Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Омръзна ми вече от тези журналисти. От една страна благодарение на тях виждаме Ханде и Керем по-честичко, но от друга са несъобразителни до безкрай. Как им хрумва насред пътя, докато има трафик да спират Керем, че и да се опитват да снимат телефона му, докато разговаря с Ханде. Може ли по такъв начин да навлизаш в личното пространство на някого?! Върхът на нахалството. Чак се чудя на Ханде и Керем понякога как се сдържат да не им отвърнат едно хубаво, че да се научат веднъж завинаги.😤
😍

А от интервюто за InStyle мога да кажа, че за пореден път съм очарована от Ханде. Страхотен човек, разумен и винаги стараещ се да помага с каквото може. Не казвам, че е идеална и безгрешна, но има добра душа и голямо сърце.🤍 Е, кажете ми как да не я обича човек!😊
🔥

В Туитър хаштагът #HandeErçelXInStyle е достигнал 119 хил. туита

Между другото, аз малко не схванах целта на посещението на Ханде и Бенсу в Ню Йорк.🙄 Предполагам, че ако беше свързано с лансирането на Nocturne в Ню Йорк, щяха да постват кадри поне от събитието. Досега единственото, което споделят са снимки от разходки и такива от балкона на мястото, където са отседнали.😁Дрехите, с които е облечена Ханде са на различни марки, така че не е с цел да прави реклама на Nocturne. По-логично ми се струва да са снимали фотосесия, за която ще научим по-късно.🤔

# 391
Невероятна Ханде

# 392
  • София
Вече всички знаем тази прекрасна снимка на Ханде. Мама Чийдем е показала колко много я обича. Но има нещо много интересно. Тази снимка е лайкнала и Самие Ардич. Тя е нещо като втора майка на Керем. Една от най-добрите приятелки на майка му. Тя също е харесала и коментирала публикацията на Ханде.

# 393
Лека нощ момичета!

# 394
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 395
Добро утро и успешен ден ! 🍀

Ханде се е прибрала тази сутрин

# 396
Тези "журналисти" страшно нахални ...

# 397
Тези "журналисти" страшно нахални ...

Както бях казала и по рано с една палатка опъната на всеки
ъгъл и да ги чакат то бива наглост ама прекаляват.

# 398
Привет и от мен Simple Smile

Наистина са нахални, не ги оставят на мира. Не са се виждали от седмица, първото нещо е да се гушнат, но заради тези хиени трябва да изчакат да се приберат.
Обаче Керем как гледа влюбено Бамби Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:43 от Diamand_007

# 399
Когато знаеш, че ще те чакат Revolving Hearts. Е, не само Керем чака, но пък колкото и да са нахални журналистите ни развеселяват. За едни работа, за други любов, а за нас усмивки.

И хубав ден от мен. Някои ще спят, а други ще следят.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:01 от st_ina

# 400
Как не им омръзна да ги причакват Joy Joy Joy

Преди една година Heart Eyes
https://twitter.com/i/status/1455283256295895040

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:33 от Margarita N.

# 401
  • София
Пристигна си любимото момиче. Керем е щастлив, а Ханде няма да казва "Липсваш ми".
Пишат, че двамата са чакали някой, затова не са тръгнали веднага. Иначе щяха да потеглят и папараците нямаше да имат тази възможност да ги снимат толкова много. Да, Ханде от голям мерак да си види Керемчик си е забравила багажа. Затова виждаме как един мениджър на Гьозде, който работи в id, вероятно тичаше обратно на летището и Ханде я гледаше.

# 402
Добро утро, момичета! Neutral Face Flowers Hibiscus

С превод на английски
https://twitter.com/HankerSource/status/1455440978588864515

Милия той, щастлив е. Revolving Hearts

Ние се радваме, когато ги видим и успеят и за минута да ги заснемат. Smiley Толкова си личи разликата без папараците и онази първа спокойна прегръдка на летището и сега. Не ги оставиха милите на спокойствие и им развалиха интимния момент.

# 403
  • София
Бамби е невероятна. С такава елегантна усмивка му го каза на папарака.
Той я поздравява и я пита как е изкарала в САЩ. Тя му отговаря, че е изкарала добре и му казва: "Но да те виждам тук всеки път става малко странно."  След като разбират, че от Ханде нищо няма да научат се прехвърлят на Керем и го молят поне с него да поговорят. Казват: "Мис Ханде не ни иска".    
Керем му казва, че бързат и трябва да тръгват. Но нахалният журналист продължава да досажда.
"Можем ли да чуем няколко думи за ваканцията. Как мина? Много си обичан" (явно визират думите на Ханде "липсваш ми"...).
Керем вече започва да губи търпение, но въпреки това много любезно моли: "Момчета, можете ли да спрете да записвате сега, моля, благодаря, изключете го, моля"

# 404

Добре дошла на нашето момиче! Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 11:14 от Sisi*9

Общи условия

Активация на акаунт