Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 021
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 435
  • Варна
И аз все още чакам обаждане от Лили. Поръчката ми е направена в 10ч.на 26 ако изобщо има значение вече.

# 3 436
Тъкмо взех пратката от Лили, с НП , с 60лв надолу - точно дермо козметиката - Виши, Уриаж и биотрейд ми ги няма. Очаквах го и все пак съм разочарована Grinning

Не знам кой крем на Виши не са изпратили.Моя беше Виши идеалия и му изтича срока 02.2022.
С две думи може да е за добро .

Точно виши иделия беше кремът. Май наистина е за добро.

# 3 437
Бясна съм !
Толкова ли са жалки тези от Лили?!!?
15 дни чакане, накрая ми пращат поръчката направена по обяд /А тази от рано сутринта, голям НЕ !/ в еуфорията, докато Ви чета, със супер дребните неща, превръзки, които обаче има недостигнали и видиш ли, просто не са ги калкулирали в крайната сума, в крайна сметка ОБАЧЕ, доставката е включена изцяло, тайно, като част от продуктите, иначе на товарителницата  лв доставка, докато не отворих и не видях бележката. То бива , бива, ама по-жалка работа...за дребни стотинки....
И вчера ми звъняха, нямат наличности, код-мод, но дали искам да ми пратят някои неща, ами казах им зависи, нека ми ги изброят. Щели по-късно да ми звънят. Да, ама не, направо пращат!

# 3 438
Здравейте!Аз получих отговор на имейл от Лили  ден,след като им писах. Но все още нямам доставка..."Здравейте,Поръчката Ви е приета,срокът за обработка на вашата поръчка е 15 работни дни от датата на заявяване. След обработка пратката ще бъде предадена на куриер.Извинете за забавянето и Ви Благодарим за разбирането" ...Чакам неща за 240 лева,но явно ще я връщам ако изобщо пристигне.

Не разбрах...какъв точно е проблемът?
Срокът изтича утре.

# 3 439
  • пустинята Гоби
Тамън получих мейл от Спиди, че имам пратка за утре - по Коледа стават чудеса. Само 17.84 лева е надолу от 230, което е нищо и направо нямам право да се оплаквам.

Даже намерих кой продукт е струвал толкова - DOORI Тайни от изтока, 500мл шампоан против косопад. Но балсама от същата серия е наличен, ще спася положението с косата.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 15:10 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 3 440
  • Стара Загора
Тамън получих мейл от Спиди, че имам пратка за утре - по Коледа стават чудеса. Само 17 лева е надолу от 230, което е нищо и направо нямам право да се оплаквам.

Mimi Rose, проверявай утре в офиса дали всичко по КБ е в кашона за всеки случай.

# 3 441
  • пустинята Гоби
Ще проверявам, че има продукти и за колежката и не мога да се излагам. Важното е че помадите ми за лице не са изгорели, че те ми бяха приоритетни.

# 3 442
На мен са ми пратили дермокозметиката частично Astonished, ама част от превръзките, шампоаните и т.н. Не, както и част от дермокозметиката. Единия крем на свекървата е тука, спокойно Kissing Heart другия...е, много щеше да й дойде. Чакам още една поръчка, ама едва ли ще дойде и една ми отказаха. Доставката от 12.90 си седи в пълен размер, ама нямам нерви. Определено няма да поръчвам пак от там Simple Smile

# 3 443
И моята доставка едната е 12.90 лв. Около 13 кг беше кашона - днес го замерих в спиди. Липсват само един рол он и 2 бр. течен сапун помпа 400 мл...та пак оставам в диапазона над 10 кг за 12.90 лв.
Ако няма крем за свеки - да пращам Миксата Satisfied

# 3 444
  • Казанлък
Току-що и аз получих известие от Спиди за поръчката от Лили, но НП е с 50% по-малко от сумата на поръчката. Половината неща, които бях поръчала вече си купих, защото ми бяха свършили и вече са ми излишни.
Реално не знам кое са пратили, колкото и да пробвах да наглася сумата. Можете ли да ми кажете какво се случва ако не взема поръчката от Спиди, до сега такъв случай не съм имала.

# 3 445
  • София
Нищо, връща се към подателя. В Спиди има линк и директно можеш да я откажеш.

# 3 446
... Можете ли да ми кажете какво се случва ако не взема поръчката от Спиди, до сега такъв случай не съм имала.

От Спиди започват да звънят на втория ден с автоматично генерирано съобщение, че еди си коя пратка е в офис еди си кой. Спокойно можеш да не им вдигаш, да не я вземеш или направо да я откажеш.

# 3 447
  • Сливен
нищо не се случва ако откажеш.

# 3 448
  • Казанлък
Благодаря ви, притесняваше ме са не остана в системата на Спиди да дължа някакви пари по връщането на поръчката

# 3 449
Дали има смисъл да си чакам моята поръчка от Лили, те е от 06.12/ не е от ЧП/ и са подаръци естествено  Sad . Звънях не мога да се свържа, писах имейл- глас в пустиня.
И аз така, не зная дали да купувам други или да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт