Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 065
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Голяма забава тук с тези дати.
И аз не знам кога е нашият. mst, ти си с девойка, със сигурност имаш достоверна информация. Grinning

# 406
  • София
Как на 27-и?! Не е ли на 28-и? Призма, сигурна ли си?

За 27 май знам. Да изчакаме Росита да каже.

Ей, днес не бях влизала във форума и чак сега виждам. Балът ще е 27-ми май. Традицията била да е последната събота на месеца, но се оказало, че други училища са резервирали датата още пролетта на 2021 и нашите остават за 27-ми.
Ма как 25-ти? Да не би тогава да е вечерята в Колежа? Уф, сутринта пак ще питам щерката и ще пиша.

# 407
  • София
Благодаря за уточнението! Аз съм си отбелязала 28-и, че и заведението за тогава е резервирано Simple Smile Ще трябва да променя датата.

# 408
Да се похваля иронично, моето почва 3-ти месец чакане на академичната справка без която не може да кандидатства.
Казах му да отиде да говори отново с тях, защото сега ще започнат ранните кандидатствания и съвсем ще ги претоварят. Иначе изпит отдавна взет в 10 клас, университет и специалност избрани.

# 409
peneva, как го изкарахте след като за втори път боледувате? По-леко ли беше?
Скрит текст:
Аз вече не знам кой път боледувам Rolling Eyes Първия път си беше доста зле за мен и мъжа ми... с трайни (д)ефекти на Ковид (ния бяхме с първия вариант, Делта оше нямаше). Наборчето тогава беше с 2 дни температура. После се ваксинирахме. Сега като беше болна девойката ми се гушкаше нонстоп (малка е, няма ваксина), тя с 3 дни над 38, кашлица и общи екстри. И аз изкарах с нея нещо с темп докъм 37,5 и общо неразположение 5 дни. След нова година децата (младежите по-точно) си бяха с 3 дни 38-39 и нямаше сваляне под 38, доста сериозна кашлица и общо неразположение (то с тая температура няма начин). Аз и мъжа ми така и не вдигнахме над 37,2 но с ужасни болки в гърба за 2 дни, а после си усещах всяка ставичка в тялото (обичайно слабо място за мен), кашляхме, ама не беше драма. Нищичко общо с първото боледуване.

Калоян ме информира какъв костюм си представя и какви обувки. ММ каза "Костюм ще търсим заедно, но за обувки... нямам идея къде ще намериш това, което описваш. Търсѝ си, намери сѝ!"
За кандисдатствавне "Има време", за срокове за заявление за доп.матури "Ти ще ми кажеш, аз ка да разбера!?!"

# 410
  • София
Моят младеж си е избрал обувки за бала- бели кецове.

# 411
  • София
Предполагам, че повечето младежи, пък и девойки, ще са с кецки на бала. Simple Smile Ми така де, хем уж е нестандартно, бунтарско, като казвам уж, защото отдавна си е норма Wink , хем по-удобно. Аз го харесвам много.
  Моят почти се нагласи с едни трандафори, дето му ги пробутаха в магазина, но го спрях. Избрала съм му кецки също, значи сигурно ще е с кецки, защото изобщо не му пука и e съгласен с всичко, само да не се налага да мисли по темата. Grinning

# 412
  • София
Предполагам, че повечето младежи, пък и девойки, ще са с кецки на бала. Simple Smile Ми така де, хем уж е нестандартно, бунтарско, като казвам уж, защото отдавна си е норма Wink , хем по-удобно. Аз го харесвам много.
  Моят почти се нагласи с едни трандафори, дето му ги пробутаха в магазина, но го спрях. Избрала съм му кецки също, значи сигурно ще е с кецки, защото изобщо не му пука и e съгласен с всичко, само да не се налага да мисли по темата. Grinning
И моята така се настройва... на мен пък нещо хич не ми допада. Като ще е с кецки що не си облече и дънки и тениска като всеки ден. Опитвам се, обаче да не налагам мнение. Накрая да слага там едни кубинки и да приключва работата, че ше ми се скъсат нервите Imp

# 413
  • София
Наложи се малка промяна във форумското име, че се появи още една потребителка със същото.
Да знаете, да не се бъркате Simple Smile

По повод дрехите за бала, да ви разкажа един разговор с моя син.
Беше в края на септември или началото на октомври. Нещо син и баща се сдърпаха и баща му му каза, че като стане на 18 (беше преди рождения му ден) ще си плаща всичко сам.
Малко по-късно идва при мен детето и ме пита: Мамо, нали балът ще бъде, когато вече съм на 18. Това означава ли, че аз ще си го плащам? Да знам, за да събирам пари.
Аз му казах, че баща му е бил малко афектиран и не е имал предвид точно това, когато го е казал. Обясних му, че ние ще платим всичко - бал, дрехи и тн.
Той изненадано ме погледна и ме попита: Ама и нови дрехи ли ще трябва да купуваме?
Аз: пляс по челото (моето)!!!

Човекът не се е сетил, че трябва да си купува дрехи. Мислел да ходи с каквото има! Така че има и по-зле. Не се тревожете за кецките.
Все пак в полза на детето искам да кажа, че има еволюция в разсъжденията на тази тема - от трябва ли да си купувам дрехи за бала до не искам костюм. Сега остава да разберем какво иска и готово.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 12:25 от Госпожа Лютичe

# 414
  • София
Ох, Ваче, аз пък толкова харесвам момичешки официални роклички с кецове! Ама не дълги рокли като за опера, а по-младежки, закачливи. Навремето гледах "Здрач" като излезе. (Не питайте защо и аз не знам! Grinning ) Та мацката накрая отиде на бала с къса официална рокля и кецове. Толкова да ми хареса! Може вече да е било модно, може тогава да е започвало, но ми се стори супер свежо. Аз харесвам и мъжки костюм с тениска вместо с риза, та не съм за пример. Grinning

# 415
  • Русе
Моето диване ще е с обувки. Не са супер официални, но все пак обувки. Той си ги избра.

# 416
Сигруно вече сте коменирали, но за балообразуването на СУ за факултета по журналистика и масова комуникация, има някакви коефициенти 3 и 2.5 за ДЗИ по изброени предмети. Моята девойка е в професионална гимназия и за нея тези предмети НЕ са профилиращи. Как точно ще се образува бала? И трябва ли да ходи на допълнителна матура по език?

# 417
  • Русе
Сигруно вече сте коменирали, но за балообразуването на СУ за факултета по журналистика и масова комуникация, има някакви коефициенти 3 и 2.5 за ДЗИ по изброени предмети.
Може да кандидатства с матурата по български, но оценката и ще се умножи с 2.5 .

# 418
Голяма забава тук с тези дати.
И аз не знам кога е нашият. mst, ти си с девойка, със сигурност имаш достоверна информация. Grinning

На 24.05 е балът на нашите - в 17.00 часа имат среща в СМГ, оттам - към Маринела (май???). Понеже съм с девойка, тя си движи сама нещата, от време на време ме информира къде да отида или какво да платя.
Ние си имаме вече всичко (остават бижута някакви), днес дори беше на пробен грим.

Е, похвалих се.

# 419
  • София
Браво на вас. Абе девойките си е друго, явно. Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт