Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 028
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 420
  • пустинята Гоби
Доколкото разбрах ще останат и за догодина. Не съм го проверявала, колеги говореха. В началото бяха твърдо само за тази година, но явно новото правителство е решило друго.

# 3 421
За момента не е прието нищо за догодина относно данъчните облекчения за деца.

# 3 422
Остана ли още някой чакащ като мен с платена поръчка и нито обаждане, нито нищо от Лили?
Да, аз.
И аз.. вече леко започва да ми се изчерпва търпението 😒

# 3 423
Тъкмо ми донесоха безплатно дермокозметиката от аптеката, под 48 часа, мостри, намаление 30 процента на подаръчен комплект- така излизат два продукта подарък, на другия 400 мл вместо 200, демек 50 процента. Наваксвам пропуснатото от Лили и се радвам на коректността на други търговци

# 3 424
И аз така. Поръчах си от други места каквото ми трябва в момента. Някои неща на редовна цена на други места са на почти същата цена като в Лили на 50%.
GILLETTE FUSION PROGLIDE Ножчета за бръснене, 4 бр. 21,99 лв. - от Лили
GILLETTE резервни ножчета, Fusion 5, Proglide, 4 броя - от друго място на редовна цена, складова, 24.00лв.
Да си гледат работа Лили. Кодът им мисля да не го използвам и подаря, ако го получа някога.

# 3 425
Проявих разбиране към Лили, все пак поздравления за реакцията.
Писах имейл за възстановяване на сума по банкова сметка. Преводът е пуснат вчера и днес вече сумата е възстановена.

# 3 426
  • Бургас
Току що с колежката се връщаме от спийди. Получи поръчка с номер 43457 - не е нейната, има една обърната цифра.
Вътре има бележка за част от нейните продукти - от 120 лв. са останали към 80. Платена с карта. Няма ги дермакрем, комплек кремове, чорапи.
Моята поръчка, един час по-рано от нейната, изцяло платена, все още я няма и статуса ми си стои "Успешно платена с карта".

# 3 427
Поздравления за кого? Ами ние с половината липси? Ко прайм, нас с кодове не ни заливат Grinning
Самтаймс уин, самтаймс люн

# 3 428
  • На изток от Рая
Моята поръчка от Лили беше с НП.
Днес имам съобщение за доставка - поръчах неща за 150 лева, а са ми изпратили неща за 80.
Можеха да звъннат, да ми кажат, че няма наличности, отказах пратката.
Никога повече няма да пазарувам в Лили!

# 3 429
Тъкмо взех пратката от Лили, с НП , с 60лв надолу - точно дермо козметиката - Виши, Уриаж и биотрейд ми ги няма. Очаквах го и все пак съм разочарована Grinning

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 14:53 от Plamena..

# 3 430
  • Popovo
Тъкмо взех пратката от Лили, с НП , с 60лв надолу - точно ферми козметиката - Виши, Уриаж и биотрейд ми ги няма. Очаквах го и все пак съм разочарована Grinning

Не знам кой крем на Виши не са изпратили.Моя беше Виши идеалия и му изтича срока 02.2022.
С две думи може да е за добро .

# 3 431
  • София
а някой получил ли е обаждане от Лили днес за отказани поръчки?
 Аз все още си чакам и май ще си остана с чакането. Много некоректно от тяхна страна.Angry

# 3 432
Дойде ми съобщение от Спийди и за последната поръчка от 160 лв поръчка, сега 90 лв НП. Сигурна съм, че дермокозметиката няма да я има. Никакво обаждане от Лили за информация на съм получавала.

# 3 433
Здравейте,

На мен от Лили ми се обадиха. Извиниха се, че няма да могат да изпълнят поръчката, но ще ме компенсират с ваъчер за намаление, който ще мога да използвам от януари.
Коректни са.

# 3 434
  • в мечтите си
Здравейте!Аз получих отговор на имейл от Лили  ден,след като им писах. Но все още нямам доставка..."Здравейте,Поръчката Ви е приета,срокът за обработка на вашата поръчка е 15 работни дни от датата на заявяване. След обработка пратката ще бъде предадена на куриер.Извинете за забавянето и Ви Благодарим за разбирането" ...Чакам неща за 240 лева,но явно ще я връщам ако изобщо пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт