Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 102
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Чикаго / София
Честита Коледа момичета и Ежко!
 Здрави и късметливи бъдете!

# 316
  • София
Весело посрещане на Новата 2022!
Нека бъде здрава,споделена,щастлива и пълна само с усмивки за всички ни!
Champagne Balloon Party Time Tada Nature Fireworks

# 317
  • столицата
Весело посрещане на 2022 година! Да е здрава и изпълнена само с положителни емоции и сбъднати желания! Наздраве🥂
Много успехи за наборите!

# 318
  • София
Честита нова година! Да бъдем здрави, весели, късметът и успехът да са с нас и с наборчетата през цялата 2022!

# 319
  • Русе
Честита Нова Година! Да е успешна за всички набори, да вземат матурите с високи оценки и да бъдат приети от раз! Simple Smile

# 320
  • София
Честита да е Новата! Да донесе много успехи на децата ни!

# 321
Честита Нова Година!
В нашия лагер започнаха да се замислят за дистанционно обучение в чужбина, защото и без това си свикна пред Тиймс.

Миналата седмица от класа им ходиха да се снимат за бала покрай морето и сега всички са сополиви.

# 322
  • София
Честита нова година! Да са здрави и щастливи децата ни! Да намерят своя път и успешно да вървят по него! И ние да сме здрави,за да ги подкрепяме и да им се радваме!

# 323
  • столицата
Ако някой се интересува във връзка с баловете, в Андрюс има до 50 процента намаление.

# 324
  • България, София
Честита Нова година!
Нека донесе много здраве, любов, щастие, успехи, сбъднати мечти, а за наборчетата прием в желаните университети и специалности, както и отлично представяне на матурите 😊

Наборката от вчера е с положителен бърз тест. Празнува НГ с компания, та са имаме новогодишен "подарък". Дано минава леко 🙏

# 325
  • София
Велина, бързо и леко да минава при наборката, а Вие да се разминете!
Какъв е инкубационният период на омикрона? Гледам, че намаляват карантината в някои държави. Нислеха 5 дни да го направят, което значи, че точно около три дни, както при Велина е станало. В старите варианти беше заразно три дни преди и десет дни след появата на симптомите. Сега казват два преди и три след. Т.е. вече съвсем си заприичва на грип. И колегите, които само с една хрема ходят на работа, пак ще разнасят вируси. Само карантината дава някаква надежда, че работодателите няма да допускат болни.

# 326
  • България, София
Валя, благодаря!
Не знам при нея кой вариант е, но преди НГ не мисля, че имам как да се е заразила. Интересно е, че ако на НГ се е заразила, много бързо се прояви. А все се надявам, че момчето, което на 02.01. сподели, че е с + тест, на НГ не е имал симптоми и не е знаел, че има нещо.
Още не са се обадили от РЗИ да кажат колко е карантината. Така или иначе сме си в къщи.

# 327
  • София
В България карантината не е променяна - 14 дни за заразен и 10 дни за контактен. И се броят от датата на теста, без значение дали е работен, неработен ден или празник. От РЗИ на мен ми се обадиха на десетия ден. Но аз се разболях на връх предишната вълна.

# 328
  • Пловдив
Променена е, чух го по тв-то. 10 дни за болни и 7 дни за контактни.

# 329
  • София
Валя, благодаря!
Не знам при нея кой вариант е, но преди НГ не мисля, че имам как да се е заразила. Интересно е, че ако на НГ се е заразила, много бързо се прояви. А все се надявам, че момчето, което на 02.01. сподели, че е с + тест, на НГ не е имал симптоми и не е знаел, че има нещо.
Още не са се обадили от РЗИ да кажат колко е карантината. Така или иначе сме си в къщи.
За Омикрона е напълно възможно. Явно това си е естествения ход на пандемията. Сашето пък от оня ден е с бустерна доза. Мина без драми, надявам се да отървем вълната.

Общи условия

Активация на акаунт