Професионални серии за коса- тема 151

• 44 599
  • 735
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Melisande и аз гледах комплекта архитект с балсама, от серията съм ползвала само маската (Любимец ми е) и се чудя дали останалите продукти ще са толкова добри… моля те сподели мнение като ги пробваш! Цимент термика също ми е интересен… дава ли жилавост и плътност?
Аз имам шампоана балсама и термика Форс архитект. Заедно с маската терапист дават страхотни резултати винаги. Термото е мъст-хев за мен. Дава плътност и жилавост, заглажда супер. Често ползвам серията зимата. ❤️

# 346
  • Пловдив
lili_78, беше споделила, че си доволна от възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea. Би ли ме ориентирала може ли да се ползва два пъти в месеца като дълбокопочистващ шампоан за чувствителен скалп?
На мен много ми харесва този шампоан. Не знам, дали е в категорията дълбокопочистващи, но изключително добре почиства скалпа, освежава, тонизира. Според мен спокойно може да се ползва поне два пъти в месеца. Аз го ползвам, когато се сетя.

# 347
  • София
Супер, дано и при мен има такъв ефект.
Ще пиша да.
Нямам търпение да пробвам серията.
Architecte е една от малкото които не съм пробвала.
Имах само термика едно време и тогава не ми допадна но ще видим сега

# 348
А според вас доколко си приличат Форс Архитект и Екстеншънист? Имам вторите пак от комплект с маска и сега се чудя дали да взема форс или нутрив. Нутрив съм ползвала преди време и ми бяха супер, а си мисля, че горните две са със сходно действие т.е. протеинови 🤗

# 349
  • Варна
Нищо общо нямат двете серии категорично според моята коса. Архитект ми е една от най-любимите серии на Керастаз. От Екстеншънист нищо друго освен термикът не ме спечели. Шампоана ми е като веро,маската тотално неориентирана.
Архитект е протеин  Екстеншънист е балансирана с превес на хидратацията.

# 350
Благодаря. На мен ми харесва ексеншънист, но да може би и при мен действа по-скоро балансирано.
Аз Керастаз май заради ароматите си ги купувам най-вече, ама както и да е 🤣 Ще взема форса и аз, че нали са изгодни 🙈

# 351
Аз да ви кажа, че в момента има промоция на четките ОГ в Нотино. Набелязах си една мъничка с ръбчета за да се пробвам да си правя къдрици.
П. С. Също се заглеждам по нощния елексир на Керастаз, скоро някой го похвали. Бихте ли споделили на какво мирише?

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:36 от Viktoriai

# 352
Viktoriai къде в Нотино видя отстъпка на OG? Аз каквото съм набелязала не е намалено Sad

# 353
Peach honney на мен Цимент термика ми е любимец от всички Керастазки термици. Нектарът ми утежнява (честно казано не го харесвам много, не бих го повторила), а този за блондинки ми е нищо правещ. Преди косата ми обожаваше серията Архитект,  вече след нея косата ми е суха и грозна. А имам още 2 шампоана + 1 1/2 маски Архитект. Общо взето в последно време косата ми обича балансирани продукти. Имам почти всичко на Керастаз,  но имам чувството, че утежнява доста и че в началото ефектът е УАУ, след около месец-нищо особено.

# 354
  • София
Съгласна съм за Керастаз. В началото наистина ефекта е уау но с натрупване идват много силни.
Аз затова правя едно измиване с Керастаз и няколко с други серии.
А и нуждите на косата се менят.
Като цяло това са силни продукти и за професионална употреба.
Ние ги ползваме но не винаги успяваме да нацелим как и кога.
Например преди година косата ми обожаваше терапист и след него ставаше мека, бляскава, подредена и плътна, не се утежняваше.
Но само шампоанът ми беше малко и затова добавях маската с кафявата капачка на марокан и финиши. Тогава косата ми беше бая увредена от боядисване.
Сега съм я пазила повече и преди две седмици измих с шампоан терапист, с който се бях заредила отдавна но не бях отворила.
Косата ми стана супер и дори не сложих маска.
Но на следваия ден залепна за главата и стоеше като мръсна, пренаситена със силикони.

# 355
Здравейте.
Чета ви от дълго време и се включвам с въпрос. Сайта xpert beauty надежден ли е? От доста време искам да си взема ампулите Денсифик на Керастаз, но са доста скъпи. Сега с това намаление излизат на доста добра цена, но не съм сигурна дали сайта е надежден, дали са 100% оригинални?

Благодаря ви

# 356
  • Някъде там
Пробвах Ламинатора keep me vivid, заедно с балсама от серията.
Страхотни продукти, косата стана подредена, бляскава и мека, определено не лигава,но ефекта е като от доста по скъпи продукти. За цената си са голям удар Определено ще си взема и термо крема им от същата серия.
Чудя се дали да не си взема и шампоана, балсама с глицерин и водата им за хидратация и блясък Simple Smile
Да пробвам и да експериментирам Simple Smile.
За термо защита под формата на спрей мога да препоръчам МШ amazing спрей, Без аромат, като водица е.
Забелязах обаче, че цените на МШ са доста нагоре.
Въпросния спрей в на цена от 40 лева Joy

# 357
Момичета, комплектите днес са по 50 лв. Хваща и код за абониране към бюлетина 🙈 Поръчах нутрив и форс архитект, дано да мога да откажа предната поръчка. 🤯🤯

Доста време бях спряла да чета темата и ми се отразяваше добре на джоба, май пак трябва да спра 😃

# 358
  • виртуално
Снощи доста се чудех, но сега веднага поръчах Chronologiste. От доста време исках да го пробвам

# 359
Направо е нереалистично да струват по 50 лв  Smiley
И аз набързо грабнах един комплект архитект-излезна 46 със доставката, което е тотално УАУ цена...

Общи условия

Активация на акаунт