Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 859
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:
Видях няколко отговора по повод моя въпрос за телевизорите. Благодаря Ви. Revolving Hearts

Аз се спрях на модел - един LG OLED реших да взема, но е голяма какафония с цената му по различните сайтове. Уж на редовна цена в повечето сайтове в момента е на 2300-2400лв. В един сайт обаче гледам написали, че от 3439лв е намален сега на 2093лв. SmileSmileSmileSmile Припадам.

Това ме накара да се замисля, дали като цяло и останалите сайтове не са завишили скоро цените, за да може да го "пуснат на промоция" за черен петък.

Някой знае ли дали обявената навсякъде редовна цена от 2300-2400лв наистина е редовна или е по-скоро завишена?
Това е модела: https://www.technomarket.bg/televizor/lg-oled55c12la-oled-smart-tv-09189574

Чудя се дали по черен петък ще го намеря на по-добра цена от тази на 2093лв. или да го поръчвам направо сега.
Или по Коледа - нямам наблюдения дали е имало големи намаления на телевизори.
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/lg/o … NCrxoCLcwQAvD_BwE

В пазарувай за техника е готин-гледаш история на цената как се е движила и същевременно в доста сайтове следи цените

ПП:Но има и сайтове с по-ниски цени. Примерно след едни тонколони аз F&D T60X под 280лв май ги няма според сайта,но в 1 Пловдивски магазин за комп.чаркове ги има за 260лв,но не са вързани към pararuvaj
[/quote]

Благодаря, myzrael. Ще ми е полезно.

# 286
  • София
Някой да знае за Златна рибка дали и кога ще имат намаления?
Златна рибка имат намаления винаги последния уикенд на месеца, когато си е стандартно ЧП.

# 287
Търся да си купя кресло. Предложете сайтове. Знам само юск, икеа и stolche.info

# 288
Видях няколко отговора по повод моя въпрос за телевизорите. Благодаря Ви. Revolving Hearts

Аз се спрях на модел - един LG OLED реших да взема, но е голяма какафония с цената му по различните сайтове. Уж на редовна цена в повечето сайтове в момента е на 2300-2400лв. В един сайт обаче гледам написали, че от 3439лв е намален сега на 2093лв. SmileSmileSmileSmile Припадам.

Това ме накара да се замисля, дали като цяло и останалите сайтове не са завишили скоро цените, за да може да го "пуснат на промоция" за черен петък.

Някой знае ли дали обявената навсякъде редовна цена от 2300-2400лв наистина е редовна или е по-скоро завишена?
Това е модела: https://www.technomarket.bg/televizor/lg-oled55c12la-oled-smart-tv-09189574

Чудя се дали по черен петък ще го намеря на по-добра цена от тази на 2093лв. или да го поръчвам направо сега.
Или по Коледа - нямам наблюдения дали е имало големи намаления на телевизори.

Аз си взех такъв миналата година от емаг. Само че беше миналогодишният модел - BX3LB, пак 55 инча. Бях го следяла доста време и цената му по онова време варираше около 2200 без намаления (по спомен). За ЧП в емаг го бяха намалили на 1700лв. Но бяха само няколко бройки, защото го купих за секунди буквално от отварянето и докато приключа поръчката вече бяха изчерпани. По други сайтове го имаше с много по-малко намаление.

# 289

https://www.lg.com/bg/televizori/lg-oled55c12la

В сайта на LG като доверени търговци, от които да закупите модела за България, са посочени Метро, Зора, Технополис, Техмарт и Техномаркет.

Не всички от тези показват редовната цена, но в Техмарт е обявена и тя е 2449 лв., което означава, че можем да приемем, че това е редовната цена и всеки сайт, който посочва драстично по-висока редовна цена лъже.

Нито един от официалните сайтове на марките за техника не посочва Емаг като доверен сайт за България, защото Емаг са румънци. Но ако се отиде в румънската версия на сайта на LG то emag.ro, които са собственици на emag.bg, също са посочени за доверен сайт. Редовната цена в емаг е 2399 лв. Разликата от 50 лв спрямо Техмарк при тези суми идва от курсовете за превалутиране.

https://www.lg.com/ro/tv/lg-oled55c12la

Та на въпроса с намалението - там, където го намирате за 2090 лв, си смятайте намалението от стартова цена 2400-2450 лв. Това са около 13-15% намаление.

# 290
Сайт за кожени изделия (дамски портфейл ме интересува) ,който участва в ЧП?

Здравейте, сещам се за портмонета grande, препоръчаха ми ги тук и все взимам за подаръци. Изглеждат супер. Но Grande е бранда, нямат си техен  магазин. Има ги в магазин dawson в търговски център гранд в Пловдив. Не знам за други градове. Иначе dawson май имаха сайт, но е доста атрофирал. Можете да следите за намаления все пак.

# 291
И аз съм фен на Grande портмонетата. Купувала съм от магазин SISI. (Имам някакъв спомен, че са турски, но не знам дали ми е вярно впечатлението и откъде съм го добила.)

# 292
Аз ще чакам чп в Рая тойс, че сме харесали столче за кола. Имате ли представа кога ще е и колко % отстъпка правят?

# 293
  • Beyond the stars
Аз ще чакам чп в Рая тойс, че сме харесали столче за кола. Имате ли представа кога ще е и колко % отстъпка правят?

20%. За столче моят съвет и да погледнете mytoys. de. Скоро взехме Cybex за няма 300 с доставката, при цена тук 600.

# 294
Миналата година поръчах столче от Рая Тойс,като първо по телефона им звъннах за наличност в магазина .Нямаха го,но ме увериха ,че до 4 дни ще пристигне ако го поръчам.Ами стола така и не дойде.Поръчката ми отишла в друга папка и не я видели,звъннаха ми след повече от месец,когато вече бяхме купили столче.Та имайте едно на ум.

# 295
Матраците на Magniflex са с подобни намаления от много време, тъй като ние си взехме поне преди 7-8 месеца и офертата беше същата. Simple Smile

Някой знае ли дали правят намаления на бебешки колички Stokke? Blush

# 296

20%. За столче моят съвет и да погледнете mytoys. de. Скоро взехме Cybex за няма 300 с доставката, при цена тук 600.

Директно до България ли поръчахте?

# 297

Колко излезе доставката?

# 298
  • Beyond the stars

С GGBG превозвач. До техния офис излезе 38лв доставката. 2.99лв/кг. Две седмици горе-долу Blush

# 299
Благодаря и аз за тях си мислех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт