Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 003
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 525
като ви чета постовете май само аз ще остана без информация от Лили или доставка. Поръчката ми все още е със статус чакаща. Confounded
Нито са ми звъняли нито ми отговориха за запитването през контактната им форма.
Пълно безобразие.
И аз като Вас, само че и платена с карта.
Дами, ако желаете да ви забележат, прочетат и вземат под внимание, пишете в Месинджър / Фейсбук/.
-----------++--------
Относно грубостта - и аз не съм била груба, не съм викала и не съм била нелюбезна. Но ако и след днешния мирен разговор не получа каквото обещаха, пращам жалба без да питам този или онзи дали имам или не право на това.
Абревиатура (потребителката) не може да ме спре.

# 3 526
Взех си поръчката току що.Както и предполагах липсва крема на Биотрейд,взех я само защото успях да купя на страхотна цена ултразвукови четки за зъби от тях,който ми бяха за подаръци.Но като цяло тази неизвестност дали ще ги получа ми разби ентусизма от факта,че излязоха доста изгодно.И като обобщение мога да заявя,че дермокозметиката (която повечето не получихме) само си заслужаваше всичко останало в даден момент от годината и в различен магазин може да се намери на тези цени.

# 3 527
Е, днес получих на пощата си известие от Спиди утре да очаквам пратката от лили. Нещо обаче ще липсва. Поръчката ми беше за 174 лв. А ще платя 152. Не са ми звъняли, нито аз съм им писала.

# 3 528
Моя първи кашон го мерих, бях писала тук в темата. 3 кила, барабар с каталога им. Те го писали 4. От любопитство го направих, щото и на двете поръчки ми даде 5.49 доставка. Не бих се разправяла, но да си знам за в бъдеще. БД мисля че имаха преди ЧП, ако си под определени кг и над определена дума, но не съм сигурна.

Това видяхте ли го, не че някой ще тръгне да им плаща с карта след последните събития Satisfied

За забравената ми пратка от Ремедиум им звънях следобеда, вечерта я пратиха и на другата сутрин беше в офис Rolling Eyes

# 3 529
Хм,пратили са и втората пратка, сума наполовина. Чудя се да ходя ли, като не знам какво са пратили ...

# 3 530
Ако са ти важни нещата, върви. Ако не-не.
Парфюми, дермокозметика вероятно ако си поръчвала, няма да са пратени.
Течни сапуни, микса Simple Smile тоалетно мляко за грим...пращат, налични са.

# 3 531
Ами дермо козметиката ясно, прежалила съм, един крем ми е важен- не е микса за свекървата, хах, и прословутите чорапи. То само превръзките да са пратил, пак става, ама пак се ядосах за доставката...хах. Чорапите поне хубави ли са

# 3 532
  • пустинята Гоби
В моята пратка, освен моите корейски мазила с които ви продухах ушите, имаше и два крема Лумене за колежката. Т.е. откъм кремове не бяхме ощетени, което реално е голям късмет.

# 3 533
  • София
И аз да се отчета с моята поръчка от Лили. Поръчах за около 185 лв., получих за 155 лв. За моя изненада ми бяха пратили околоочния крем на Payot, друга дермокозметика не съм поръчвала, тъй като не ползвам такава (кремът е за подарък). Не са ми пратили един крем за ръце на Палмърс и един техен лосион за тяло (бях поръчала общо 3 лосиона - два от един вид, които са дошли и един друг, който не получих). Не е драма, тъй като двата ще ми стигнат за доволно дълго време. Не съм получила и хайлайтър на Heart Revolution, който изобщо не ми трябваше, четох добри отзиви за него и го поръчах от любопитство. От два поръчани чорапогащника на Помпея, получих един.
Иначе душ-гелове, превръзки, течен сапун, слънцезащита, кремове на Титания и продукти на Шол, както и скраб тяло и за лице и маска за лице на Лореал и други подобни дойдоха. Имах и каталог.
Не съм отваряла пратката в Спиди (никога не го правя и куриерите там го знаят и даже не ми предлагат вече, за това не знам имах ли изобщо такава опция). Поръчката беше с НП.

# 3 534
Чорапите в Лили не знам колко струваха, но ги има в брошурата на Фантастико, може би и в Кауфланд съм ги гледала.

# 3 535
Скрит текст:
Rolling EyesSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 3 536
Аз козметика взимам главно от аптеките, а продукти за баня/коса от АРЛЕН или златна рибка. Поръчах от Лили някакви неща, щото нали има намаление, от групата видях, че имат намаление. Като чета какви неща сте поръчали, направо съм впечатлена. Дано ми пратят кода с отстъпката и ще разгледам по обстойно сайта им. За което благодаря на вас, че ме светнахте Joy
Сори за спама (:

# 3 537
Обадиха ми се, че ще получа пратката си от Лили и код. Няколко пъти говорихме преди това и ми изредиха липсите, но днес ги набавили и изпращат. Ще видим какво ще получа.

# 3 538
Densi, беше ли им писала или те позвъниха без подсещане? Аз съм от последните направили поръчка и затова до момента чаках търпеливо. Днес им писах и ми отговориха много бързо, че поръчката ми ще бъде изпълнена и според тях не е забавена и няма да имам компенсация - код. В профила ми поръчката е все още на статус чакащ. Ако ще е с половината от поръчаните артикули, честно казано, предпочитам да ми пратят код.

# 3 539
И аз им писах днес през контактната форма- за съжаление ,нито мейл ,нито обаждане , нито смс имам. Моята си седи " Успешно платена с карта " и толкова. В понеделник ще ги подкарам съвсем сериозно вече или да я пращат,или да ми връщат парите вече;) Wink

Общи условия

Активация на акаунт