Професионални серии за коса- тема 151

• 44 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Точно така е, и аз си пазя файл с намаленията на Черните петъци Simple Smile
На ЧП е бил почти същия % намаление, което беше и сега.

# 301
ani_d,
Препоръчвам това термо, което се води за блондинки и е сравнително нов продукт, който необяснимо защо го няма във всички сайтове: serie expert Blondifier

Друго, за което се радвам, че има доволни и стана въпрос за него преди няколко поста, е liss unlimited, то отново е кремообразно.

Може да се разчита и на Mythic Oil.
По нищо не отстъпват на термозащитите на Kerastase.

Aко се търси и фиксация е добър продукт и Fluidifer, но той е протеинов и е много подходящ за преса.

Сетих се да добавя и този класически спрей:

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 18:26 от Аня Филипова 649504

# 302
  • Бургас/Пз
Благодаря, Аня. Благодаря на всички момичета, които дадоха предложения. Ще пиша като пробвам нещо. Определено обаче няма да е кремообразно

# 303
ivelionora Ако става дума за кърпите на aglique, от два месеца ползвам такава. На мен са ми много по-удобни от това да увивам хавлия. Струват ми се и по-щадящи. Подсушават много добре косата.
Дали обаче си заслужават цената, не бих казала. Да, красиви са, но на пазара има много други далеч на по-изгодно цена. Да не говорим че една голяма памучна тениска би свършила също толкова добра работа, просто не е така естетически издържана за окото.

Вече от един месец използвам и капките на oway. Чудесни са и разбирам защо са така харесвани тук. Успях да ги тествам самостоятелно, смесени с различни термозащити и като финиш за приглаждане сутрин и всякак се справиха превъзходно.
Единствения минус за мен е че не ми се струват икономични. Самата им опаковка и пипетата не са добре замислени и лично при мен се губи продукт и се омазва бутилката и около нея.

# 304
Да споделя, че скоро си поръчах аксесоари за коса от notino hair collection и два от тях са много, много сполучливи и удобни.

Сега виждам, че в българската версия в момента могат да се поръчат не само с безплатна доставка, но и с код за 20% намаление, така че ако някой си търси и харесва подобни неща, може да погледне:

# 305
  • София
Чудех се дали това е  нова опаковка на Ш redken extreme

Понеже аз знам за този и него търся, но в рибката не го намирам същия

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 20:15 от LoLo30

# 306
Здравейте, бих искала малко помощ. В търсене съм на сатенена шапка, но не знам в кой сайт да потърся качествени такива. Имам крещяща нужда от такава, защото косата ми сутрин е като кошница.

# 307
В Златна рибка, на аглик.

# 308
Аня това черното,диадема ли как се води,меко ли е или твърдо? Искам подобно,но да е меко като лентите,аз ги слагам от линията на косата назад.Така като на тази дама не ми отива,все едно съм бабичка със забрадка Grinning Обаче лентите са много широки отзад и ми повдигат косата,не ми харесва,та нещо такова отворено май ми трябва.

Lolo старата формула в нова опаковка

# 309
Vanessa,
Диадемата си е твърда, виж тези ленти. Не съм поръчвала от тях, но също изглеждат симпатични - от същото място. На госпожата добре стоят:

Stensfild,
Погледни дали това ти допада:

То освен за спане, е и идеална “подплата” за под шапки или каски, ако се търси предпазване на косата.

# 310
Да ви питам понеже Никога не съм ползвала дълбокопочистващ шампоан и се замислих дали не бута боята? , мисля да си взема някой да пробвам спрях се на JOICO K-Pak Clarifying . Ще ми се да е максимално щадящ скалпа. Приемам препоръки и за друг.

# 311
  • София
Да ви питам понеже Никога не съм ползвала дълбокопочистващ шампоан и се замислих дали не бута боята? , мисля да си взема някой да пробвам спрях се на JOICO K-Pak Clarifying . Ще ми се да е максимално щадящ скалпа. Приемам препоръки и за друг.

Аз го имам и не ми харесва особено.
Подарих го.
Мен ми допада тоЗи на Label m.
С тънка коса съм

# 312
Аз го имам и ми харесва и съм с тънка, топлинно третирана и здрава коса. Харесвам повече от Медисютикълс. Всичко е проба-грешка.

# 313
Отмива ли се боята по-бързо,аз корини боядисвам и може би само преди боя трябва да го ползвам. Ще ми се на Джойко да пробвам нещо но ще го помисля още малко.

# 314
Здравейте, Ако ползвам Нектар Термик без след това да суша косата със сешоар...ще има ли някакъв положителен резултат от Нектара или само ако суша след това? Не знам дали ме разбирате. Искам да си взема Нектар Термик, но гледам да си суша косата възможно най-рядко със сешоар и се чудя дали мога да го ползвам и без да суша след  това, но дали има смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт