Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 988
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 390
Аз май като бабките ще трябва да си набавя апарат за измерване на кръвно налягане. Къде може да очаквам някакво по-голямо намаление на такъв продукт?

В Метро има два на цената на един. Не знам дали е изгодна тази цена обаче:

# 391
  • София
Аз май като бабките ще трябва да си набавя апарат за измерване на кръвно налягане. Къде може да очаквам някакво по-голямо намаление на такъв продукт?

Следете аптеки Ремедиум.

# 392
Sopharmacy ще имат големи намаления на 22.11. Там предлагат апарати за кръвно, но не знам с колко % ще ги намалят. Днес аптекарка ми каза за тази промоция

# 393
Sopharmacy ще имат големи намаления на 22.11. Там предлагат апарати за кръвно, но не знам с колко % ще ги намалят. Днес аптекарка ми каза за тази промоция

В сайта на Sendo миналата година имаше 10%, ако не се лъжа и в Емаг също. В момента имат промоция с оксиметър.

Повече от това за такива продукти трудно. Аптеките, а и дистрибуторите имат ценови политики, които следват доста стриктно. Мисля, че в аптеките основно козметиката е намалена на ЧП.

Аз бих се замислила за медицинско устройство, на което доверявам здравето си, на промоция "2 на цената на 1"...

# 394
На работа имаме лидълски апарат, много вярно си мери, колеги, които сигурни апарати сравняваха, абсолютно еднакво показва с тях

# 395
На работа имаме лидълски апарат, много вярно си мери, колеги, които сигурни апарати сравняваха, абсолютно еднакво показва с тях

Аз пък от Лидл имам 3 термометъра и трите показват различно. А е много по-проста техника от апарата. Изхвърлих ги и си купих от аптеката, дори не знам каква марка е.

# 396
Термометрите ако са електронни аз не знам на никоя марка верен. Купих си от аптеката като старите живачни, но с друга течност, верен е, но бавен

# 397
  • пустинята Гоби
На Омрон ползвам електронен термометър, много съм доволна. Дори да не е супер точен, за мен е достатъчно да се ориентирам в състоянието на човека, който го използва. Имам и инхалатор със същата марка, много е добър. Друга марка за медицински уреди, от която съм доволна е Микролайф. За съжаление обаче нямам апарат за кръвно и не мога да помогна. Но като цяло, ако искате нещо качествено, заложете на марка, която е специализирана в производството на подобни изделия. Сигурно и да Лидъл ще върши работа реално, защото предполагам, че се прави пак от някой подобен производител, но вероятно гаранцията ще е по-малка и качеството по-ниско.

# 398
  • София
Още един глас за Омрон и от мен.

Магазини Fabiano дали имат черен петък?

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 16:05 от I.R.

# 399
Този електронен термометър съм купувала за детето една вечер, бяхме някъде извън града и беше единственият в аптеката.
https://apteka.puls.bg/bg/termometri/mikrolaif-elektronen-termometar-mt3001-70120
За мое огромно учудване, съм го сравнявала неколкократно с живачен и е абсолютно точен. За сметка на това един безконтактен AGU за сума ти пари никога не е показвал точно.

# 400
Рикер отговарят ли си на номера?

# 401
  • София
Термометрите ако са електронни аз не знам на никоя марка верен. Купих си от аптеката като старите живачни, но с друга течност, верен е, но бавен
И аз само тях ползвам, по-точни няма. 😀

# 402
В Дъглас днес и утре има 20% на всичко.
Благодаря, исках адвента на Ритуалс, някой тук спомена че го е взел оттам, ама го няма, или поне аз не го намирам онлайн.
Успях да го взема от мол София, беше 1 бр, цена 95,99лв и ваучер ми дадоха за 15%, и мостричка.
Много съм доволна от момичетата в този магазин!

# 403
  • София
Обувки Бг имат код SINGLES - до 50% на избрани модели.

# 404
Рикер отговарят ли си на номера?

Да

Общи условия

Активация на акаунт