Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 892
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 180
  • Plovdiv, Bulgaria
Чакам намаление на големи телевизори Самсунг за ЧП.

Аз също. Но освен Самсунг гледам и LG и Sony Simple Smile
Аз и телевизор 58 или 65 инча , но също и Филипс, заради андроида.
Чакам и АЕГ комбинирана пералня със сушилня 9-та серия.

# 181
Нашият LG е от черен петък,с около 300 лв беше намален .

# 182
Някакви детски сайтове за дрешки и обувки дали ще се включат?
Лайкики и ХМ дали ще имат добро намаление? Не помня как беше миналата година.

# 183
  • софия
Хм имаха.

# 184
  • София

Чакам и АЕГ комбинирана пералня със сушилня 9-та серия.

Аз съм супер недоволна от фурна AEG, висок клас, закупена миналата година. Година след закупуване даде дефект, половинката не му се разправяше с гаранция и я отвори да я поправи сам, поправи я, но каза нищо повече на AEG да не взимам, сглобката била калпава.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:15 от nad_tab

# 185
Майорал имаха .Уайкики последните години правят три купи две плати,или четири за три.Не съм сигурна напълно .

# 186
Аз съм безумно доволна от прахосмукачка Филипс без торба, около 200 лева беше, много продаван модел, аз я взех за 150. Лека, чиста, тиха, лесно чистене на филтър и контейнер, лесна употреба, малка, прекрасна.
Тази е, нали?! https://www.pazaruvaj.com/prahosmukachki-uredi-za-pochistvane-c3 … erpro-p362484203/
Взех я в началото на година за 140лв. Оплаквания нямам. Сега цената ѝ е вдигната навсякъде, защото сигурно се готвят за "големите" намаления на Black Friday.

Я разкажете повече, какви са тия вградени четки? Нещо се вижда по тръбата, но не мога да си обясня за какво са тия неща. Иначе и аз към Ровентата се бях насочила

# 187
След огромния скандал с Грация обувки преди 2 години, когато не пратиха на 60-70% поръчките и нямаше никакво клиентско обслужване, а си завряха главата в пясъка, миналата година нямаха намаления на ЧП. Не разчитайте.

# 188
  • София
Аз имам посочената горе прахосмукачка Филипс и я ненавиждам. На всяко чистене искам да я метна през прозореца. Не е маневрена, на всеки завой тръбата се прегъва и престава да смуче. Трябва да се наведа, за да завъртя частта, която би трябвало да се върти сама. Кабелчето е толкова тъъъничко, че нон стоп се заплита в колелата. Четката се проскуба. Накрайникът за килими или така наречената турбо четка само се оплита в космите от косата ми. С нетърпение чакам черния петък, за да я изхвърля.

# 189
Включвам се в темата, за да следя. По принцип не съм фен на черния петък, но понеже чакаме дете, имам много запланувани покупки.
За дрешки мисля да се насоча към HM и Reserved. За първия видях, че и миналата година са имали намаления.
Другото, което ще следя, е emag,  понеже ще купуваме прахосмукачка-робот, камера за бебето и евентуално ми се иска нова ютия, но ще видим ще остане ли бюджет.

# 190
На мен някъде ми беше излязла дата  13-14.11 за Комсед. Аз ще следя за Лего Simple Smile
И аз за Лего чаках, но вчера поръчах много изгодно от Амазон голямата кутия Класик и 6 основи, съвместими с Лего.

Има ли тема за поръчка от Amazon de и колко е доставката до БГ само с Пей Пал ли се плаща и за колко време е доставката

Аз следя за пералня със сушилня 2 в 1, макар че за само за Сушилня бюджетна клоня към Беко, а за пералня към  Миеле..ама пусто нямам място за двата уреда.. Моля за препоръки.

# 191
  • Пловдив
Има тема в подфорума за Пазаруване от чуждестранни сайтове...плаща се с карта. Ако е с превозвач доставката е около 14дни...иначе има и директна до тук, но скъпа мисля.

# 192
Грация миналата и тази година и във физическите магазини не направиха никакви сериозни намаления.
Жалко, все си купувах по нещо, като пускаха всичко на 50%.

# 193
  • София
Здравейте! Имате ли идея дали в Техномикс ще има ЧП и в какъв мащаб са там намаленията? Предварително благодаря!

# 194
На мен някъде ми беше излязла дата  13-14.11 за Комсед. Аз ще следя за Лего Simple Smile
И аз за Лего чаках, но вчера поръчах много изгодно от Амазон голямата кутия Класик и 6 основи, съвместими с Лего.

Има ли тема за поръчка от Amazon de и колко е доставката до БГ само с Пей Пал ли се плаща и за колко време е доставката

Аз следя за пералня със сушилня 2 в 1, макар че за само за Сушилня бюджетна клоня към Беко, а за пералня към  Миеле..ама пусто нямам място за двата уреда.. Моля за препоръки.
Аз замених старата индезит ( на 12 год ) с нова АЕГ - и двете са пералня със сушилня. Първата е ремонтирана 2 пъти за това време - и двата пъти платката на пералнята ( техникът беше много изненадан ,че за толкова години не се е развалила електрониката ,която управлява сушилнята ).Сега преди няколко месеца,пак сдаде багажа електрониката ,но за пералня ,купувана за 650 лв , просто не ми се даваха пак 80лв за ремонт, а пък и е малък и капацитета( 6/3,5).
Та новата ми дружка е АЕГ - 8/4 кг ,като взехме по-малката ,че трябваше да влезе под плота в кухнята ...да ама не влезе на дълбочина, заради вратичката( малко изскача и не може да се затвори шкафа)  ...махнах вратичката на шкафа Sad ,но съм ок да си я гледам Wink
За мен е страхотна на този етап , но ако можех  бих си взела тази с повече кила пране/сушене  9/6 ,както и с хубавия мотор ( инвреторен ли беше  ,не помня ) ....но те отиват на 1800-1900.
Тази моята се намира от 1150-1300 лв , в зависимост от сайта и промоцията ..но трябва човек да си дебне . Даже имаше и в допълнение олекотена завивка,която дойде след като я регистрирах.
Не може да се сравнява въобще с индезита с малкия капацитет - ако не е препълнена на макс( 5-6 кг ) , за около 5ч пере , суши и вадиш и сгъваш и много малко намачква в този случай. Ако е напълнена повече ( над 6кг) ,прането остава леко влажно на места и е доста по измачкано.

Общи условия

Активация на акаунт