Професионални серии за коса- тема 151

• 44 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Купих си бои за коса и една малка маска на Лалга.

# 91
Купих си бои за коса и една малка маска на Лалга.

Какви бои за коса ползваш и доволна ли си?

# 92
На Пермес. Доволна съм, да.

# 93
И а за съм за Ланза, Лалга не бешв добро попадение за мен.
Snowwhite, любопитна съм да видя косата ти. Можеш ли да прикачиш снимка.

# 94
И а за съм за Ланза, Лалга не бешв добро попадение за мен.
Snowwhite, любопитна съм да видя косата ти. Можеш ли да прикачиш снимка.

На лични. Wink

# 95
Много ви благодаря, ще започна с Lanza Hug

Набелязала съм и Еластисайзър на Philip Kingsley, пак по тукашни препоръки Heartbeat Сега само чакам да хвана още по-добра цена.

Мислите ли, че ще паднат на Черен петък още? На Златна Рибка конкретно съм се наканила, защото имам 5%.

# 96
На Пермес. Доволна съм, да.

Лято, а колко време стоиш с боята? Явно малко стоях, защото много бързо ми се появиха белите коси - едва след първо измиване почнаха да просветляват. Предполагам, че утре като измия за втори път вече ще са си чисто бели. Ползвах 6-ца и стоях 30мин корен + 5мин за дължините.

# 97
И аз се мажа с 6-ца. Стоя 40-45 минути, третирам само корени. И на мен още на първата седмица ми просветляват, но го отдавам на точе, че косата ми расте изкл бързо, а не, че боята пада, защото надолу не се отмива.

# 98
И аз се мажа с 6-ца. Стоя 40-45 минути, третирам само корени. И на мен още на първата седмица ми просветляват, но го отдавам на точе, че косата ми расте изкл бързо, а не, че боята пада, защото надолу не се отмива.
Явно малко съм стояла, тк при мен по самите дължини се вижда. Ще пробвам другия път 40-45 мин. Благодаря Simple Smile
Аз се запасих с три нюанса на 6-ца сега от намалението и ще имам за ехеееее.... сума ти месеци. Мисля все пак да си взема и Олиосета да пробвам, тк си спомням, че имаше мн добри отзиви.

# 99
На другаря Philip Kingsley харесвам най-много продукта Swimcap.
Моята коса има нужда от друг собственик, въпреки че я глезя много и с каквото намеря. Каквото и да я правя - стои все суха от солена/хлорирана вода и т.н. Сега идва и ски сезонът, така че каската ще замести шапката…

# 100
Мацки каква е разликата между двата балсама в описанието всичко е едно и също? ииии какво ви е мнението Simple Smile

# 101
neli159,
Нова опаковка на продукта е първото.

# 102
neli159,
Нова опаковка на продукта е първото.
Благодаря, а какви са ви впечатленията от балсама и шампоана ?

# 103
  • София
Здравейте, ползвам еластайзъра на ФК и ми харесва. Искам да питам тези от вас , които са правили домашен такъв голяма ли е разликата?
Ефекта много ли е различен?

# 104
Домашния при мен идваше тежък. Отмивах го трудно и като цяло не беше моето нещо.

Общи условия

Активация на акаунт