Априлски бебчета 2022 - тема 3

• 39 531
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Нещо съм банката от фб , незнайно защо
И не мога да кача снимка на пупата 😂😂 Много хубави снимки качвате и аз чак се притесних дали моя не е много малък ..

И то това в в 20 г.с
Супер е. Изобщо не ти е мъничък. Моята е втора бременност и пролича рано-рано, но с първата в тази седмица беше едва забележим. Все едно гладно негърче преяло  с дюнер 😅
А защо не можеш да качиш снимката там? Във фейса?

Нямам идея от сутринта не ми дава нито да коментирам, нито да харесвам постове. Гледах дали съм нарушила някакви правила уж не съм 😅
Каакто и да е … като ми разрешат ще кача и там.

Иначе относно бръсненето , аз съм със самобръсначка от както забременях. Дори се зачудих одеве как ще се оправя за прегледа утре като нищо че ми е малък корема … пак не мога да се видя 😂

# 196
и аз не получавам известия от ФБ Disappointed Relieved

# 197
  • София
Момичета да ви се похваля, че от снощи бебо не спря да шава. Едвам миряса, за да мога да заспя. Тази сутрин както си отворих очите и пак почна да подритва, нещо се е развълнувал 😂
От 3 днес съм на ЖК и нямам търпение да го видя ❤

# 198
Бейбибу, това е страхотно Heart Eyes Звучи прекрасно People Baby Аз да попитам някой с Ешерихия коли в стерилната урина? Аз чакам моя док да ми пише вече 2 ден и се чудя какво да правя, притеснявам се че ако трябва да започвам антибиотик минават дни Confused

# 199
Бейбибу, това е страхотно Heart Eyes Звучи прекрасно People Baby Аз да попитам някой с Ешерихия коли в стерилната урина? Аз чакам моя док да ми пише вече 2 ден и се чудя какво да правя, притеснявам се че ако трябва да започвам антибиотик минават дни Confused

Аз имах такъв проблем в началото и ми изписаха антибиотик Монорал. При мен лошото беше, че инфекцията беше станала резистентна към някои антибиотици. Освен това около месец пих и разни билкови медикаменти.
Като сме на тази тема да попитам вие пишкате ли често? Аз след като пих антибиотика септември си пуснах втора стерилна урина и всичко беше чисто, но продължавам да пишкам сравнително често и се будя по два пъти на нощ. Има ли други като мен, защото доста се притеснявам?

# 200
Аз все още ставам по 4-5 пъти на нощ, а вече съм в 19 г.с. През деня ходя по веднъж на всеки час, а ако пия повече вода, ходя и по-често Simple Smile

Аз имах такъв проблем в началото и ми изписаха антибиотик Монорал. При мен лошото беше, че инфекцията беше станала резистентна към някои антибиотици. Освен това около месец пих и разни билкови медикаменти.
Като сме на тази тема да попитам вие пишкате ли често? Аз след като пих антибиотика септември си пуснах втора стерилна урина и всичко беше чисто, но продължавам да пишкам сравнително често и се будя по два пъти на нощ. Има ли други като мен, защото доста се притеснявам?

# 201
Аз пишках  много първите 3 месеца, сега се нормализираха нещата.

# 202
Мисля, че това с пишкането е нормално. Не го виждам като повод за притеснение. Аз се събуждам към 6ч за първо пишкане, после на всеки час ходя, затова не мога и да заспя след 6ч. Зависи и колко течности се приемат. Иначе спя непробудно, но от няколко дни ми е дискомфортно по гръб, като се завъртя надясно не мога да дишам, най-удобно ми е да спя на лявата си страна..
Забелязвам, че вечер ми става много тежко. Снощи уж не ядох много обаче така подута се чувствах, тежко ми беше, имах сърцебиене, чудех се да предизвиквам ли повръщане или да ходя в спешното.. Днес няма да вечерям със сигурност, да видя дали ще има някакви неразположения вечерта.

# 203
  • София
Аз в началото пишках много , сега по-скоро ме свива пикочния мехур от подритване или не знам от какво и като отида до тоалетна почти нищо не излиза.

# 204
Winter, отговорих ти аз и в темата за Токуда. Имаш ли ти някакви оплаквания? Аз я имах тази Е.коли бактерия, но сиг е била грешка лабораторна, защото нямах оплаквания и се махна от само себе си на следващото изследване. Това беше преди да забременея и не ми изписаха нищо. Така че ей така докато чакаш отговор, може да идеш да пуснеш ново изследване в друга лаборатория да си сигурна преди да се втурнеш да пиеш антибиотик. Аз може би така бих направила. Не се притеснявай. Нормални са тези неща. Моето АГ каза, че се случва на много жени и не е страшно дори да се наложи лечение.

Аз днес пусках тсх, вит В12 и вит Д. Тсх е ок, ама витамините нещо никакви ги няма. Предполагам отново е заради прекрасното гадене с повръщане, заради което не мога да ям месо, яйца, риба и кис мляко..на преглед съм след седмица. Очаквам да ми изпише нещо

# 205
  • София
Аз след третия месец през нощта започнах да ставам по един път, и в началото се притесних честно казано. При всичките ми бременности това е единственият симптом че има нещо и се развива, добре че някъде прочетох че е нормално. Аз не съм сигурна дали я усещам, понякога ми се струва че ме ритка. Иначе снощи май след 2ч.бодувахме  заедно😁. Оо а витамините и мойте са зле въпреки че пия вит Б12 и вит Д от самото начало а даже и преди явно бебо си дърпа доста.

# 206
Winter и мен ако питаш пусни още една урина, аз ако имам нещо в изследваният моята докторка винаги ме кара ако има съмнения още веднъж да ги пусна.
Пишкането по-често в началото е нормално, особено с по-високите дози прогестерон. Сега като че ли намаля, но пак си ставам през нощта, ако съм много примряла за сън изкарвам до към 5-6, но тогава вече започва да ме боли.

Снощи бях на преглед, шийката на матката е добре 43мм, но от плацентата има още една част на канала. Хич не ми се ще да ме режат и се моля следващите седмици да се вдигне.  Не бях виждала момата от един месец, така ми стана мило Heart Eyes то крака, ръце се мятаха, не се спря едвам я измериха. Вече е 210гр. човече и си върви седмица напред както си беше от самото начало. Следващия преглед мисля направо да е ФМ декември, нещо не ми се вре по болници...дано да нямам проблеми до тогава Nature Sun With Face

BMR как си ти витамините, аз пия и вит.Д и Б12, но от второто ми се разхлопва сърцето, а стойностите са ми ниски 180 ми е вит. Б, при долна 150...

Бебебу, как мина прегледа? Ти кога си на втора ФМ?

# 207
Аз ставам по два пъти през нощта, не мисля че е заради е.коли, бях чела че честото пишкане е нормално по време на бременност....Иначе не съм изследвала витамини защото док не ми е казвал, фолиевата и б12 си ги пия, но Д понякога пропускам....Вие всеки ден ли пиете вит.Д? Аз не пия комбинирани витамини защото имам мутация за неусвояване на обикновенни форми и пия само метилирани.....

# 208
  • София
Мина буйно 😂 Малкия не застана за 1 минута , отговаряме си на седмицата 20+2 , промениха ми термина за между 16-20.03
Тежим 351 гр, и на 15.11 сме на 2ра ФМ За която всички се надяваме да е мирен, за да може да се измери. Снимки нямам , дори видеото ми е доста размазано. Гледа плацента и шийка и околоплодни води, всичко е в норма. Все още е доста ниско, сега беше с главата надолу, ръцете се мятаха, а единият крак сгънат , другият изпънат. Така обикновенно лежа аз 😂 Много се смях. Каза ми да не пия повече витамини , на ФМ ще пускам кръвни и минробиология и ще видим какво ще се пие. Сега две седмици почивка от лекарства, хапчета и т.н.

# 209
Оооо почивай активно от хаповете, този младеж ще дойде много буен Joy

Winter моята доза вит.Д е 30 капки на седмица.

Общи условия

Активация на акаунт