Професионални серии за коса- тема 151

• 45 359
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Някой знае ли тези Sicosmetics къде се намират в Пловдив и имат ли магазин, от който може да се пазарува? Или са само онлайн? Не успявам да се свържа с тях вече няколко дни.

Доколкото разбрах вече нямат физически магазин. И аз не успях да се свържа предварително, но след като направих поръчката почти веднага се свърза с мен много мила дама. След това звънях за промяна на един от артикулите и се свързах без проблем. Даже дамата ми подари помпа за Hmilk. Обаче има продукти, които изписва, че са изчерпани, но може да се добавят в кошницата и да се поръчат, което е тъпо, но в моя случай не беше нещо на промоция. Въпреки това бих пазарувала отново, останах приятно изненадана от обслужването.

# 556

Някой знае ли тези Sicosmetics къде се намират в Пловдив и имат ли магазин, от който може да се пазарува? Или са само онлайн? Не успявам да се свържа с тях вече няколко дни.
Бях писала по-напред, че физическият им магазин е фалирал.

# 557
Момичета, аз сега успях да взема комплектите. Не вярвах, но всичко е наред с тях. Явно извадих луд късмет на фона на цялата грозна ситуация и направо ми е неудобно да споделя, че съм ги получила, но все пак мисля, че е хубаво и това да се знае. Бяха с наложен платеж.

# 558
  • Пловдив
Лили, ти кога поръча вечерта или на следващия ден, когато цените бяха доста по-ниски? Моят комплект излезе 72лв.
Поръчах около 8,30 сутринта с ниските цени.

Някой спомена по-напред, че цената на HMILK в момента не е добра - виждали ли сте го на по-ниска цена? Не ми е спешен и бих могла да изчакам, ако имат практика да пускат допълнителни отстъпки.

# 559
Харесала съм си този модел и се колебая дали да поръчвам или да чакам ЧП? Миналата година имаше ли добри намаления в нотино на ЧП?

Мисля, че цената е добра, не съм срещала по-ниска

# 560
  • виртуално
Харесала съм си този модел и се колебая дали да поръчвам или да чакам ЧП? Миналата година имаше ли добри намаления в нотино на ЧП?

https://www.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-n … earch-Action=view

# 561
Ха! Онези дни го нямаше в емаг. Много благодаря Simple Smile

И на мен ми пратиха 10лв, дали да не се взема малките CHI и да приключа с тях?

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:37 от VikiE

# 562

Мисля, че цената е добра, не съм срещала по-ниска

Служи ми вярно 6-7 години, но приставката за изправяне се стопи в основата и падаше от самия сешоар, което е огромен минус и не знам защо се случи, а и вече сдаде багажа и е пред експлозия като го включа. Като за 59 лв е супер. Замених го с Парлукс и е излишно да казвам че няма база за сравнение.

# 563
Включвам се последно във връзка със сагата с xpertbeauty, получих следния мейл:
Скрит текст:
И спирам да ви занимавам, че не си заслужава вече, просто много се изложиха...

# 564
За моя огромна изненада, имам имейл с товарителница. Явно зависи кога е пусната поръчката. Моята е от 09.59 часа на 09.11.

# 565
  • Варна
Момичета зарязвайте ги тия безобразници. Не си струва нервите.

Вчера се беше появил търговец в olx с керастазки комплекти на 60 лв,същите коледни…имаше и balmain,което е много странно?
Може ли линк?
И някой купувал ли е профи козметика от олх?

Да аз съм купувала неща от ОЛХ включително и Керастаз. Тоя младеж с обявата в момента вероятно има достъп до дистрибутор. Силно ме съмнява да са фалшименто. Другите му обяви са с комплекти на Марокан също на чудесна цена тъй,че аз си поръчвам исканото Манифесто от него.

# 566
Имам първо имейл, в който ми пишат, че керастаз липсва,  а сега имам имейл с товарителница, в който са вписани и продуктите на керастаз.
Има ли опция преглед преди взимане на поръчката, досега не съм пазарувала от този сайт. Да не се окаже да ги взема и ни керастаз ни върнати пари.

# 567
Имам първо имейл, в който ми пишат, че керастаз липсва,  а сега имам имейл с товарителница, в който са вписани и продуктите на керастаз.
Има ли опция преглед преди взимане на поръчката, досега не съм пазарувала от този сайт. Да не се окаже да ги взема и ни керастаз ни върнати пари.
При мен развитието е същото. Първо потвърдена поръчка, после статус completed, извинение и сега товарителница и към нея приложено копие от поръчка, в която фигурира Керастас комплект.

# 568
Току-що втори меъл със статус complete, нИ гИ разбирам тез ‘ора  от сайта 😂
Едит: аще един мейл. Няма да пратят керастаз.

# 569
И аз получих заветният имейл от xpertbeauty ....поръчката ви е анулирана ..... няма такива тъпаци ... това ще е последният сайт от който бих си взела нещо за коса , а ваучера за 10 лева могат да си го пъхнат там ..... където слънце не огрява .....

Общи условия

Активация на акаунт