Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 897
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 165
Някой с код за отстъпка за CCC?
BTS25V , 25% отстъпка на ненамалени. Но е до края на октомври, така че може би остават няколко часа само.
Кодът все още работи! Който не се е възползвал, да действа.
П.П. Хваща и намелените продукти, но отстъпката е от стандартната цена.

# 166
  • Пловдив
Благодаряяяя! Simple Smile

# 167
Намаления, ако някой иска да се възползва
https://www.remington.bg/catalog/promocii

# 168
  • Sofia
Днес по радиото чух, че в момента в Ardes има намаления и обещават, че ако цената на даден артикул в деня на Black Friday е по-ниска от цената, на която си го закупил сега, ще ти върнат разликата.
Само споделям какво чух – ако ви интересува, запознайте се допълнително с условията, да не взема да подведа някого. Simple Smile

# 169
Днес по радиото чух, че в момента в Ardes има намаления и обещават, че ако цената на даден артикул в деня на Black Friday е по-ниска от цената, на която си го закупил сега, ще ти върнат разликата.
Само споделям какво чух – ако ви интересува, запознайте се допълнително с условията, да не взема да подведа някого. Simple Smile
Дават ваучер, а не връщат парите.

# 170
  • София
Всяка година взимам по нещо от ЧП, но предимно онлайн. В моловете 2 г. подред пълен крах ..., опашки, задръствания и накрая 20%.

# 171
  • София
Все пак може да пробваш, на мен ми прилага кода и днес.
Тююю...да бях отворила снощи и аз Head Band за ССС щях да се класирам, ма не.

# 172
Миналата година затвориха моловете точно за черния петък, но по-миналата като идеш по нормално време, а не след работа нямаше някакви огромни опашки, намаленията не са някакви огромни, но има и попадения.

# 173
  • София
НА българските обувки Грация по кое време им беше намалението?
Гледам, че 2019 е било точно на черния петък. Пуснала съм поръчка на 23.11.2019.

# 174
Здравейте, набелязала съм един пречиствател и овлажнител за въздух на Филипс, чакам ЧП, ама не вярвам да го намалят, ще ровя.

# 175
  • София
В момента са пуснали пречистватели в Метро, но не са на Филипс ( ако все пак не държите на марката).

# 176
На марката не толкова, но държа да е 2в1-с овлажнител.

# 177
Вкъщи ползваме този: https://www.philips.bg/c-e/ho/air-purifier-and-air-humidifier/sm … r-humidifier.html

Купихме го през май за 549лв от pcstore.bg
Ужасно доволни сме!

На марката не толкова, но държа да е 2в1-с овлажнител.

# 178
Чакам намаление на големи телевизори Самсунг за ЧП.

# 179
  • София
Чакам намаление на големи телевизори Самсунг за ЧП.

Аз също. Но освен Самсунг гледам и LG и Sony Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт