Професионални серии за коса- тема 151

• 44 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, колко често мога използвам 2-минутния рекунструктар на афоджи. Не намерих никъде написано, но предполагам веднъж седмично не е много.
Според мен можеш да го използваш веднъж в седмицата.

# 241
  • София
Много благодаря за предложенията за проблемен и чувствителен скалп. Ще разгледам подробно тази секция в ЗР, има интересни неща.
Можете ли да ми препоръчате добра, ако е възможно по-щадяща, боя за тъничък косъм, решила съм да си направя няколко тънички кичури (babylights) вкъщи. Търся светлокестенява боя тип лешник, основата ми (не е боядисвана) е средно към светлокестенява. Между другото, от makeup пазарувате ли продукти за коса, предполагам сайта е с читави продукти за коса, че ще си поръчвам парфюм от там и мисля да погледна и боите?

# 242
Casual бих го пробвала след протеинова маска.
В самата терапия сийлърът е като втори продукт,но при силно стресирана коса се върти с реконструктора 2-3 пъти и накрая се нанася хидратора,който е супер хидратиращ.Защо го казвам,функцията на сийлъра,освен да затваря и изглажда косъма е и да неутрализира химикали(къдрин,оксидант...),та моята логика е,че той не е типичния балсам-сийлър.Цялата терапия ми изглежда от сорта на Олаплекса,като сийлърът и реконструкторът са N1,а интензхидраторът е N2.Не съм сигурна как ще се държи след силна хидратация.Но не пречи да пробваш.
Точно поради причината, че затваря и изглажда косъмът съм си мислела да го сложа последен в схемата. Когато за 1ви път го пробвах беше след ДПШ на Джойко ( от комплект ) който ми позаплете косата - сийлърът като следващ продукт въобще не подпомогна разплитането - за да го нанеса трябваше хубаво да разресвам ( благодарности на Оливийката Wink )
следващият път ще поразменя местата

Мицеларният шампоан на Лакме ( ДПШ ) мноооого ми допадна, Благодарско на Аня Flowers Bouquet

# 243
  • София
Casual, и аз това се чудя в тая терапия на Joico.
Какъв е смисълът да сложа реконструктор след sealer а ако сийлъра е затворил косъма? Не е ли идеята реконструктора и хидратора да подействат и после да затворя косъма за да запазя ефекта?

# 244
Дами, знаете ли къде мога да намеря k water? Навсякъде ми излиза,че е изчерпана..

# 245
Дами, знаете ли къде мога да намеря k water? Навсякъде ми излиза,че е изчерпана..

https://www.brasty.bg/krastase-k-water-izglazhdashti-i-podmladya … -na-kosata-400-ml

# 246
  • In transit
Какъв е смисълът да сложа реконструктор след sealer а ако сийлъра е затворил косъма? Не е ли идеята реконструктора и хидратора да подействат и после да затворя косъма за да запазя ефекта?
Понеже и на мен ми стана интересна дискусията се разрових в сайта на Джойко и намерих това:
K-PAK Hair Repair System provides you with the strongest, healthiest-looking, shiniest, most beautiful and manageable hair you can ever imagine! Resilient curls, radiant color, lasting body!

Damaged Hair
Revive and rebuild hair from the inside out. Reduce breakage as tensile strength is restored and porosity is equalized.

Chemical Services/Color Treated
For shinier and more vibrant color that lasts longer. Make texture and straightening services look better and last longer.

Dry Hair
Get smoother, softer, shinier hair with replenished hydration levels.

Fine Hair
Hair with more body and life making more responsive to styling with longer-lasting styles.

Curly Hair
Revive hair, making it more resilient with long-lasting shine.

Optimize Hair Reconstruction - Before and After Chemical Services
As an in-salon treatment to dramatically enhance the condition and end result of every service
Before any Vero K-PAK Color service to enhance the condition, vibrancy, and longevity of haircolor

*Be sure to follow specific instructions for use before color or texture service
Before any texture service to enhance the condition, definition and longevity of perms, waves and straighteners

The Four Steps of the - K-PAK Hair Repair System
STEP 1
K-PAK Clarifying Shampoo To remove chorine, minerals & product buildup.
CLARIFY: Shampoo hair with K-PAK Clarifying Shampoo. For enhanced clarifying action, leave in 2-5 minutes. Rinse.

STEP 2
K-PAK Cuticle Sealer pH neutralizer to smooth cuticle
ACIDIFY: Apply Cuticle Sealer to towel-dried hair. Rinse.

STEP 3
K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor To repair damage
RECONSTRUCT Apply K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor to hair. Leave in 5 minutes. Rinse. For maximum reconstruction on stressed, damaged hair, repeat Step 2 (Acidify) and Step 3 (Reconstruct) up to three times.

STEP 4
K-PAK Intense Hydrator To quench dry hair
HYDRATE Apply K-PAK Hydrator to hair. Leave in 5 minutes. Rinse.

https://www.joico.com/pro-care/k-pak/

# 247
Да се допитам до вас, понеже не открих еднозначен отговор.
Мога ли на първо измиване след боядисване да ползвам 2-минутния реконструктор на Aphodgee или не се препоръчва?
Взех го от намаленията при Рибите и ми е голям мерак да го пробвам, но съм прясно боядисана (руса съм, ако има някакво значение) и се чудя да не прецакам нещо..

# 248
Не се боядисва, обаче знам, че след боядисване се ползва хидратация, за да заключи цвета в косъма. По-скоро на по-следващото го използвай.

# 249
  • Пловдив
Някой да е ползвал този шампоан?
https://www.arlen.bg/product/16824/podsilvasht-shampoan-za-silno … hampoo-200ml.html

# 250
Понеже и на мен ми стана интересна дискусията се разрових в сайта на Джойко и намерих това:
K-PAK Hair Repair System provides you with the strongest, healthiest-looking, shiniest, most beautiful and manageable hair you can ever imagine! Resilient curls, radiant color, lasting body!

Damaged Hair
Revive and rebuild hair from the inside out. Reduce breakage as tensile strength is restored and porosity is equalized.

Chemical Services/Color Treated
For shinier and more vibrant color that lasts longer. Make texture and straightening services look better and last longer.

Dry Hair
Get smoother, softer, shinier hair with replenished hydration levels.

Fine Hair
Hair with more body and life making more responsive to styling with longer-lasting styles.

Curly Hair
Revive hair, making it more resilient with long-lasting shine.

Optimize Hair Reconstruction - Before and After Chemical Services
As an in-salon treatment to dramatically enhance the condition and end result of every service
Before any Vero K-PAK Color service to enhance the condition, vibrancy, and longevity of haircolor

*Be sure to follow specific instructions for use before color or texture service
Before any texture service to enhance the condition, definition and longevity of perms, waves and straighteners

The Four Steps of the - K-PAK Hair Repair System
STEP 1
K-PAK Clarifying Shampoo To remove chorine, minerals & product buildup.
CLARIFY: Shampoo hair with K-PAK Clarifying Shampoo. For enhanced clarifying action, leave in 2-5 minutes. Rinse.

STEP 2
K-PAK Cuticle Sealer pH neutralizer to smooth cuticle
ACIDIFY: Apply Cuticle Sealer to towel-dried hair. Rinse.

STEP 3
K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor To repair damage
RECONSTRUCT Apply K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor to hair. Leave in 5 minutes. Rinse. For maximum reconstruction on stressed, damaged hair, repeat Step 2 (Acidify) and Step 3 (Reconstruct) up to three times.

STEP 4
K-PAK Intense Hydrator To quench dry hair
HYDRATE Apply K-PAK Hydrator to hair. Leave in 5 minutes. Rinse.

https://www.joico.com/pro-care/k-pak/
Скоро фризьорката ми прави теропията. Едно НИЩО за моато коса

# 251
Lili вече станах досадна с този шампоан и терапията.Ако имаш питане,пиши ми на лични

Има някои неща,които няма нужда да разбираме,просто ги правим.Щом една терапия е създадена по този начин,значи така трябва да се ползва.Колкото и да разбираме от козметика,няма как да знаем всичко,че и химичен състав,че и прегрупиране...Пробваме,грешим и така Hands V

Stella не мисля че ще ти свали цвета,няма логика да се случи.Аз съм го ползвала след миене,но аз не държа на цвета и запазването му.Имам си тонери за целта,поддържането на цвета ми е най-малкия проблем,за мен по-важно е да си поддържам косата.
Афоджи казва: Hair Concern: Damaged Hair, Color Care, Moisture & Frizz
pH: 4.5-5.0
Ти си прецени

# 252
Момичета, препоръчайте  нещо за спасяване на прическата в това влажно време…изправям и докато стигна до работа съм като кошница 🤯🙈

# 253
След иэправяне обилно эаглаждане с олио, дори мааалко в корена, по цялата дължина на косата эаглаждане. След това добър спрей эа коса: Керастаския примерно, flexible hold. Има эначение и как се иэправяш, с какъв финиш/термик и най-важното: ако косата ти е къдрава или чуплива, в много влажно време може би няма да се справиш напълно с фриэа.

# 254
  • Пловдив
И аз не мога да се справя с фриза и с прическата в това време. Дори и от салон като изляза, пак след половин час е зле. Ще ми е интересно да прочета, ако някой е намерил решение на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт