Професионални серии за коса- тема 151

• 44 555
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Melisande и аз отмених два комплекта Генезис преди няколко минути.

При тези цени не се сдържах и поръчах 3 комплекта - Нутритив, Генезис и Хроноложист + Хроноложист олио, наистина на добра цена идва и Мароканойл олио, та поднових и него.

Сега разглеждам и Джойко и матрикс.
Хперт просто избухнаха с тези цени и то началото на месеца.

# 376
И аз не се удържах - взех си Архитект, Спрей за коса Matrix Total Reuslts Keep Me Vivid и три малки терапии на Chi Silk. Всичко ми излезе 73,14 , с код за абониране ми стана 62,54 + безплатна доставка.
Относно Спрей за коса Matrix Total Reuslts Keep Me Vivid превъртях темата, но не намерих поста. Запазила съм го по препоръка от тук и май пишеше, че е с измиване след 5 мин, а не както е описанието от Нотино. Може ли пак да кажете за правилната употреба?

# 377
  • София
E как да се удържим? На цената на термиците взимаме цял комплект.
Аз ще си подновя всички термици,  а останалите неща мога да използвам за подарък.
Това се казва черен петък.
Само се надявам да не кажат изведнъж че не са налични 😩
Взех си конплекта architecte а вчерашната поръчка анулирах, нутритив заради нектара а маската и шампоана ще подаря понеже на моята коса действат ужасно и блондинските заради термото а шампоана и балсама ще подаря за коледни подаръци.
Взех и олиото на марокан с душ гела.
Обожавач аромата затова това ще бъде едно глезене за сетивата - душ гела

# 378
За този преуош някакво мнение ще споделите ли ? https://www.xpertbeauty.bg/terapija-za-kosa-kerastase-chronologi … -regenerant-200ml

какъв друг код използвате не разбрах xpert не ми го хваща

# 379
Ползвах код за първа поръчка с абониране за бюлетина им.Идва един дълъг код на имейла.
4 Керастаз комплекта за 192.00 лв…

# 380
  • София
За този преуош някакво мнение ще споделите ли ? https://www.xpertbeauty.bg/terapija-za-kosa-kerastase-chronologi … -regenerant-200ml

какъв друг код използвате не разбрах xpert не ми го хваща

Трябва да се регистрираш от др имейл ако от твоя вече си се регистрирала и дава код за 10% след като потвърдиш.
Изглежда така но генерира различен вс път и моя не би подействал

КОД ВАУЧЕР: : XPERT-LFPMTVOS4UJT-NL

# 381
  • виртуално
ампулите Pro Longer са на 4.49
Направо ме е яд, че сутринта съм ги пропуснала

# 382
  • Пловдив
Момичета, може ли препоръка за шампоан за суха коса с мазни корени? Благодаря!

# 383
Добре, че влязох рано-рано да ви проверя и да разбера за въпросното намаление.
Чудесно е в тази тема, изключително полезни неща чета, благодаря за което! Flowers Tulip ...само джоба ми не е доволен, ама кой го пита Sweat Smile
И аз да се похваля, че отнесох един комплект  Kerastase Force Architecte, ампулите L'Oreal Aminexil Advanced плюс 2 мини коприни на Chi. 15 минути по-късно влязох да поръчам и на приятелка Architecte комплекта и вече беше изчерпан...

Снощи установих, че шампоаните, които основно ползвам и си харесвам косата след тях са протеин, а чиста хидратация имам но рядко ползвам. Но пък балансирани си нямам никакви в момента - моля, препоръчайте балансирани продукти Ш+М, от които сте доволни. Пробвала съм  L'Oreal Inforcer серията (май беше балансирана), но ми се иска нещо ново.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:40 от Stella D

# 384
  • виртуално
при мен Архитекта го дава още в наличност ....
проверявайте , явно доста хора отказват вчерашните поръчки

# 385
Бюджетна и много приятна балансирана серия за мен е ТIGI Catwalk oatmeal and honey. Дори в момента кисна косата с маската от серията, но обожавам и шампоана, както и балсама. Скандално евтини са според мен... Единствено ароматът им е супер натрапчив и понякога ме дразни, понякога го обожавам. Затова и е само гост в колекцията ми тази серия, не постоянен жител.

Друга балансирана серия за мен е Магистрал на Керастас. Води се за екстремно суха коса, но във формулата има доволно количество протеин и честно казано не е само омекотяваща. Дори омекотява по-малко от маскинтенз. Магистрал също има отблъскващ аромат за мен и точно заради това е със същия ранг при мен, макар да съм изхабила сигурно 2,5-3 кг от нея последните години... Шампоанът обаче изобщо не го препоръчвам, при мен се получават страшни сърбежи по скалпа от всички нутритив шампоани, вкл и магистрал, както и пърхут, омазняване.

Добри балансирани са също: хронолоджист, генезис и дензифик на Керастас, повечето серии за къдрави коси на различни марки (особено натурални) също.

На Шварцкопф: Mad about lengths. Бюджетна за мен, приятен аромат, който ми напомня на Еликсир на Керастас малко (малко!), много приятно действие в комбинация със супер евтиния от серията шампоан (безсулфатен, с биотин, за растеж, супер блясък след месец редовно ползване имах).

# 386
  • виртуално
Малко лаишки въпрос, но до момента не съм купувала двете серии...
Каква точно е разликата при ползване и кой тип е хваления между
Genesis Hydra / Nutri
Nutritive Bain 1 / 2

# 387
Някой държи в количките си комплекти на Керастаз и не ги поръчва, за това изписва ограничено количество.

# 388
  • Някъде там
Нищо не си взех от комплектите на Керастаз, имам си всичко и нямам нужда от нищо.

# 389
Някой държи в количките си комплекти на Керастаз и не ги поръчва, за това изписва ограничено количество.

На мен ми излезна изкупено докато седя 2 минути в количката, тъй че не е заради държането в количка. Изпуснах и аз архитекта, много ме е яд, ама поръчах комплекта за блондинки с олиото. Шампоана сигурно ще ми е силен (този кремообразния) и ще ходи в размените…

Общи условия

Активация на акаунт