Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това с Ханде Бенсу ли е?

# 406
Тя е Линде Simple Smile
"Журналистите" първо нея са нападнали

# 407
Здравейте нова снимка на Керем от рекламата на BMW

Видео презентация на Ханде и Керем като финалисти за „Най-добра актриса на чужд език“ и „Най-добър актьор на чужд език“ на наградите PRODU (LATAM Awards)
https://twitter.com/i/status/1455330686978519043
https://twitter.com/i/status/1455447125886656513

# 408
Колкото и да критикуваме папараците , без тях как щяхме да видим тази любов и радост след раздялата , нали ?
Сладури Heart
А Ханде не се ли умори от толкова снимки в Ню Йорк  Stuck Out Tongue Winking Eye   ? Ама и те са за наша радост Grinning

# 409
  • София
Ханде разговаря с Керем. Сигурно уточнява, къде е спрял с колата.

Скоро няма да видим такава прегръдка, защото знаят, че ги дебнат за снимка.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:10 от БлагаВест

# 410
Сериалът започва да се излъчва и в Полша. Едни от най-големите поддръжници в Туитър са от там.

Азул, малко преди да бъде отново стресирана от Мави. Satisfied

Интервюто с Керем за испанското Elle.

https://www.elle.com/es/star-style/noticias-famosos/a38130875/ke … entrevista-video/

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:09 от midnight__sun

# 411

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:41 от sani1212

# 412
Страхотно интервю за Елле Heart Eyes изрязали са само отговорите му , точно и ясно 6 минутки без бля бля бля Joy За нас не казва нищо ново , но ако някой не е гледал нито 1 интервю с Керем , мисля че точно това интервю е идеално за първо впечатление Heart Идеалните 6 минути да се влюбиш в него. Stuck Out Tongue Winking Eye
Събличаме актьора Керем Бюрсин чрез словото, за да се срещнем с него, когато е извън светлината на прожекторите и да ни покаже какъв е всъщност. Разговаряхме с него за кариерата му, за успеха и егото му, за моментите, в които едва не се отказва актьорството, за сериала, в който участва  „Love is in the air“; за феминизма, равенството на половете и неговите стремежи. Ние разкриваме цялата му същност, неговото автентично аз. И се влюбихме още повече в него. Heart

# 413
„Вярвам в съобщенията от Вселената и мисля, че винаги има съобщения около нас, които могат да ви помогнат, особено когато имате нужда от помощ…“

Керем сякаш идва от друг свят и друга вселена. Цялата му философия за живота, за света, за хората те кара да се замислиш за смисъла на заобикалящия те свят. Светът има нужда от хора като Керем, но светът в който живеем не заслужава такъв човек като него. Съвършен ли е??? Ами не, и той си има своите недостатъци
/дори не мога да си представя, че има такива 😂/  Той сякаш е докоснат от някаква висша сила, излъчва красота от всяка фибра на тялото и душата си. Той е човек - душа! Прочетох един коментар за него, че той е изкуство. Аз бих добавила "изкуството на живота". Всичко в него говори и най вече очите. Ах, ах, очите, очите на Керем са друга тема за разговор. За перфектният му английски буквално ще си замълча. 🙄😘 Заслужава цялото щастие на света, да бъде обичан със същата сила, с която и той обича. Много е добричък 😊🧿

Малко се отплеснах... 😂
Човек - душа е Керем 💗

# 414
Искам Керем да ми разказва/ чете приказки за лека нощ с този потресаващ тембър на гласа и перфектен английски... много ли е ? 🤔
Благодаря за всичко споделено! Отивам да си слушам Керем бей 😜

# 415
  • София
Аз дълго време се чудех за какво ми напомня тембърът на Керем, когато говори на английски. Струваше ми се някак познато като звучене. И тъкмо днес, съвсем случайно, в Ютуб ми изскочи едно интервю на Нина Добрев. Точно на нейния тембър ми напомня този на Керем. Един такъв провлачен, леко дрезгав, с много секси американ инглиш акцент. Не знам дали се дължи на това, че и двамата са родени не в САЩ (тя - в България, той - в Турция), след което са обиколили света (той доста повече от нея, тя е живяла реално в Канада и след това в Щатите), отраснали са в космополитни семейства, живяли са не малко време в Щатите, говорят американски, говорят и родния си език, макар и като чужд. Не знам дали заради общото помежду им, но гласовете им наистина имат сходно звучене, когато говорят на английски. Той говори турски много по-добре отколкото тя - български, но все пак от не малко години той живее и работи в Турция, а тя реално почти не практикува родния си език. Както и да е. Това беше малко офтопик. Много ми хареса новото интервю на Керем. За пореден път Керем ни показва колко страхотен човек е. Философията за живота, която има, много ми допада, и е истинско удоволствие да го слушаш, докато ти говори. Особено на разбираем език. Късметлии са хората около Керем. Наистина е ценно да имаш такъв човек в живота си. Личи си, че е позитивен, земен, интелигентен и изключително философски настроен. Heart Eyes

# 416
Искам Керем да ми разказва/ чете приказки за лека нощ с този потресаващ тембър на гласа и перфектен английски... много ли е ? 🤔
Благодаря за всичко споделено! Отивам да си слушам Керем бей 😜

Аз сериозно се замислих да си обърна интервюто в mp3 формат и да си го слушам за лека нощ Joy хем ще понауча английския, че ми куца Joy

# 417
Добър вечер момичета! Днес не съм влизала в форума но сега го направих и какво виждам нашите влюбени пак са се чакали, в случая Керем е посрещнал Ханде. Много мило от негова страна. Това се казва любов, уважение, привързаност един към друг. Нямат търпение да се видят за дасе порадват един на друг.

# 418
Elle Испания

"Не ми пука за това, не мисля за себе си като уау, аз съм толкова... знаеш ли, това не съм аз, определено не отговаря на егото ми, по-скоро съм смирен, кара ме да съм благодарен, ме прави благодарен, оценявам всички тях..."

„Сега изживявам една от големите си мечти. Бих искал да продължа да играя, да продуцирам, да бъда международен актьор, работещ с невероятни колеги, от които да се уча"

„Вярвам в съобщенията от Вселената и мисля, че винаги има съобщения около нас, които могат да ви помогнат, особено когато имате нужда от помощ…“

"Влязох в стаята, имаше продуценти и исках да го направя добре, но не можах. Забравих текста, на всеки 2 реда сбърках, изнервих се, накрая ритнах стол и казах лоши думи " 🤫 ха ха f...

Вниманието ми не е върху това, че не искам да бъда известен, или знаменитост, аз не съм такъв“.

"Не ми струва нищо да дам автограф, да ме снимаш, да изпратя поздрав на някого. Това ме прави по-смирен и осъзнавам колко лесно е да направиш някого щастлив по този начин"

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 20:49 от Miraland

# 419
Един подкаст или да озвучава аудиокниги с този тембър, би било прекрасно. Мога да го слушам постоянно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:22 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт