Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 049
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 405
  • София
Съчувствам на всички разочаровани от Лили.Разбира се,че могат да си купят продуктите от други места,но не е в това въпроса.Да чакаш близо 20 дена за да ти кажат ,че не могат да изпълнят поръчката ти е неприятно.
Хубав черен петък,ама по български.Видя се,че нямат капацитет за онлайн търговия.Ако четат тук,дано наистина компенсират разочарованите си клиенти и коригират недостатъците на платформата и обслужването си.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:26 от Ali97

# 3 406
Верно ли? Не знаех. Благодаря.
За пръв път вземам нещо на Микса. Явно и за последен...нали уж за суха кожа, бла бла..абе карай...
Да не чуя за Микса! Ужасно ми реагира и моята кожа на тяхната козметика

# 3 407
Лили се издъниха грандиозно - факт! Заслужават да бъдат наказани и да си търпят последствията. "Геният" измислил тоя ЧП с 50% би трябвало да бъде уволнен за некадърно изпълнение. Не бяха подготвени нито с читав сайт, който да е вързан със складовите им наличности, нито с персонал, изобщо се покриха за всякаква обратна връзка и комуникация с тях.

Обикновено "гениите" в такива гаражни фирмички са "биг босовете", които знаят и могат всичко.

Относно сайта, мисля че на няколко пъти пада/беше неактивен. Така че неподготвеността им е комплексна - откъм наличности, персонал, техническа инфраструктура, разбиране за онлайн търговия и куп други неща, които бяха споменати в последните 100 страници на тази тема.

Честно казано, ще се радвам някой хакер да им свали мижавия сайт и да спрат да се мъчат и да заблуждават хората. Да си продават там козметиките по моловете и това е - толкова си могат.

Служителите им нямат вина - виновно е ръководството, което е некомпетентно!

# 3 408
Да, тъпо е да ти пожелават великодушно - весели празници и бъдете здрави, като така омаловажават неприятните емоции. Не сме в детската градина и нямаме нужда от потупване по главичката и слушкай, мълчи си, защото някой някъде е успял да получи изряден кашон. Аз чакам решения от Лили, а не поучения от тоз- онзи.

# 3 409
  • Тра-ла-ла
Като тегля чертата - заложих на ЧП и на онлайн поръчки за подаръци от мен към 4ма човека. Реално подаръци дойдоха за 1 човек и половината за 2рия. Част от поръчаните неща щяха да са подаръци от 2ма човека към мен - и те пропаднаха.

Б@си купона. Реално почти нищо от поръчаното не е дошло....и 80 % от подаръците пропаднаха

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 11:43 от Джулая

# 3 410
И аз съм от малкото останали чакащи обаждане или пратка с липси от Лили.  Поръчката ми е с наложен платеж, направена около 14 часа.

Един въпрос: като ви се обадят, чува ли се глас, който предупреждава, че разговорът се записва? Например така правят от озон.

За черен петък пазарувах от Емаг (кашони памперси и мокри кърпи) и Хиполенд (подаръци за Коледа) и всичко дойде само няколко дни след направените поръчки, нямаше и седмица.
От Лили за първи път пазарувам онлайн. И то заради голямото намаление

# 3 411
Не, няма предупреждение, че разговорът се записва.
Нищо черно на бяло.
Никакъв шанс да докажеш, че са те врътнали.
Иначе много коректни били хората. Нямало да ни ощетят. Просто ние трябва да проявим търпение към простотиите им, щото някой си си бил получил всичко и щото някоя си обещала да прати код....

# 3 412
  • София
Не, нямаше предупреждение за запис. Поне при мен

# 3 413
  • Варна
Да разредя малко Лили с Уайкики.
Поръчката от 29/11 най-после днес смени статуса си от Приета на Обработва се.
Да видим ще ми изпратят ли всичко или и те ще са като Лили... Даже вече ме компенсираха с код за 10% в знак на извинение за забавени поръчки.
Искам пък за 50%! 🤣🤣

Някой от House да е поръчвал наскоро, там кога ли да я очаквам?

# 3 414
  • София
Не смятам, че някой пише постове тук с лоши чувства и намерения или за да "трие сол на главата" на друг.
Всички постове са със съчувствие, ясно си даваме сметка, че всеки може да е на мястото на неполучилия пратката си, а че това е неприятно няма две мнения. Добра идея, лошо изпълнение от Лили. Аз поръчах гримовете, които ми трябваха и не успях да се вредя на прословутото им намаление, от Makeup. При това разликата с намалените цени в Лили е няколко лв. Спирала, фон дьо тен и червило ми излязоха с  5-6 лв. разлика, но пък с безплатна доставка, а при Лили нямаше как да видя точно колко щеше да ми е доставката, тъй като на стигнах до финализиране на поръчката, изчезнаха ми нещата от кошницата след няколко опита и нерви по сайта им. Исках соли и крем за стъпала, които купувам от тях, но като се изчерпа наличността на гримовете, се отказах да давам 5-6лв. за доставка само за две неща, то се губи ефекта от намалението така.

По темата за Микса - преди месец направих грешката да взема мляко за тяло. Голяма грешка! Не бих повторила, отиде в коша. Първо, че мирише ужасно (нямаше как да отварям да проверявам в аптеката какъв е аромата), второ, че изобщо не хидратира, както го рекламират. Та 14 лв. отидоха в кофата.

# 3 415
Остана ли още някой чакащ като мен с платена поръчка и нито обаждане, нито нищо от Лили?

# 3 416
  • Варна
Остана ли още някой чакащ като мен с платена поръчка и нито обаждане, нито нищо от Лили?
Да, аз.

# 3 417
Аз мисля най-културно да им пиша имейл утре следобяд. И също на фейсбук страницата. Ще се опитам и по телефон. След което ще ги изчакам макс до вторник и си подавам жалба срещу тях. Не мисля да си тровя нервите с тях точно преди празниците.

# 3 418
  • пустинята Гоби
И аз мисля утре да се обадя по телефона, поне код да изкрънкам. Но поръчка не съм плащала, иначе щях отдавна да съм ги потърсила.

# 3 419
И аз чакам - платена ми е моята - още не са ме уважили с обаждане , а аз взех да разглеждам какво мога да си поръчам . Тамън преди 2 дни ме информираха, че щели да дават деЦките януари и Smiling Imp и аз се размечтах Simple Smile
Аз да питам , тук, понеже много , много хора пишат - данъчните облекчения за деца остават ли и другата година или са само тази?

Общи условия

Активация на акаунт