Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 058
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 390
На който не му трябва кода за - 50% аз ще го взема без проблем. 🙂

# 3 391
Никой няма код за 50%, така че няма какво да вземеш.

# 3 392
За сега няма, но после като напускат ще има! 😂

# 3 393
То и поръчките щяхме да си получим, но поръчки няма.

# 3 394
Сори ама това Лили ми излезе на пъпа. Ай стига вече.

# 3 395
Че то остана ли нещо друго за коментиране освен Лили?!
agnesana, натискаш бутончето за отписване от темата и даваш почивка на пъпа си.
Ако смяташ, че постовете за Лили не са по темата, можеш да информираш модератор.

# 3 396
Понеже доста се повтаря как такова намаление от 50 процента нямало другаде, да повторя - цените на Лили са завишени спрямо останалите дрогерии, така че на мен нищо не ми е на -50 на сто, освен примерно мокрите кърпички на Лили, които просто не се продават другаде, за да ги сравня. Повечето отстъпки са ми -30 на сто, 1-2 са -40 на сто, и то спрямо Ремедиум, която също не е евтина аптека.

Така че тези фермани как добрият търговец ми направил благодяние, а аз съм се проявила като неблагодарен клиент - не на мен моля. Поне да бяха изпратили поръчките, а то...

И още нещо - щетите няма да бъдат само за реномето на Лили, а за всички местни онлайн търговци - най-малкото догодина масово ще се поръчва на 4-5 места, особено важни неща и подаръци, понеже нали в България не е сигурно, че приетата поръчка е нещо сериозно за търговеца, - а ще се приема първата само пристигнала. Щом клиентите не срещат коректност от един търговец, отношението лесно се прехвърля и на останалите.

# 3 397
  • Пловдив
Докато чаках да ми дойде парфюма на Boucheron, който в крайна сметка няма да дойде, изпуснах доста други оферти и в notino  и в parfimo. Lilly как ще ме компенсират...
Приключих с тях.

# 3 398
  • София
А мен Нотино как ме дразнят... От чудене и бързане по ЧП пропуснах да си поръчам още една маска за коса от намаленията в Златна рибка. Сега гледам, че в Нотино маската на Макадамия бюти още е намалена. Обаче! Същата маска в ЗР е 75 лв. на редовна цена, в Нотино - от 96.60 лв. на 45,60 лв. Не знам на Лили дали са завишени цените сравнени с други дрогерии и аптеки (от Лили пазарувам единствено фон дьо тен, спирали и моливи за вежди, душ гелове и шампоани си купувам от други магазини и нямам наблюдения на цените по дрогериите), но Нотино и Парфимо постоянно ги хващам в нереални намаления. Писва ми да ме лъжат!

# 3 399
  • пустинята Гоби
Добре де, ако аз си бях получила поръчката, щях да се кефя и да си кютам, а не да разпъвам локуми тук, колко са досадни мрънкалата и как трябвало да сме здрави и да си гледаме веселите празници. Не се притеснявайте, аз след като изляза от форума, забравям за Лилинските неволи, но понеже темата е за това - тук пиша за тях. Ползвайте си със здраве покупките и оставете останалите да си недоволстват на воля!

Ден 14-ти - ни обещание за код, ни поръчка Rolling Eyes .

# 3 400
Докато чаках да ми дойде парфюма на Boucheron, който в крайна сметка няма да дойде, изпуснах доста други оферти и в notino  и в parfimo. Lilly как ще ме компенсират...
Приключих с тях.
Точно така, ние изпуснахме други добри намаления заради тяхното, което не видяхме. И въпреки, че направих поръчката с ясното съзнание, че може и да има забавяне, хич не ми е хрумвало, че изобщо няма да я видя. Преди 3 седмици нищо не ми беше спешно, но съм си направила сметката, че до 3 седмици в най-тежкият случай нещата ми ще дойдат. И какво дойде - един голям *** и голи обещания за някакъв ваучер. Кога ще го получим тоя ваучер не е сигурно. И какво ще купя с тоя ваучер от боклучавия им онлайн магазин като няма нищо да има в него. И в момента получават поръчки, които ще обработват след 10 януари!!!, а нашите обещани ваучери ще ги видим през крив макарон. Аз поне не им вярвам. И изобщо на никой няма да влизам в положение, да ги съжалявам горките онлайн търговци и куриерски фирми дето се нагушиха с пари покрай тоя ЧП. Как си компенсират служителите не е моя работа и хич не ме интересува.
Лили се издъниха грандиозно - факт! Заслужават да бъдат наказани и да си търпят последствията. "Геният" измислил тоя ЧП с 50% би трябвало да бъде уволнен за некадърно изпълнение. Не бяха подготвени нито с читав сайт, който да е вързан със складовите им наличности, нито с персонал, изобщо се покриха за всякаква обратна връзка и комуникация с тях. Сетиха се на 13 ден да "обещават" ваучери. Смешници.
Нормално е хората, които са си получили пратките да са доволни.

# 3 401
  • Стара Загора
И аз съм скептична за ваучерите. Ако не се получат, няма и как да се докаже пред КЗП, защото го няма написано черно на бяло. А тези, които са платили предварително и не са получили нищо, не давайте назад и пишете на КЗП. Колкото повече сигнали има, толкова по-голямо внимание ще обърнат.

# 3 402
Нотино са много зле според мен. Там по изключение можеш да вземеш нещо наистина изгодно, безплатните доставки и промоциите обикновено са за цени, които завишават в конкретния период.

А мобилното им приложение е бъгаво и досега не съм успяла да пусна поръчка през него.

# 3 403
Тета, карай си с А-дермата и не се занимавай с глупости 😸
И аз веднъж реших да мина по евтино с едно душ олио на Микса, обаче в къщи с негодувание ми го върнаха обратно, след първото ползване. Изсушавало кожата още повече.
Аз стрелях по продукти които са по-скъпи, направо съм изненадана,че получих продуктите на Ревалид и Биодерма, също и кремовете на Нютроджина.

# 3 404
Микса и на мен не ми понесе мицеларната вода и като цяло хич не ме кефят.
Отиде в коша.

Така е, доволните може само да мълчим и съчувстваме, но да кажем айде бъдете здрави нищо,че ви прецакаха е тъпо...
То ясно,че са бели кахъри спрямо здравословни проблеми, но си е тъпо да не получиш поръчката си, за мен лично времето да избирам си е ценно, не стоя да цъкам поръчки ей тъй, мога го запълня по др начин това време.Цъкаш, избираш и накрая Ми сърбай супата, няма ти пратим нищо...
Тъй че ви разбирам на 100 процента.

Общи условия

Активация на акаунт