Професионални серии за коса- тема 151

• 44 610
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Извинявам се, за 10евро е бил, но пак не съм го виждала на такава цена в България.
На мен също ми писаха, че са оправили цените в сайта, да разгледам. Вече не ми се разглежда. Sweat Smile
Скрит текст:
Krystall, Ш на Керастас за 5 евро в оригинална 250 мл опаковка? За коя серия става дума? :Д
Аз съм супер скептична към такива цени. Ако е прекалено евтино, не купувам, защото не вярвам да е истинско или си мисля, че има някаква схватка, стар/развален/прелят/отварян продукт и тн, но кой знае. Щом е поне в читав сайт като lookfantastic може.

П.с. сега видях, че сте писали за грешката. Ето това вече си е късмет тогава, ако наистина е станала грешка и дано да е било така, че оригинали на такива цени по-скоро не вярвам да има.

# 421
  • Пловдив
И аз успях да поръчам сутринта комплект Nutrive, Moroccanoil Blow-Dry Concentrate,Четка за коса Olivia Garden Ceramic+Ion Thermal 80.
Много се надявам да не се обадят, че са изчерпани.
Яд ме е, че не видях навреме серията Keep me vivid Matrix. Цените са страхотни, но не ми се пуска нова поръчка само с тях, защото ще трябва да плащам и доставка.

# 422
  • София
Абе тия шушумиги да не ни четат случайно, че така се вдигнаха цените 😄 отстрелях блондинския комплект и генезис. Чудех се за хронолоджист, ама вече няма време да го мисля 😄

# 423
  • виртуално
Яд ме е, че не видях навреме серията Keep me vivid Matrix. Цените са страхотни, но не ми се пуска нова поръчка само с тях, защото ще трябва да плащам и доставка.

Като плащаш с карта няма доставка, само за поръчки по 40лв има такса обработка 1.50лв
И аз пуснах една нова, че бях пропуснала ампулите Prolonger и няколко малки CHI

# 424
Абе тия шушумиги да не ни четат случайно, че така се вдигнаха цените 😄 отстрелях блондинския комплект и генезис. Чудех се за хронолоджист, ама вече няма време да го мисля 😄
Не ни четат, а по-скоро гледат от коя държава какво се поръчва, защото дамата по телефона ми каза:
"В момента има много хора в сайта, за България главно се поръчват комплекти на Керастаз" и на мен ми стана смешно и й казах "Да, защото цените са много добри". Smiley

# 425
И аз исках архитект, но още в 9 сутринта пишеше, че не е наличен. В крайна сметка майка ми намаза една блондинска серия, нямахме нужда от нищо, но на тези цени.
Въпреки, че като ги показах на братовчедка ми (тя не живее в Бг) и тя каза "е, та това са нормални цени, аз чакам намаление"

Е 25€ за шампоан балсам и термо не мисля че има на редовна цена в чужбина.
Имам приятели из цяла европа и често ходя насам натам и затова проверявам чужди сайтове за офертички, но толкова евтина не съм виждала никога
Живея в Белгия и следя и цените в Холандия и  Германия.  Такива цени наистина няма. Умрях от яд!

# 426
Честито на печелившите! Ако някой иска да размени комплекта архитект за блондинския (с кремообразния шампоан и олиото) да ми пише! Бях до физическия им магазин в Парадайс но цените на комплектите там не бяха такива естествено 😂

# 427
Мда честито на най-бързите Simple Smile Въпреки , че бях напълнила кошницата някой неща се изчерпаха, а на други им промениха цената. Така е като ме разсейват клиенти Simple Smile

Това не беше ли термозащита ? Пишат крем без измиване. Има спомен че го коментирахме тук като много добър продукт, но да не го бъркам с друг ...
 https://www.xpertbeauty.bg/balsam-za-kosa-l-oreal-professionnel- … -izplakvane-150ml

# 428
Аз само не знам как измислиха, че е бъг това, на главна страница сложено
Скрит текст:
Е, разбира се, рекламата вече е сменена
Скрит текст:

# 429
  • София
krystall и на мен до преди малко ми излизаше точно това като реклама на 50 лв. После се промени на 103 лв. Играят като мейкъп и нотино. Но пък наистина имат страшни цени на неща, които никога не съм ги виждала толкова евтини. Ще ги имам дебна за напред. 😄
Моята поръчка е направена в 7 и 24. Имаше от всички комплекти.

# 430
  • София
Момичета, маската с кафява капачка /както я наричате/ на Мароканойл ли беше?
В  Арлен има намаление 30 % на маските на Мароканойл . Не съм ползвала тази марка и мисля да я пробвам. 

Само да ме ориентирате тази ли беше въпросната маска?

https://www.arlen.bg/product/2995/hidratirashta-maska-za-suha-i- … g-mask-250ml.html

# 431
# 432
Според мен xpertbeauty си направиха супер реклама,сега ще ги следя редовно….Рибата със сигурност могат да вземат пример,че на тях и мострички им се свидят при 200 лв оборот….а девойчетата в магазина гледат на кръв,ако питаш за тестер/мостри да не говорим колко са компетентни.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:27 от Calabria

# 433
Удариха ни в слабото място, но пък си заслужаваше. Heart

# 434
  • София
Според мен си xpertbeauty си направиха супер реклама,сега ще ги следя редовно….Рибата със сигурност могат да вземат пример,че на тях и мострички им се свидят при 200 лв оборот….а девойчетата в магазина гледат на кръв,ако питаш за мостра,да не говорим колко са компетентни.

Да абсолютно

Общи условия

Активация на акаунт