Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 175
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 090
Ето затова, пиша го за не знам кой път, не плащам с карта в български онлайн магазини.

# 3 091
Взех си поръчката - касовата бележка не отговаря на платеното с карта по фактура.
Имам много липсващи артикули, които обаче не са таксувани в КБ.
Пратката няма преглед. Седях в офиса, момчето каза да отварям пратката след като съм се подписала, но не мога да предявявам претенции.
Звъняхме на Лили - никой не вдига.
Какво да правя - след като не са таксувани в КБ, а съм платила доста повече, ще пиша или да ми изпратят липсващото или да ми възстановят надплатената сума?
ПРИ МЕН ЛИПСИТЕ са над 50 процента от поръчаното ! Нямам 6-7 масла, кремове Нивея , кремове Микса, 12-13 бои коса , спирала и други! В касовия бон ги има, в кашона - не!
Не платих поръчката! Платих 5,63 лв.такса за връщане. Протокол ми отказаха, нямало повредени, а липсващи неща, затова да съм върнела за моя сметка пратката и да си търся от Лили вече пари. Естествено, не вдигат тел., И аз, и куриерът звъняхме , за да разберем какво правим при тези липси. Не вдигнаха.
Отваряйте, хора, проверявайте, 5,60 е по- добре от над 100 лв.загуба!
Снимах КБ с минусите, които отбелязах в него.

# 3 092
Егати търговците значи ... Rage Момичета, дано ви компенсират, гонете ги до дупка. Бива ли такова безобразие, все едно клиентът пасе трева.

# 3 093
  • пустинята Гоби
От над 12 години пазарувам онлайн и такова чудо не съм виждала.

# 3 094
И аз сега получих съобщение от Спиди, че ми е дошла пратката. Поръчката ми беше за 120 лв., в сайта на Лили пише, че ми е изпратено всичко, но съобщението от куриера е за дължими 57 лв. Явно доста неща няма да получа.
Ехе, това си е сериозна разлика - два пъти почти. Не се ли свързаха с вас в такъв случай?
Не, никой не е звънял. Ще се опитам по обяд да я взема и ще пиша после какви са липсите.

# 3 095
Да дойде пак оная "кратката" госпожа и да ни обяснява как нямаме основание да се оплакваме.
Това е безобразие!
Аз още си чакам писмен отказ на липсващите продукти.
Действат така, че да не можеш да докажеш, че не са ти изпратили продукти!
Усещам, че този, който им е организаторът на кампанията ЧП няма да има добри празници и ще му се наложи да си търси нова работа!

# 3 096
Моята поръчка е вече със статус подготвена, но като чета за всички липси ми секва ентусиазма. Най-вероятно кремовете ми на Микса няма да дойдат, дано поне и със спиралите да няма проблем.

# 3 097
*Камея ,значи НП е за всичко поръчано,а в кашона 50% от продуктите и ти дължиш цялата сума,така ли?Ми аз май хич няма да ходя до Спиди....ТеЗ много нагли излязоха,бре....И протокол не можело да се направи...и как ще доказваш,че от касовата бележка половината продукти липсват.....

# 3 098
В смс-а от Спиди си има опция ,,откажи” и може без проблем да се откаже пратката без да се дължи нищо.
Така като чета няма да платя с карта вече нищо….. Аз явно съм страшна късметлийка, тъй като на 4-ти ден получих цялата си пратка с дермокозметика, но и да не бях нямаше да е драма, защото пратката беше с наложен платеж и директно щях да я откажа. Тези са си за комисията отвсякъде! Съчувствам на платилите, които ще се разправят за разликата в парите. Това със сигурност трябваше да бъде компенсирано и без оправданието ,,до изчерпване на количествата”. Да си бяха оправили сайта.

# 3 099
Взех си я и аз, всичко по касова бележка беше точно, но не са изпратени dermedic и разни маски за лице.
Тета, не са ми намалили доставката, но и тя е за от 1 до 3 килограма таксувана, което пак е вярно въпреки липсващите неща

# 3 100
'л. 31. При получаване на стоката на Клиента се предоставят и следните документи: оригинална фактура с включен ДДС (при изразено желание от страна на Клиента при извършване на заявката), касова бележка, товарителница;

Чл. 32. (1) Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика чрез куриер и ако стоката не съответства на поръчката, куриерът съставя нарочен протокол, в който отбелязва несъответствието, да уведоми за това незабавно Доставчика.

(2) Ако Клиентът не уведоми куриера съгласно ал. 1, стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци. За Клиенти, имащи качеството потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се прилагат разпоредбите и сроковете, регламентирани в Закона за защита на потребителите.

(3) В случай на упражняване на право на отказ от договора за доставки по ал. 1, разходите по връщането на стоките са за сметка на Клиента.

от тук
https://shop.lillydrogerie.bg/terms

Куриерът СЪСТАВЯ ПРОТОКОЛ.  Да не се правят на ощипани спиди.
За жалост, когато куриер ти откаже протокол, остава ти опцията да се биеш с него, друга няма. С интерлогистика така съм се карала, доставяха от икея, при същите условия-да прегледам, иначе ако има липси, после не мога да възразявам. Няма оправия. Описах ги на икея после, но нервите кой да ми върне.

# 3 101
Получих мейл от спиди, утре ще ми е в офис пратката, наложения е 69 лв, с 13 лв по-малко...

# 3 102
Аз мисля че все пак ще ви върнат парите от разликата. Нали една дама писа в началото, че са й ги върнали, въпреки че няма протокол и блабла както е по общите условия. Коментирахме че камери май имат и там виждали кое е сложено. Не се притеснявайте, наистина мисля, че няма да ви ощетят. Просто им пишете, опишете на имейл, не устно, дайте банвкова сметка и т.н. и ще ги върнат.

Аз отивам за едната поръчка сега...

# 3 103
Аз мисля директно да откажа моята поръчка, само да се ядосвам ако липсва нещо и то за 30 спестени лева, айде няма нужда.

# 3 104
Аз имам чувството, че и да я получа ще ме е яд Simple Smile
Споделете за липсите
Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт