Професионални серии за коса- тема 151

• 44 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Да, тази е и в размер 45 е идеална.

# 406
Здравейте, момичета. Благодарение на вас успях и аз да поръчам. Исках генезис, но се доредих за нутритив. С тънка и рядка небоядисвана коса в комбинация с мазни корени и сухи краища, може и да не е моето нещо, така че може и аз да имам за размяна. 😁

# 407
А като се обадих да анулирам питах за новп зареждане и ми казаха, че по всяка вероятност ще има. Даже май в склада тъкмо били пристигнали комплекти на К и да проверя утре пак.

# 408
  • София
А като се обадих да анулирам питах за новп зареждане и ми казаха, че по всяка вероятност ще има. Даже май в склада тъкмо били пристигнали комплекти на К и да проверя утре пак.

То ще има ама не на тези цени

# 409
Благодаря за помощта.
Влизайки да питам по моя казус, прочетох последните страници и забърсах 3 комплекта, 2 ми изчезнаха още в количката.

# 410
Оригинални ли са комплектите на такава цена? Тук в Германия никога не съм виждала такива цени, освен подобни (евентуално) в амаэон или ибей и са били с доста критика относно автентичността на продукта.
Керастас последно си вдигнаха цените и термотата са поне 20-23 евро с намаление дори. 😄 Според мен с отстъпките по повечето сайтове эа коса са ок цените и така, но чак 25 евро комплект не съм виждала никога и никъде.

# 411
Серумът Nutritive 8H Magic идва с подарък олио от нотино за 55 лв излиза по-изгодно от намаления комплект за 64 лв, а за 94 лв - без коментар.

Viktoriai питаше за аромата - приятен, парфюмен, без да се натрапва. Цялата серия си има асоциация на крем nivea.

# 412
Според мен видяха, че има интерес и за това пуснаха на високи цени сега /щом има и ново зареждане/ .. еми ние вече поръчахме така, че ..
П.С. snowwhite, наскоро в лукфантастик имаше Ш за боядисана коса за 5евро, така че според мен е възможно да има такива намаления и всичко да е наред с комплектите.

# 413
  • София
А според мен е било грешка.
Мисля че този сайт е на принциа на нотино - цените се менят чрез Бот компютър и може би е дал фира 😂 понеже уж са изчерпани пък сега пак налични на високи цени?
Или по скоро са се усетили за бъга?

# 414
Благодаря за информацията за намерението в xpertbeauty. Поръчах два от комплектите в две отделни поръчки. Писах да ми анулират едната. Ако някой иска блондинския комплект с термото, мога го разменя за друг. Поръчала съм погрешка 2.
Току-що ми се обадиха, че е станала грешка в тяхната система. Комплектите трябва да са на двойна цена. Направените до момент поръчки ще се изпълнят на цените, на които са поръчани.

# 415
Здравейте,обикновено само ви чета,без да пиша. Има много добри съвети и препоръки за продукти. Аз живея в Португалия и успявам да набавя някои от продуктите,но други все още не откривам.
Лично аз съм с мазен корен и много тънка коса. Много съм доволна от Alphaparf и изобщо от Керастаз. Бих препоръчала на всички с тънки коси и сухи краища да си набавят олио от Acai. Маниак съм на тема коса и също съм много доволна от Olaplex N 3, N 6. Препоръчвам ги.

# 416
  • София
Благодаря за информацията за намерението в xpertbeauty. Поръчах два от комплектите в две отделни поръчки. Писах да ми анулират едната. Ако някой иска блондинския комплект с термото, мога го разменя за друг. Поръчала съм погрешка 2.
Току-що ми се обадиха, че е станала грешка в тяхната система. Комплектите трябва да са на двойна цена. Направените до момент поръчки ще се изпълнят на цените, на които са поръчани.

Знаех си че има грешка. Дано да не минат сега с номера че са изчерпани

# 417
Krystall, Ш на Керастас за 5 евро в оригинална 250 мл опаковка? За коя серия става дума? :Д
Аз съм супер скептична към такива цени. Ако е прекалено евтино, не купувам, защото не вярвам да е истинско или си мисля, че има някаква схватка, стар/развален/прелят/отварян продукт и тн, но кой знае. Щом е поне в читав сайт като lookfantastic може.

П.с. сега видях, че сте писали за грешката. Ето това вече си е късмет тогава, ако наистина е станала грешка и дано да е било така, че оригинали на такива цени по-скоро не вярвам да има.

# 418
Мélisande, ще ги изпълнят. Казаха, че е тяхна грешката и са длъжни да изпълнят поръчките.

# 419
Моята даже е изпратена вече и не виждам да има корекция в цената. Но да беше си странно, но важно е, резултата да е в наша полза Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт