Професионални серии за коса- тема 151

• 44 570
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
И аз нищо не си взех, не харесвам шампоаните на Керастаз и докато се чудя дали да поръчам въпреки това и те свършиха. Simple Smile Затова пък поръчах филъра на Олиосета.

# 391
Пийч, каза ми го оператор от сайта.
Някой държи в количките си комплекти на Керастаз и не ги поръчва, за това изписва ограничено количество.
На мен ми излезна изкупено докато седя 2 минути в количката, тъй че не е заради държането в количка.

# 392
  • София
И моя генезис свърши в количката 😩та не знам.
Иначе да подскажа че има на много добра цена стиймпод и сериите ниоксин. Аз поръчах 6ти комплет за 23 лв

# 393
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър матиращ жълтите и оранжеви отенъци балсам или шампоан.

# 394
  • София
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър матиращ жълтите и оранжеви отенъци балсам или шампоан.

Няма такъв, винаги избиват. А тези шампоани ужасно изсушават.
И все пак ако държиш да пробваш препоръчвам Fanola No yellow - шампоана и пяната или kerastase violet.
Пробвала съм други, ефекта е 0

# 395
Здравейте,
Моята руса косица се разбира с ето този балсам.
https://www.zlatnaribka.com/tonirasht-keratinov-balsam-za-rusa-k … ?search=superplex

Шампоаните, които матират отенъците, винаги са ми били супер изсушаващи или ме е сърбял скалпа от тях и не смея да препоръчам, но пък балсамчето е изпробвано и работи. Е ефекта му не е дълготраен, разбира се, май като на всички подобни продукти...

# 396
Всички комплекти се изчерпаха:)
Исках keep me vivid ,но докато излезна в обедна почивка и йок

# 397
И аз исках архитект, но още в 9 сутринта пишеше, че не е наличен. В крайна сметка майка ми намаза една блондинска серия, нямахме нужда от нищо, но на тези цени.
Въпреки, че като ги показах на братовчедка ми (тя не живее в Бг) и тя каза "е, та това са нормални цени, аз чакам намаление"

# 398
  • София
И аз исках архитект, но още в 9 сутринта пишеше, че не е наличен. В крайна сметка майка ми намаза една блондинска серия, нямахме нужда от нищо, но на тези цени.
Въпреки, че като ги показах на братовчедка ми (тя не живее в Бг) и тя каза "е, та това са нормални цени, аз чакам намаление"

Е 25€ за шампоан балсам и термо не мисля че има на редовна цена в чужбина.
Имам приятели из цяла европа и често ходя насам натам и затова проверявам чужди сайтове за офертички, но толкова евтина не съм виждала никога

# 399
Момичета, като амазонки сте, браво. Да разкажете после впечатления!

Casual,
Бих ти казала да си спестиш парите, но ако намалението е добро и ти се пробва нов продукт - възползвай се. Озапти очакванията, защото не е някаква иновация.
Не го ползвай често/при всяко измиване. Той си е ексфолиант за скалп и е агресивен.
При наличие на ДПШ на Lakme ми се струва наистина излишен, особено ако ще разчиташ на него да направи нещо за дължините.

# 400
Аня,разсмя ме-точно като амазонки:ловко,бързо и точно в целта…:))

# 401
Е, всички комплекти наистина свършиха .. докато ви кажа и ги изкупихте Laughing .. аз поръчах снощи Генезис, а днес блондинския с "интересния" кремообразен шампоан, въпреки че не съм блондинка, та да видим .. интересен ми е.
Исках Архитект, докато се наканя се изчерпа, после докато се намотам за Нутритив и той изчезна .. и айде един блондински ..
Някой ако иска да си разменим при получаване Блондински за Архитект да пише.

# 402
  • София
Аз разменям нутритив или архитект за генезис.

Иначе не мога да разбера какво се случи, дали не е било грешка? Сега влязох да видя, този комплект сутринта беше на 64 лв сега е 94?
И изчерпаните комплекти излизат на по висока цена?

Надявам се да не кажат че е грешка и да анулират?! Също така според вас дали продуктите ще са си в срок?

# 403
  • виртуално
Аз ще имам излишен един Ш Архитект, ама не съм блондинка Simple Smile

Тези цени дано не са били бъг, в момента виждам налични комплектите , но на двойни цени

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:45 от Рапунцел.

# 404
Мерси Аня, само защото е намален я замислих покупката Simple Smile Спести ми парички за друго
Това ли беше серията на Оливия в която главата/барабана на четката е по дълъг ?
https://www.xpertbeauty.bg/kr-gla-chetka-za-kosa-olivia-garden-c … al-speed-xl-ci-45

Май май Цената на комплекта Керастаз ми се промени в количката https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-nutritive-holidays-21

Общи условия

Активация на акаунт