Априлски бебчета 2022 - тема 3

• 39 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Краси стискам палци всичко да мине леко!
Ponytail страхотно, че се възстановяваш и всичко е наред Simple Smile

Много ми е интересно да чета какво усещате като се мърда бебето, аз нямам търпение да го усетя, с ММ слагаме ръце, той дори ухо Grinning ноо нищо. Единствено тази сутрин като се събудих и лежах усещах по-продължително като къркорене в корема на единични места и си викам ако и през деня продължи значи е това. Да ама днес през деня нищо няма от тези усещания. Та явно ще почакам още, то си е раничко де аз 15та седмица карам, но съм със задна плацента и се надявам да го усетя по-рано. Иначе вече 3та седмица не съм го виждала мъничето и нямам никакво търпение за прегледа другата седмица, надявам се само всичко да е наред!
За обезкосмяването в момента залагам на класиката с бръснача, после ще ги мисля и оправям космите, само се надявам да не се окосмя брутално до края Joy

# 181
Момичета, влизам с малко странен въпрос, но къде ходите на епилация сега по време на бременността? Може ли да препоръчате някое студио, където са любезни и усмихнати? Защото аз ходех в едно, но искам да сменя, а сама ми е трудно и предполагам че ще става все по-трудно.....Да уточня за коламаска питам, защото не смея нито лазерна нито фото по време на бременност- имам бенки и мисля че не е препоръчително....

Studio Max, срещу НДК се намира, при Васи (тя е и собственичката), ходя при нея от ученичка. Супер бърза е, много готина и винаги безупречна.

# 182
  • София
Момичета да ви се похваля, както ММ беше с ковид и се карантинирахме , днес ми беше 10тия ден и си пуснах тест и е отрицателен. Не знам дали изобщо съм го хванала, ще пускам антитела тези дни. Направо 10 дни вкъщи затворена ми беше кошмар, страшен кеф да отида до магазина днес 😂😂
Вече съм в 20гс аз и утре съм на ЖК и на 15ти живи и здрави на 2ра ФМ.

Някоя от вас мина ли я втората ФМ ? Чудя се дали ще имам възможноста да видя 3д картина на бебчо. Много ми е интересно. Иначе от няколко дни го усещам доста по-ясно, особено вечер. Единият път чак се стреснах. Не знам дали е ок обаче това, че го усещам ниско долу, малко над триъгълника.

# 183
Като заговорихме за косми да ви кажа аз какъв срам брах пред АГ предния път. Значи отивам на ново място за пръв път и нзм защо бях убедена, че ще ме гледа на коремен ехограф само и не се постарах. А да си призная, нещата бяха доста космати долу 🙈 след толкова усилено гадене и отпадналост първите месеци, започнах да се чувствам човек чак преди около 10дни. Та, с ММ не се бяхме поглеждали и аз така се бях занемарила… иииии отивам на първи преглед при ново АГ и тя ест ми вика “събуй се да ти взема проба за микробиология и цитонамазка”, че до тогава не ми бяха взимани и азззз направо потънах в земята от срам, ама сериозно ви казвам такъв срам май никога не бях изпитвала. Другата седмица имам пак преглед при нея и ме е срам да отида.  Вече се чувствам добре и съм лакирана, обезкосмена, хидратирана и какво ли още не, ама тогава бях зомби. Тази жена сиг е виждала всякакви неща, ама аз си знам какво изживях.

# 184
  • Sofia
😆, babyboo, изчакай още малко и ще започнеш да го усещаш навсякъде!
И горе високо и ниско долу и острани...
Аз накрая на моята бях почнала да й се "карам", че такива шутове ми биеше в ребрата...

Ponytail, много се радвам за хубавите новини. Изтормозихте се, добре че вече е зад гърба ви.

# 185
Бейбибу, ние бяхме 14 дни, даже и като се чувствахме зле, малко повече. Малката откачи в нас. Вчера и предния ден беше като държана на въже. Търчи, радва се, скача... 😁
Иначе е нормално да го усещаш точно там бебето. Моето е с главично предлежание и усещам по-силни ритничета нагоре и по-слаби долу (защото долу са ръчичките).
БМР, докато лежах в болницата последните два месеца за задържане на раждането, няма да ти обяснявам, че нямах много възможности за поддръжка и се налагаше да ме гледат едни млади докторчета... Теб пак поне жена, може да влезе в положение, а мен един набор... Пукнах. Извинявах се сто пъти, че изглеждах така 😒
Брин, благодаря! Наистина беше кошмар, но мина и всичко е зад гърба ни! ❤️

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 16:09 от Ponytail

# 186
Ponytail и Babyboo страхотни новини. Пожелавам всички да сме здрави докрая. Че си е голямо притеснение.
И аз го усещам над триъгълника, както и от двете страни на корема под пъпа. И аз бих го оприличила на къркорене, но не е баш. Аз даже първо помислих да не са някакви контракции, като пощипване тук там и започнах да следя и се усетих, че е бебето.

# 187
Моли, това е страхотно!
В коя седмица си?
Аз постоянно "слухтя" за движения, но си знам, че ми е рано. В 14гс+5 съм.
В 16+1г.с. съм с предна плацента. Аз все се надявах, но си мислех, че до 20г.с. няма да ме огрее. Днес като седна и го усещам без да слагам ръце на корема. Не съм усетила това "галене, потрепване от пеперуда" директно усетих как отвътре нещо ме бута, все едно се завърта. Пожелавам от сърце на висчки чакащи скоро да си усетите човечето❤️. Аз имам още 2 седмици до моя преглед, но ако всеки ден го усещам ще минат една идея по-леко 😊

# 188
Привет, момичета Heart

Пони, БебеБу, така се радвам, че всичко е зад гърба ви, от тук насетне само хубави неща и да сте здравички Hug

Краси, да пишеш в събота как е минало, знам че не е приятна процедура, но си заслужава да се изтърпи, предвид целта.

За обезкосмяването да ви кажа, в нас се вихря с една Лумеа от 2 години и досега не съм й отдавала голямо внимание, просто си светкам по датите на приложението и това е. Обаче от момента на трансфера прекратих светкането и сега положението е плачевно...въртя с един епилатор, пак е хубав, но фотоепилацията си е страхотно преживяване Heart Eyes

Аз от снощи имам някакво странно неразположение, като болка в кръста и днес моята докторка е нощна смяна, та ще ида да видим какво става, пък и не съм ходила един месец на преглед. ФМ е далеч, имам точно месец до тогава, записала съм я за 21г.с. + 1 ден.

# 189
И аз нямам търпение да усетя бебчето, но още нищо. Все се чудя дали ще разбера че това са движенията или ще си помисля че са черва Joy Благодаря ви за съветите за обезкосмяването - май ще си се оправям сама, колкото мога....иначе BMR и аз имах такава случка точно за цитонамазката и секрета, не знам защо бях сигурна че ще съм с коремен и такъв срам брах и аз Scream Не бях разбрала че на този преглед ще ми взима тези изследвания, а иначе секса ни е забранен от трансфера.....

# 190
Момичета само да споделя, че и аз имах същите преживявания на един от прегледите. Тъкмо мина един преглед с коремен и аз вече бях решила, че вече само така ще ме гледа. Изобщо не се замислих кога ще ми взима цитонамазка и микробиология иии да, на следващия преглед се ококорих като ми каза "айде първо на магарето, че до сега не съм те гледала тебе" Joy Срам голям беше, но и аз си казах, че сигурно всичко са виждали.

# 191
  • София
Нещо съм банната от фб , незнайно защо
И не мога да кача снимка на пупата 😂😂 Много хубави снимки качвате и аз чак се притесних дали моя не е много малък ..

И то това в в 20 г.с

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 19:04 от babyboo

# 192
Нещо съм банката от фб , незнайно защо
И не мога да кача снимка на пупата 😂😂 Много хубави снимки качвате и аз чак се притесних дали моя не е много малък ..

И то това в в 20 г.с
Супер е. Изобщо не ти е мъничък. Моята е втора бременност и пролича рано-рано, но с първата в тази седмица беше едва забележим. Все едно гладно негърче преяло  с дюнер 😅
А защо не можеш да качиш снимката там? Във фейса?

# 193
Е  снимката дето я качих е от днес, но аз съм с две, така че е нормално да е малко по-голям моя корем. В 17г.с. съм

# 194
Аз пък не получавам известия за нови коментари. Много странно 🤔
И моят корем в 17 г.с. не е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт