Професионални серии за коса- тема 151

• 44 622
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Xpertbeauty звънят ли за потвърждение на поръчката? Поръчах комплект Керастаз в 9 сутринта 😏

# 436
Аз поръчах в 7:30 и тръпна в очакване...нямам имейл за потвърждение, но в профила ми в сайта я има поръчката със статус 'обработва се'.

# 437
  • Пловдив
Според мен xpertbeauty си направиха супер реклама,сега ще ги следя редовно….Рибата със сигурност могат да вземат пример,че на тях и мострички им се свидят при 200 лв оборот….а девойчетата в магазина гледат на кръв,ако питаш за тестер/мостри да не говорим колко са компетентни.
Абсолютно! И аз ще ги следя - досега не знаех въобще за тях Simple Smile
И при мен нямаше нито една мостра за поръчко 200лв от Рибата.

# 438
Не звънят. Преди няколко месеца поръчах от тях сешоар Парлукс. От 260 успях да го смъкна на 200. Доставката се забави около 5-6 дни в които тръпнех да не ми я откажат😁 Сега платих с карта, надявам се комплекта да дойде.

# 439
Не звънят за потвърждение ,но ако звъннат е от румънски номер ,бях изпуснала да напиша номера на улицата , и звънят ми ,чудя се ,та добре ,че приятелка беше с мен и ме светна, а да ви питам маската с кафявата капачка мароконойл 500мл на цена от 70 лв,мисля ,че си струва  нали, по принцип това е цена за 250 мл?

# 440
Не звънят за потвърждение ,но ако звъннат е от румънски номер ,бях изпуснала да напиша номера на улицата , и звънят ми ,чудя се ,та добре ,че приятелка беше с мен и ме светна, а да ви питам маската с кафявата капачка мароконойл 500мл на цена от 70 лв,мисля ,че си струва  нали, по принцип това е цена за 250 мл?
Да, супер цена за 500мл
Къде това? 😁😁😁

# 441
Лоши новини !
Свързах се с Xpertbeauty и казаха, че поръчките няма да бъдат изпълнени. Тъй като адвокати от отдела им се свързали с тях и не можели да продават комплектите на цена по-ниска от доставната.
Няколко пъти попитах и казаха че всички поръчки ще бъдат анулирани.

Много жалко, толкова се бях зарадвала.
Аз и изгорях с комплектите, които бях поръчала снощи на 70лв.

Аз не разбирам от правни въпроси, но по закон не са ли длъжни да продадът цената на обявената цена. В зара и др големи вериги ми се е случвало да има дрехи със сгрешен етикет с цена 40-50% по ниска от реалната и винаги са ми я продавали на обявената.

# 442
Момичета, радвайте се! Това эначи, че продуктите им не са ментета. Никой сериоэен продавач няма да пусне такива цени на Керастас умишлено. Мак Доналдс може да си напасва цените според публиката в Иэточна и Эападна Европа, но това е коэметика, не фаст фууд ресторант. Цените са еднакви по целия свят на оригиналите или с минимални отклонения.

# 443
  • София
Ее не не е редно това?! Как може? Трябва да си търсим правата

# 444
Съгласна съм, че е чудесно, че продават оригинални продукти, но…. такава шумна реклама и веднъж да казват ще ги изпълним веднъж не е адски непрофесионално. Отново казвам, че не разбирам много по правните въпроси, но ми се върти в главата, че това си за кзп. Това си е заблуда на клиентите, предвид и рекламите. Търговците, с които съм се сблъсквала до сега винаги са уважавали правото ми да закупя продукт на сложената от тях цена.

# 445
  • София
Да и аз така смятам. Ако знаех нямаше да си анулирам поръчката за 70 лв от вчера. Каква е тази гавра. Като са объркали ще загубят някой и др лев, и без това винаги са на печалба. Ако ми анулират подавам жалба

# 446
На предните страници потребителки казаха, че са се свързали със сайта и са били уведомени, че поръчките ще бъдат изпълнени. Отделно въпросните комплекти бяха на главната им страница гръмко обявени с 40% намаление. Как така сега изведнъж се отмятат? Доста непрофесионално наистина.

# 447
Casual,
Взимай го, без да се замислиш. Финиш без изплакване е и има топлинна защита. За тази цена едва ли ще съжаляваш.
Много е лек и приятен.

# 448
В сайта имаше реклама с тези цени…тамън ги похвалих:)…е,няма да е голяма загуба,едва ли тук някой е останал без продукти:)

# 449
Само моята поръчка ли е пратена. И имейл от Еконт имам за приета поръчка, не би следвало да има грешка и наложения платеж не е завишен 🤯
Според мен не би следвало да бъдат отказани шом вината е тяхна.

Общи условия

Активация на акаунт