Професионални серии за коса- тема 151

• 45 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! На намалението в ЗР поръчах спрей Нуминокс, който обаче ми докарва нетърпим сърбеж. Ако някой има интерес, с удоволствие продавам. Пръскано е малко от него, може би 10 пъти по три-четири пръскания, пишете ми при интерес лс.

# 541
  • Варна
И аз поръчах сета за къдрава коса. Не че ми е изтрябвал,но ей така не съм тествала нищо от серията и са ми интересни. Направо е идиотско поведението им.
Спомням си едно време на черен петък как изпонапазарувахме Алтерна от Арлен,на подобни безумни цени.....Арлен обаче излязоха коректни и всички до една си получихме поръчките,за разлика от рибата,който отказаха поголовно всичко.

Jollie
имам го тоя Номад Grinning. Удар в десетката си беше.

Момичета не се ядосвайте-тарикати винаги ще има. Не си държат на името хората-това е.

# 542
Вчера се беше появил търговец в olx с керастазки комплекти на 60 лв,същите коледни…имаше и balmain,което е много странно?
Може ли линк?
И някой купувал ли е профи козметика от олх?

# 543
Аз имам емайл, че Генезиса ми е предаден на куриер, но Блонд абсолю го поръчах на следващия ден с по-ниските цени и ме съмнява да го изпратят /не ми е и много нужен, може би щях да го подаря/.
Правилата им не знам дали въобще са консултирани с юрист, толкова елементарно и просто написани ..
В Авин например винаги го е имало това, че си запазват правата да променят цени в случай на грешка в сайта, но това коригираното от днес за вчера тук е скандално! Смешници!

# 544
Момичета, аз се надявах на Олаплекс 1 и 2 за ЧП. Ако има някой, който иска да разделим един комплект в по- голяма разфасовка, нека ми пише. Hmilk също искам да пробвам, защото е споменаван тук през няколко поста. Него къде да следя? Искам и да се запася с продукти против следродилен косопад. Скоро ще раждам и най- вероятно ще ми трябват. Мислех си за Меди. Вие какво бихте ми препоръчали?

# 545
https://sicosmetics.bg/bg/product/948/zashtitno-i-podhranvashto- … -stres-plex-500ml
Не е добра цената сега. За меди целаген спрея, шампоан аз предпочитам фолиген, по-лек ми идва и като аромат и като ефект от биокленз. Може с напура стамиген като преуош за скалпа. НО всичко това е ако не кърмиш. И хубави витамини

# 546
Grinning Да не бях платила с карта, щях да ги оставя ми доставят остатъка от поръчката и да не го взема, гадничко некоректно, но пък то и за тях не може да се каже, че са коректни.

# 547
Аз отказах поръчката по телефона и оператора ми вика "ми ако дойде просто я откажете на куриера", толкова им пука и на тях

# 548
И аз съм от тези с два имейла complete и никакво развитие .....
Номад Абсолю в Нотино беше ОФЕРТАТА !
Номада си получих, но трите комплекта за коса май няма да ги видя ... здраве да е Simple Smile

# 549
Аз исках да откажа от Нотино по телефона, жената ми каза, че вече е изпратена и не може, но пък добави :
"Просто когато дойде я откажете на куриера и ми се обадете на другия ден, след като видя, че е върната към нас ще възстановим сумата". И при други го има това с отказа, но не е в това въпроса! Те са големи фирми и няколко доставки няма да ги съборят.

# 550
Вчера се беше появил търговец в olx с керастазки комплекти на 60 лв,същите коледни…имаше и balmain,което е много странно?
Може ли линк?
И някой купувал ли е профи козметика от олх?
Rohas е търговеца,аз не купувам козметика от olx,тези комплекти не са ли същите??цените варират според вида,аз съм видяла комплект масла 65 лв,другите се оказа че са по-скъпи.

# 551
От xpertbeauty ми се обадиха да се извинят за причиненото неудобство за комплектите на Керастас. 10 минути се опитваха да ме разубедят да анулират поръчката ми за останалите продукти на стойност от 12лв.,които бях пуснала като добавка за безплатна доставка. Все пак я отказах.
Като компенсация мога да очаквам днес ваучер на стойност 10лв. за бъдещи поръчки.

# 552
  • Пловдив
Аз имам е-мейл, че поръчката ми от xpertbeauty е предадена на куриер. Вътре са трите неща, които поръчах, включително комплектът на Керастаз. Платила съм с кредитна карта, може би това има значение - забелязвам, че на дамите, които не са предплатили, са им отказали поръчките, което е мега тъпо. То пазаруването от този сайт донесе само негативни емоции на всички. Въпреки че са ми изпратили нещата, ще си помисля, дали да поръчвам отново от тях в бъдеще.

Някой знае ли тези Sicosmetics къде се намират в Пловдив и имат ли магазин, от който може да се пазарува? Или са само онлайн? Не успявам да се свържа с тях вече няколко дни.

# 553
Лили, ти кога поръча вечерта или на следващия ден, когато цените бяха доста по-ниски? Моят комплект излезе 72лв.

# 554
  • София
Моята поръчка е предплатена и въпреки това отказана. Сумата е почти 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт