Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 188
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Plovdiv, Bulgaria
И моята поръчка не е мръднала, направих я на 26ти още сутринта. Нямам някви кой знае какви неща, поръчах изцяло каквото ползвам и ми трябваше.. Ей го на, цикъла ми ще дойде, превръзки още няма Sweat Smile
Ако не бяха главите за електрическите четки и на мъжа разни самобръсначки на добри цени, направо ще се откажа от тая поръчка.

# 3 076
Разчитам, че изчерпаните придукти ще се отразяват своевременно в сайта.
А не след 2 седмици някой да ми звъни да ми казва, че са изчерпани.
Като са изчерпани, да предложат алтернативни.
Те даже и не уведомяват вече. Пращат, пък каквото стане.

# 3 077
Взех си поръчката - касовата бележка не отговаря на платеното с карта по фактура.
Имам много липсващи артикули, които обаче не са таксувани в КБ.
Пратката няма преглед. Седях в офиса, момчето каза да отварям пратката след като съм се подписала, но не мога да предявявам претенции.
Звъняхме на Лили - никой не вдига.
Какво да правя - след като не са таксувани в КБ, а съм платила доста повече, ще пиша или да ми изпратят липсващото или да ми възстановят надплатената сума?

# 3 078
Има в кашона най-отгоре касов бон ...моят беше 80см. ...дълъг 🤣
имах и каталог и някакъв тестер.
От маските-лист на Миша си бях поръчала по 3 от вид/12 бр. бяха ми в кутия на Миша
П>С>
Не е вярно , че няма преглед!
Аз я взех от офис на Спиди и изрично попитах има ли преглед? Казаха ми да, но ако решите да я откажете/ върнете, разходите са за ваша сметка!

Подписах се прегледах всичко там на място, никой зор не ми е давал, после казах" ОК, взимам я" и тогава си платих и пак се подписах!

# 3 079
Поръчката ми от Лилли, беше направена на 26.11. Ни вест ни кост и при мен, добре, че нямам важни неща за подаръци там, че доста напрегнато щеше да ми е. Ама дали ще дойде изобщо.........Confused

# 3 080
И аз сега получих съобщение от Спиди, че ми е дошла пратката. Поръчката ми беше за 120 лв., в сайта на Лили пише, че ми е изпратено всичко, но съобщението от куриера е за дължими 57 лв. Явно доста неща няма да получа.

# 3 081
И аз сега получих съобщение от Спиди, че ми е дошла пратката. Поръчката ми беше за 120 лв., в сайта на Лили пише, че ми е изпратено всичко, но съобщението от куриера е за дължими 57 лв. Явно доста неща няма да получа.
Ехе, това си е сериозна разлика - два пъти почти. Не се ли свързаха с вас в такъв случай?

# 3 082
А ако я откажеш? Наистина ли поемаш транспорта??

# 3 083
Какво се случва в такава ситуация, когато ни поставят пред свършен факт и ни пратят пратка за по-нисък наложен платеж, очевидно с липсващи артикули. При положение, че не са ме уведомили предварително за липсите - мога ли да не отида изобщо да си взема пратката? Или от Спиди ще ме гонят да плащам транспорта.

# 3 084
  • пустинята Гоби
Не знам, ако изобщо не я вземеш, дали ще поемеш транспорта. Аз не си взех поръчката от Ина заради Спиди, не са ми искали пари за транспорт, но пък може да им вися в системата с едни 3-4-5 лева. Писах на фирмата и на Спиди за причините и само вторите ми се извиниха по мейл, и до там.

# 3 085
Аз имах точно такава пратка, с липси за над 20лв. От имейла на Спиди с товарителницата я отказах. Да се спасяват, те са некоректните.

# 3 086
  • София
Нищо няма да стане, ако е с наложен платеж. Ще поседи пратката една седмица в склада и ще я върнат на изпращача. Но, в случая е платено предварително и половината стока я няма. Направихте ли протокол за липсващото в Спиди?

# 3 087
Нищо няма да стане, ако е с наложен платеж. Ще поседи пратката една седмица в склада и ще я върнат на изпращача. Но, в случая е платено предварително и половината стока я няма. Направихте ли протокол за липсващото в Спиди?

Аз питах за протокол, но ми казаха, че в самата пратка ако няма протокол, не можели от офиса да ми дадат. Лъжат и мажат, сега гледам от товарителницата в myspeedy няма наистина пуснат преглед.

# 3 088
Моята поръчка вече е със статус обработва се. Ха да видим от 130 лв. дали ще останат 30 за плащане ... 🤣

# 3 089
  • пустинята Гоби
marina, продължавай да звъниш на Лили. Тук потребителка с липси се беше свързала с тях и я бяха накарали да снима поръчката и описва липсите. При нея даже бяха таксували спиралите, които не бяха сложени в пакета. Свържи се с тях, ще ти кажат, какво да правиш.

Общи условия

Активация на акаунт