Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 159
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 210
Wink Лили навредиха на всички български онлайн търговци, защото затвърдиха мнението на доста купувачи, че на български е-магазин пари предварително не трябва да се дават.

# 3 211
  • София
Скрит текст:
Поръчката от Лили си я взех преди седмица. Имаше опция за преглед и тест. Бях поръчала неща за 56 лв. Според касовия бон платих 50. Бяха ми сложили само една паста за зъби вместо три. Не знам дали са липсвали или е тяхна грешка, но поне не бяха калкулирани в цената. Пратката беше с наложен платеж.

Сега имам разправии със Спиди заради пратка от Уайкики. Явно са объркали стикерите с баркода и при мен е дошла пратка на друга жена... 🥴

Ако са 3 пуловера, моята е Joy
Що не свиркаш по-рано, от кога го чакам Уайкики-то, а те на теб го пратили. Grinning

# 3 212
  • пустинята Гоби
Аз в събота си чакам крема от Америка поръчан 3 дни след Лили, който пътува с превозвач към БГ от Англия. Даже не бях сигурна ще получа ли нещо, а то ще дойде бързо, бързо.

Кой е крема, че ми е интересно чак от щатите да поръчваш един крем?
На Australian Gold e крема, слънцезащитен. Поръчвала съм го и от английския Амазон, но от Америка излиза по-евтино. За проба го поръчах, да видя за колко време ще пристигне. В България не можах да го намеря.

# 3 213
Получих СМС от Спиди за пратката от Лили - сумата е половината от това, което поръчах. Това значи, че около половината продукти липсват, защото всички са в диапазона 3-4 лв, като изключвам крема за лице за 10 лв. Не знам какво са пратили, няма и да разбера, защото директно я отказах.

# 3 214
поръчката ми в Лили е от 26.11 и още е" чакаща"

# 3 215
  • пустинята Гоби
И моята е чакаща, той склада се оглозга, какво чака - не знам.

# 3 216
+ 1 Laughing, но и аз ще чакам да ми пратят смс от Спиди и тогава ще я откажа, за сега ще се спотайвам и ще си съскам Animal Snake поне да си имат разправия после с обратната доставка и покриването на разходите и.

# 3 217
Аз в събота си чакам крема от Америка поръчан 3 дни след Лили, който пътува с превозвач към БГ от Англия. Даже не бях сигурна ще получа ли нещо, а то ще дойде бързо, бързо.

Кой е крема, че ми е интересно чак от щатите да поръчваш един крем?
На Australian Gold e крема, слънцезащитен. Поръчвала съм го и от английския Амазон, но от Америка излиза по-евтино. За проба го поръчах, да видя за колко време ще пристигне. В България не можах да го намеря.

Има Wink

https://arthabeauty.bg/accelerator-lotion-spf0-losion-za-ten-za- … AYASAAEgL19fD_BwE

https://www.emag.bg/brands/brand/australian-gold

https://makeup.bg/brand/1002816/

# 3 218
  • София
Аз да похваля Озон. На единия ден поръчах, на другия ден нещата бяха в офис на Спиди. Със сигурност и те имат много поръчки, но се справят.
 Лилиту тотално ме загубиха като клиент. КЗП дано ги санкционират. Аз лично ще подам жалба, ако не дойдат нещата до петък.

И аз така. Поръчах на единия и на другия бяха при мен. Хем ползвах куриер и не беше до офис на Спиди, че не ми се плащаше доставка.

# 3 219
  • Sofia
И аз да си измрънча Disappointed за все още „Чакаща“ поръчка от Лили-то ….поръчах дермокозметика на PAYOT, но вече изгубих надежда, че ще я получа. На сайта въпросните кремчета липсват,  т.е най-вероятно са изчерпани или ……Определено  Лили-то ме губят като клиент за поръчки онлайн.

# 3 220
Малина, момичешки дрешки са. Аз чакам момчешки.😁

# 3 221
Сега проверих пак Лилиту, чакаща.

# 3 222
  • пустинята Гоби
Аз ползвам определен крем за лице на Australian Gold и в България не се продава. Иначе знам, че марката я има тука, но крема ми - не.

# 3 223
Аз пък си получих Нотиното - бързи са като Озон и очевидно нямат проблем с многото поръчки Simple Smile

# 3 224
  • Бургас
И аз си получих Озон за 2 дни. Имам подарък стикерЧЕ Satisfied. Днес чакам Нотино пак за 2 дни. Понеже не ми се влиза в разправии се чудя дали да не откажа Лилито.

Общи условия

Активация на акаунт