкан. Heart

# 302
Много Керем  и Ханде в последните дни. Младите щастливи и работливи, феновете задоволени на макс. 😊

# 303
Има слухове, че Бенсу и Ханде се прибират във вторник , ще чакаме ли пак на летището Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм в шок Flushed нищо против феновете на сериала, ама той свърши преди 1 месец и вече е купен Flushed

# 304
  • Dupnica
Леле, днес е щастлив ден за нас - колко много Ханде и Керем! Flowers Cherry Blossom Sparkling Heart
Радвам им се като на много близки хора за споделената любов и отдаденост. Revolving Hearts
Дано да са щастливи Flowers Cherries до безкрай...............
Отново ще ги публикувам - тук са просто убийствени

Радост за душата и очите!

Приятна вечер момичета с много любов- цветна като есенни листя

# 305
  • София
Мики, според мен е по-евтин, с по-малко серии и затова е купен у нас. Само виж по коя телевизия ще го излъчват, кой знае и в кой забутан час. Напоследък турското не се гледа толкова у нас, както беше преди. Такива впечатления имам. Отдавна в прайм тайма не се излъчват турски сериали. През седмицата по бТВ дават Забранената ябълка (Опасно изкушение), но определено не е като едно време, когато даваха Огледален свят, Листопад, Кварталът на богатите и т.н. Усеща се разликата. Иначе си има хубави турски сериали, но те си се следят в реално време от феновете в България. Аз, като изключим нашия сериал, турско не гледам, да си призная, и телевизия почти не гледам. Да живеят платформите, е положението при мен. Wink

Ново:

Ханде не се спира обаче. Качила си е тези 3 снимки на пост в IG, спретнах ги на гифче. Пу, да не са й уроки! Много е красива. Heart Eyes

# 306
# 307
  • София
Няма да е лошо Керем да вземе пример от нея и да ни зарадва с няколко нови снимчици. Smirk

# 308
# 309
  • София
Скрит текст:
Мики, според мен е по-евтин, с по-малко серии и затова е купен у нас. Само виж по коя телевизия ще го излъчват, кой знае и в кой забутан час. Напоследък турското не се гледа толкова у нас, както беше преди. Такива впечатления имам. Отдавна в прайм тайма не се излъчват турски сериали. През седмицата по бТВ дават Забранената ябълка (Опасно изкушение), но определено не е като едно време, когато даваха Огледален свят, Листопад, Кварталът на богатите и т.н. Усеща се разликата. Иначе си има хубави турски сериали, но те си се следят в реално време от феновете в България. Аз, като изключим нашия сериал, турско не гледам, да си призная, и телевизия почти не гледам. Да живеят платформите, е положението при мен. Wink
Ново:

Ханде не се спира обаче. Качила си е тези 3 снимки на пост в IG, спретнах ги на гифче. Пу, да не са й уроки! Много е красива. Heart Eyes
БРО Ханде без да се усети ни е дала адреса, където се намира в Ню Йорк.

Красивата ни Бамби.  С нетърпение очаквам класациите за най-добрите артисти за тази година. Ще се изкефя на макс ако спечелят във всички категории.
А тя трупа все повече приятели по света, които я обичат.

# 310
# 311
  • София
Нова публикация от Ханде.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 23:57 от БлагаВест

# 312
# 313
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 314
Добро утро момичета.
В Интернет правят съпостовка между дрехата която носи Ханде и Керем. Казват че е една на един от тях. Явно двамата двамата обичат да си носят дрехите един на друг.

С кадри от един от много любими моменти на Еда и Серкан.

Красавец

Общи условия

Активация на акаунт