Професионални серии за коса- тема 151

• 45 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми е забавно как те си мислят че на хора правещи поръчки за по 200 лева едно ваучерче за 10 лева подарък, че и с кратък срок на валидност при това, ще впечатли/омилостиви получателя. 😂😂😂

# 571
  • Варна
Абе не са имали пряк сблъсък с пираните хорицата JoyJoyJoy.
 Сериозно хайде като си получите поръчките пишете. Интересно ми е колко все пак ще си вземат комплектите.

# 572
И аз имам извинение за 10 лв .Но толкова ми писна,че няма да ги мисля повече,това не са лоялни търговци.

# 573
Имам първо имейл, в който ми пишат, че керастаз липсва,  а сега имам имейл с товарителница, в който са вписани и продуктите на керастаз.
Има ли опция преглед преди взимане на поръчката, досега не съм пазарувала от този сайт. Да не се окаже да ги взема и ни керастаз ни върнати пари.
Нямат преглед. Исках да ги погледна днес преди да взема, но нямаше. Но си бяха почти 6 кг. трите комплекта, ако може да е някакъв ориентир за съдържанието Simple Smile

# 574
  • София
Явно изпращат на тото, едни  ще получат поръчката си, други не. 😄Аз и ваучер не получих, но и не държа, защото няма да им остана клиент! Дано поне парите ми възстановят бързо!

# 575
Колебая се между керастаз денсифик и genesis. Косата ми е нормална към суха, лек сезонен косопад, който е почти овладян, боядисана. Знам че много  е писано и за двата, но ми  е трудно да реша.

# 576
  • София
Zari65, аз използвам Genesis. Доволна съм от серията. Косата ми е суха, с плътен косъм, боядисана и с необилен косопад. За другата серия не мога да кажа нищо, не съм я имала.

# 577
Момичета, чета ви от четири дни и съм стигнала до 20-а страница на тази тема само Innocent
А Черният петък е сега и ще съм ви страшно благодарна, ако ми дадете съвет (а междувременно продължавам да чета, страхотни сте! Flowers Hibiscus )
Изрусявам се от години, ползвам преса по веднъж седмично минимум. Косата ми не е дълга, гъста е, но напоследък е страшно суха и няма никаква живинка и блясък в нея. Имам чувството, че стана изведнъж и продуктите, които преди ползвах, вече нямат никакъв ефект. Още при изсушаването косата ми седи като на клечки и стърчащи косъмчета навсякъде. Ползвам редовно балсам, маска, термозащита и олио.

Като начало от прочетеното дотук си мисля да купя OWAY HMILK NO STRES PLEX и шампоан и маска Joico Moisture Recovery. Смятате ли, че са подходящи за мен и какво друго бихте препоръчали?

Благодаря предварително! Flowers Four Leaf Clover

# 578
Скрит текст:
Харесала съм си този модел и се колебая дали да поръчвам или да чакам ЧП? Миналата година имаше ли добри намаления в нотино на ЧП?

Мисля, че цената е добра, не съм срещала по-ниска
Служи ми вярно 6-7 години, но приставката за изправяне се стопи в основата и падаше от самия сешоар, което е огромен минус и не знам защо се случи, а и вече сдаде багажа и е пред експлозия като го включа. Като за 59 лв е супер. Замених го с Парлукс и е излишно да казвам че няма база за сравнение.
6-7 год за 60,00лв ми е идеално. Благодаря за мнението. За Паралукс е ясно, нo цената не е за мен Simple Smile
Поръчах си го от нотино и си взех спрея MatrixTotal Results Keep Me Vivid Color Lamination (нали го отказах от expertbeauty). От  нотино ми излезе 13,71 с 11% отсъпка от нешния ден с код singles

# 579
Зари,предлагам ти да вземеш Генезис.Ако е комплект,гледай да е с шампоан за гъсти коси.
Дензифик не е за редовна употреба

mili сухата коса със стърчащите косми може да са и следствие на прекалена хидратация.Обмисляш покупка на екстра силна хидратация.Нещата може да станат още по-зле.
Какви "балсам, маска, термозащита и олио" ползваш?

# 580
  • Пловдив
Минавам да кажа, че и моята поръчка е отказана, а сами ми се обадиха, да ме питат дали остават 2та комплекта, без серум стимулисте, които е изчерпан. Бяха толкова убедителни, че им повярвах. Имам и аз код за минус 10 лв. Все ми е тая. Имам запаси за дълго време напред, така, че ще си похарча паричките другаде. Не е коректно.

# 581
  • София
Последно и от мен по случая xpertbeauty. Сутринта имейл с потвърждение, а сега мейл с извинение за анулирана поръчка и ваучер 10 лв. Хаха. За 2ри път и последен път поръчвам. Пълна излагация. Добре, че не си отмених поръчката в Нотиното на термото. Здраве да е.
За да не е само празен коментар ще отбележа, че втори път дадох шанс на филъра, но пак не ме зарадва с нищо 😄 а протеина на apHogee ми хареса доста.

# 582
  • Майнатаун
Аз си бях харесала един сешоар на Парлукс в експерт бюти, но се чудя дали да е от там. Знаете ли дали ще има намаление някъде което да си заслужава?

# 583
Привет! Искам да попитам тези  дами ,който имат терапевтична преса ,как точно се работи с нея?

# 584
Аз си бях харесала един сешоар на Парлукс в експерт бюти, но се чудя дали да е от там. Знаете ли дали ще има намаление някъде което да си заслужава?

Аз взех моя от там миналата седмица само с -10%…. Няма да го намериш на по-добра цена. 207 е сега Alyon и с още -5%, а ако имаш и извинителен ваучер от 10 лв си съвсем на далавера… в Нотино най-ниската цена която съм виждала е 230 лв и то от много време не са падали под това (следих ги редовно). Експерт дават 2 г гаранция и сешоара СУ е изряден, цената е супер така че стреляй!

Общи условия

Активация на акаунт