Професионални серии за коса- тема 151

• 45 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Според мен рядко може да се намери в момента Парлукс на по-добра цена. Аз го следих година преди да си го купя и по-евтин от 210 лева така и не успях да го видя и дори тогава с тези 210 лева ставаше въпрос за розов на цвят или оранжев или жълт. Тоест не важеше намалението за всички цветове. Така че аз ако бях на ваше място бих си го взела. Преди 2 години може да се е намирал за по 180 и прочие на ЧП, но в сегашната реалност и инфлация съвсем не вярвам това да се случи отново. Да не казвам че е чудо, че не е поскъпнал.

# 586
Моят Парлукс Alyon закупих от нотино началото на тази година за 190 лв. От там си взех и дифузер за около 30 лв. Всичко беше изрядно, има си 2 години гаранция.

# 587
Момичета зарязвайте ги тия безобразници. Не си струва нервите.

Вчера се беше появил търговец в olx с керастазки комплекти на 60 лв,същите коледни…имаше и balmain,което е много странно?
Може ли линк?
И някой купувал ли е профи козметика от олх?

Да аз съм купувала неща от ОЛХ включително и Керастаз. Тоя младеж с обявата в момента вероятно има достъп до дистрибутор. Силно ме съмнява да са фалшименто. Другите му обяви са с комплекти на Марокан също на чудесна цена тъй,че аз си поръчвам исканото Манифесто от него.
Момичета, нещо не я откривам тази обява в ОлХ. Може ли линк?

# 588
  • София
Имам фактура за поръчката. Комплектите на Керастаз липсват. Но пък оползотворих ваучера, че от 2 години се точа на марокан с кафявата капачка. Излезе ми 32 лв. Доволна съм. Днес говорих 12 минути с момичето. Обясних й, че ще ни загубят като клиенти. Обясних и за общите условия, че промяната важи за напред при промяна и че не могат да ни цакат току така. Но истината е, че като са свършили комплектите никой нищо не може да направи. Явно са били малко, аз казах, че държа да ги получа при следващо зареждане. Естествено ми се отговори, че не знаят кога ще бъдат налични от дистрибутор. Съжалявам само защото много исках да ги пробвам.

# 589
  • Пловдив
Мдаа, току що и аз получих фактура - комплектът на Керастаз липсва. Утре смятам да им обясня, че ще ги докладвам на КЗП. Първо защото ни излъгаха с комплектите, второ - защото си промениха условията като си мислят, че ние не сме забелязали кога са променени, и трето - защото ми задържат парите няколко дни без изобщо да съм уведомена по някакъв начин, че липсва продукт от поръчката и по този начин умишлено ме заблуждават, че ще получа всичко.

# 590
# 591
Аз също мисля да сигнализирам КЗП. Никаква индикация, имейл или обаждане за липсващ продукт. Ако не бях отворила фактурата, щях да разбера чак при доставката. Как и кога ще ми бъде възстановена разликата също не се знае. Какво е това клиентско обслужване...
Има ли опция за колективна жалба към КЗП?
Също предлагам и да ги насолим в ревюта на ФБ страницата им.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:57 от Princess Sissi

# 592
Имам фактура за поръчката. Комплектите на Керастаз липсват. Но пък оползотворих ваучера, че от 2 години се точа на марокан с кафявата капачка. Излезе ми 32 лв. Доволна съм. Днес говорих 12 минути с момичето. Обясних й, че ще ни загубят като клиенти. Обясних и за общите условия, че промяната важи за напред при промяна и че не могат да ни цакат току така. Но истината е, че като са свършили комплектите никой нищо не може да направи. Явно са били малко, аз казах, че държа да ги получа при следващо зареждане. Естествено ми се отговори, че не знаят кога ще бъдат налични от дистрибутор. Съжалявам само защото много исках да ги пробвам.
Под 50лв при плащане с карта има ли БД?

# 593
Под 40лв има такса 1.50лв и доставката е безплатна ако се плати с карта, поръчката ти между 40лв и 50лв ли е?

# 594
  • София
Няма доставка при плащане с карта, но има такса обработка от 1.50 лв. под 40 лв. поръчка. Сложих и един ниоксин 6ца за проба, че комплекта излезе 25 лв. 💐

# 595
Под 40лв има такса 1.50лв и доставката е безплатна ако се плати с карта, поръчката ти между 40лв и 50лв ли е?
45 😁

# 596
Аз да се оплача, че още съм в сагата с xpertbeauty, най-малкото което мога да кажа за тях е, че са нелоялни търговци, да не говорим колко им е сбъркана цялата организация.. Имам имейл със списък на продуктите, които съм поръчала, в който е упоменато, че поръчката ми е изпратена. Съответно аз го разбирам като всичко е изпратено, понеже всички продукти са упоменати в списъка от тях. Отварям си фактурата и гледам че сумата е по-малко, от това което съм предплатила с карта. О, изненада! Комплекта на Керастас липсва от фактурата им. Последно кое е вярно - имейла им или фактурата - безумни хора! Няма информация кога и как ще ми върнат парите за комплекта, нито защо са го изписали пък явно не са го изпратили... Сега ще звъня да се разправям отново с тях - това вече на нищо не прилича! Крайно некомпетентно обслужване, загубиха ме като клиент, че и леко ми нагорчават - най-мразя да ме правят на глупачка! Мрън!
Edit: Още по-безумно става! Самата им операторка виждала, че всичко било изпратено от склада и тя уж не беше на ясно защо фактурата ми била с единия артикул по-малко. Сега щяла да провери, ако не бил наличен щели да ми върнат парите. Тука вече не издържах и нададох вой, че не искам парите,а продукта който съм поръчала и е бил наличен в сайта им по време на тази същата поръчка, че и потвърден от тях по имейл, че е изпратен! Чакам да ми върнат обаждане....

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:15 от Stella D

# 597
И аз мисля да пиша на КЗП. Само един комплект поръчах, пратката ми седи на complete, но предвид че нямам нито проследяващ номер, нито някаква индикация, мисля, че няма да получа нищо... А предплатих с карта. Има подобни практики, аз и преди съм пускала жалба в КЗП, лесно става само онлайн: https://kzp.bg/novini/kzp-zabrani-na-targovci-da-podvezhdat-za-c … stoki-v-promociya

"Продавачите нямат право да рекламират стоки/услуги на много ниска цена, когато не разполагат с достатъчна наличност. Те трябва да уведомят потребителите какъв е броят на продаваните артикули и докога е валидно предложението.

Ако промоционалният продукт се изкупи след много кратък период от време, това може да е оферта-примамка. Специалните оферти би трябвало да са на склад за разумен период от време, обикновено най-малко два дни. Магазините обявяват, че стоките от брошурата са налични до изчерпване на складовата наличност.

При никакви обстоятелства обаче рекламираният артикул не бива да бъде разпродаден още в деня, в който се появи рекламата. Ако желаният от вас продукт се изчерпи по-бързо, можете да се свържете с управителя на магазина, който на свой ред да поръча стоката да бъде презаредена. При положение че това не се случи, вероятно се касае точно за т.нар. „примамка“. -> https://www.dunavmost.com/novini/za-kakvo-da-vnimavame-pri-stokite-na-promotsiya

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:45 от HKl

# 598
  • виртуално
И аз съм така, моята поръчка е от 7.18 сутринта само с 1 комплект Chronologiste  , предплатена.
До момента никаква информация дали ще я изпратят или откажат.

HKI , благодаря. Ще погледна линка и със сигурност ще пусна жалба.
И то не защото може би няма да го получа, а защото 4 дни никой не може да ми каже нищо конкретно...

# 599
Току що ми върнаха обаждане - щели да ми пратят комплекта в отделна пратка до няколко дни, затова го нямало в тази фактура и товарителница. Помолих да ми се напише по имейл това им становище, момичето замълча смутено след това ми искане, но все пак се съгласи да го изпрати. Да видим дали ще ми го потвърдят... И аз не мисля да ги оставя толкова лесно - това просто е несериозно! Не ми дреме за скапания им комплект, даже вече ми се отщя да го пробвам, но въпроса е принципен за мен поне.

Общи условия

Активация на акаунт