Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 979
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Варна
Имам известие от Спиди за пратката от Лили. Сумата е по-ниска от поръчаното и утре ще отмятам по списък, но поне е нещо. 😊

# 3 616
След 2 обаждания за отказ на поръчката о Лили, вчера се обадиха, че са я изпратили. Имам крем на Nuxe, но как да разбера срок на годност? (Бурканчето не е отворено, но кутията беше леко скъсана)
Ползвам този сайт https://checkcosmetic.net/ Избираш марката и пишеш код на опаковката.

# 3 617
  • Пловдив
Май само статусът на моята поръчка от Лили е все още “Чакащ”. Видяло се е, че ако получа нещо изобщо ще е догодина😂
И моята е така. Аз вече съм я прежалила. Добре, че не съм платила.

# 3 618
Май само статусът на моята поръчка от Лили е все още “Чакащ”. Видяло се е, че ако получа нещо изобщо ще е догодина😂
И моята е така. Аз вече съм я прежалила. Добре, че не съм платила.

И моята, и моята. Нито вдигат, нито ми отговарят Confused

# 3 619
  • Свищов
По съвет тук в темата писах днес на Лили любезно съобщение във Фейсбук относно пратката ми все още със статус чакащ. 2 часа след това вече беше изпратена, куриерът си е сложил 1 ден отлагане, та в сряда ще е при мен. Благодаря за съвета. На чакащите все още - да пробват и това, ако не са.

# 3 620
  • София
на мен никой не ми се обади от Лили. Днес получих съобщение от Спиди за доставка утре, но сумата  на наложения платеж е около половината на поръчката. Най-вероятно няма да ми доставят продуктите на Биотрейд, които ми бяха най-важни. И аз не смятам да  ги ползвам повече.

# 3 621
на мен никой не ми се обади от Лили. Днес получих съобщение от Спиди за доставка утре, но сумата  на наложения платеж е около половината на поръчката. Най-вероятно няма да ми доставят продуктите на Биотрейд, които ми бяха най-важни. И аз не смятам да  ги ползвам повече.
Намаление на Биотрейд има в аптеки Гален и Медея. Снощи поръчах и имам известие, че утре ще са в офис.

# 3 622
Относно Лили, днес с имейл отказах поръчка направена на 4 декември като гост, да видим какво ще се случи. Между другото изобщо не е сигурно какви точно продукти ще липсват, обикновено са тези, които са по две-три и някои по-екзотични. Не вярвам да е Биотрейд, те са български производител.

# 3 623
Относно Лили, днес с имейл отказах поръчка направена на 4 декември като гост, да видим какво ще се случи. Между другото изобщо не е сигурно какви точно продукти ще липсват, обикновено са тези, които са по две-три и някои по-екзотични. Не вярвам да е Биотрейд, те са български производител.

При мен точно на Биотрейд липсваха продуктите.

# 3 624
Моята поръчка от Лили я получих преди няколко дена, но статусът е още чакаш в сайта. Така че не е гаранция какво пише там.
Получих една поръчка от Манго днес.
Големи боклуци се оказаха нещата. Само чантите стават. Повече никога няма да поръчвам от там.

# 3 625
Аз пък съм много доволна от поръчката си от Манго (ако говорим за аутлета). Единственото ми оплакване е, че дънките им са една идея по-къси. Особено ми харесаха ризите, които поръчах - разкошни.

# 3 626
И аз едни дънки поръчах. Не ми харесват изобщо. Опитах да ги пробутам на дъщеря ми, но и тя отказа. Цветът не е същият като от снимките. При едната блуза също. Материите са все едно съм ги купила от левчето Joy
Здраве да е. Четох, че връщането е връткаво и няма да се занимавам.

# 3 627
  • София
И аз съм супер разочарована от роклята от Манго, ще се въздържам за в бъдеще.

# 3 628
От поръчките Манго хубави, плътни черни дънки, малко идват широчки в талията, но пък по-малък размер не би станал в ханш и бедра, хубаво кожено яке и дънково също, много хубаво портмоне за 3,99 и няколко асиметрични блузи- с по един ръкав, които идват тесни за дъщеря ми, но нямаше как да преценим размерите, първа поръчка е. Очилата за по 6-8 лв.също хубави,едните са леко надраскани, мъничко е, преживява се, иначе с калъф, кърпичка и плексигласова опаковка дойдоха. Бих пазарувала пак от Манго, въпреки че си е чисто тото заради размери, а и материи, може би.

# 3 629
От Reserved поръчвали ли сте? Горе долу колко се бавят поръчките? Добре, че не платих с карта Grinning че май ще я почакам Grinning добре, че е Лили да си имам едно наум. И като стана въпрос за тях, днес най-накрая ще пристигне пратката Scream ще вдигам банкет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт