Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 50 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Чикаго / София
Натъкнах се на "трайните пространствени определители на героите". Добре че една от приятелките ми е гимназиална учителка по БЕЛ, да ни поосветли , обаче на " пространствените означители, ще отбележа троповостта, чрез която е предадена медиативната същност на песонажа Сали Яшар ", окончателно загубих безвъзвратно интереса на набора, а аз си налях едно

И аз се загубих в това. Grinning

Ами важно е! Току виж някоя от нас признае без да  забиват клечки под ноктите, че разработва заявлението... Laughing

Ох, На кой му пука как изглеждат? Попълваш ги и това е! Щом си завършил 12 клас, все можеш да попълниш едно заявление както и да изглежда.
Освен ако не искаш да правиш фалшиви дипломи и заявление.

# 631
Амбър, допи ми се от сутринта като те прочетох.
А все правя забележки на детето, че е мързелив и с беден речник и затова нищо не вдява по профилите БЕЛ. То в допълнение и учителката със странните изисквания....Не знам въобще на какво ниво е горкият. Ще го накарам да направи пробна матура в школа да добием представа къде се намира, че оценката от ДЗИ по БЕЛ му е много важна тази година, балообразуваща е за някои от специалностите , които ще кандидатства.

Ама пък сега се притесних, че нямам представа как ще изглеждат заявлението и дипломата, пфууууу! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 632
  • София
Моят младеж 12 години не обича математиката, като последните 5 години не е имал шестица...

Ама сега... Сега има 6 за срока. Вкъщи се шегуваме, че най-накрая ще преоткрие математиката и ще стане някой виден математик. Simple Smile

# 633
  • София
Натъкнах се на "трайните пространствени определители на героите". Добре че една от приятелките ми е гимназиална учителка по БЕЛ, да ни поосветли , обаче на " пространствените означители, ще отбележа троповостта, чрез която е предадена медиативната същност на песонажа Сали Яшар ", окончателно загубих безвъзвратно интереса на набора, а аз си налях едно
Рязко ми се прииска да обсъдим как ще изглеждат заявленията за кандидатстване. Даже може да обсъдим и откъде да купим химикалките за попълване.
Амбърче смили се! Още половин година ни остана да ги избутаме!
Хайде наздраве!

# 634
  • гр.Варна
Привет. Доживях за 12 години успех 5:50.Joy Щял и стипендия да вземе Joy. Е математиката си е 4, но по другите предмети съм много приятно изненадана

# 635
  • София

Пепел ти на клавиатурата!!!! Каква половин година?!  При нас последният учебен ден е 29.април. После имат само няколко изпита. Като се има предвид, че април е пълен с ваканции, викам да избутаме този и следващия месец и да затваряме дванайсетокласната седенка Simple Smile

# 636

Пепел ти на клавиатурата!!!! Каква половин година?!  При нас последният учебен ден е 29.април. После имат само няколко изпита. Като се има предвид, че април е пълен с ваканции, викам да избутаме този и следващия месец и да затваряме дванайсетокласната седенка Simple Smile
Стискайте ми палци да оцелея психически, че... 2 дни преди края на срока среден успех (срочни оценки) над 5,80... и се накиприха едни красоти по математика... Чудя се на рев ли ме кара или на бой!!!

# 637
Излязоха резултатите от пробната матура на Клет. 93/100, дано да запази същия резултат и на същинската.

# 638
За почитателите на математиката и Софийския университет.
Примерна тема по новия формат на кандидатстудентския изпит Математика

# 639
# 640
  • София
Дидева, чула ли си дали ще удължат заради ваканцията срока за подаване на за явленията, който започва от утре?

# 641
Към момента няма заповед за удължаване на срока. Ако се появи такава, няма начин да я пропуснем.

# 642
  • София
Към момента няма заповед за удължаване на срока. Ако се появи такава, няма начин да я пропуснем.
Благодаря, ще го мисля другата седмица как ще го подадем, че моята е с болничен до 15 февруари.

# 643
А ако някой набор не може да завърши още първи курс и го изгонят, майка му ще може ли все пак да пише тук? Примерно да разказва как го е била на стари години? Просто питам, не че нещо конкретно имам предвид…
Ние сме такъв пример. Но все още има надежда от септември да запише нещо друго да учи. Така ще отпаднем от наборната тема 2002, където пиша, защото Косьо тръгна на училище по-рано. И ще се върна трайно при вас! Ако не, да сме живи и здрави!
Това в рамките на шегата, разбира се. Всички можем да продължим да си пишем, без значение накъде ще поемат децата ни.
В 12 клас и моето гардже се докопа до заветната стипендия, след като успехът му учудващо надхвърли 5.50 Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 08:08 от Betty L.

# 644
Здравейте дами!
Дъщеря ми,която в момента е 11 клас е решена да кандидатства ветеринарна медицина  в чужбина.Моля за мнения ,опит за университети и насоки къде да търсим .

Общи условия

Активация на акаунт