КРУИЗИ /Тема 16/

• 59 649
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Няма.
Скоро гледах един околосветски круиз за 2024 или 2025 г., който уж ще спре и в Бургас, но е разпродаден.

# 616
ЗДРАВЕЙТЕ,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
след като направих предколеден круиз и останах отново и отново силно впечатлен от всичко, сега се замислям за великденски или около празниците
някакви идеи на имате и то на приемливи цени, защото католическия великден е на 9 април,а православния на 16 април

# 617
ЗДРАВЕЙТЕ,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
след като направих предколеден круиз и останах отново и отново силно впечатлен от всичко, сега се замислям за великденски или около празниците
някакви идеи на имате и то на приемливи цени, защото католическия великден е на 9 април,а православния на 16 април
Честита Нова Година, хе Домино няма да минеш само с това 😆 разкажи малко повече, кораб, маршрут, екскурзии…

# 618
Здравейте, Честита Нова година! Планирам следващия ни круиа за тази година и се оказа, че съм забравила някои подробности... Ама така става като спреш за няколко години. Та въпроса ми е: при резервация на пакет напитки с MSC имаше разлика с начисляване на такса сервиз 15%, но не мога да си спомня кога тя не са заплащаше отделно - при резервация предварително (заедно с круиза) или при резервация на място.

# 619
Здравейте. От доста време си мечтая за круиз и тази година се надявам най-сетне да го осъществим. Заложих на сигурно и запазих круиз от крузит - гръцки острови, Кушадъса и Хайфа с МСЦ Музика. Обаче ми останаха някой въпроси:
1. Запазих външна каюта с прозорец, но с възпрепятствана гледка. На дек 8 сме и срещу прозореца има лодка. Безкрайно зле ли е това? Прозорецът ми трябва само за светлина. Изкуственото осветление ми действа клаустрофобично.
2. С две деца сме на 7 и 10. От тези легла, който се смъкват има ли възможност да паднат? Звучи глупаво, но малката ми дъщеря спи доста неспокойно.
3. Не сме си купували пакет напитки. Вода дали има подходяща за пиене или пък някакъв пакет на този кораб. Аз не успях да открия.
4. Екскурзиите - защо на сайта на MSC на всички пише sold out? За Йерусалим ни се иска екскурзия, защото е далеко от Хайфа. За  Ефес също се замислям. Някой ползвал ли е?  А на Санторини дали ще можем да се оправим сами с лифт и кола под наем или градски транспорт?
5. Пирея с наша кола- има ли удобен паркинг. Гледахме, че са далеко от порта. Имат ли трансфер като по летищата?

Благодаря ви предварително!

Здравей,

За леглата мога да кажа, че няма проблеми, ние сме били на Дивина с 2 деца.

За кога сте резервирали Музика? Явно са изчерпани местата за екскурзиите.. Ние също гледаме този круиз

# 620
  • ПЛОВДИВ
5 Гръцки острова и Кушадасъ

https://oceantravel.bg/bg/kruizi/kruizi/kruiz-santorini-mikonos- … mos-krit-kusadasi

Някой скоро да е ходил? Искам да запазя нещо такова за 2023, но нямам ваксина, а гледам че за 2022 е било задължително да имаш ваксина.

Здравейте,

Преди 1 седмица се върнахме от коледния круиз от тази агенция и смятаме пак да я използваме тази година за гръцките острови.
Миналата година ни искаха само тестове от круизната компания, но сега чета в страницата им във ФБ, че от тази година отпада тестовете.
За повече инфо може да ми пишете на ЛС или ако някой се интересува може и тук да отговоря.

# 621
  • Sofia

2. С две деца сме на 7 и 10. От тези легла, който се смъкват има ли възможност да паднат? Звучи глупаво, но малката ми дъщеря спи доста неспокойно.
3. Не сме си купували пакет напитки. Вода дали има подходяща за пиене или пък някакъв пакет на този кораб. Аз не успях да открия.
4. Екскурзиите - защо на сайта на MSC на всички пише sold out? За Йерусалим ни се иска екскурзия, защото е далеко от Хайфа. За  Ефес също се замислям. Някой ползвал ли е?  А на Санторини дали ще можем да се оправим сами с лифт и кола под наем или градски транспорт?

2. - Може някой от вас да спи на горно легло - достатъчно надеждни са

3. - Вода има постоянно, наливна при бюфета. Водата в бутилки на кораба не е по-скъпа от тази на брега.

4. На място на кораба има места за екскурзии, ще питате още първия ден. И при нас на последния круиз в сайта излизаха продадени, а си имаше места. Най-вероятно при интерес организират повече автобуси.

# 622
  • Sofia
GM, при предварително закупуване не се начислява такса сервиз.

# 623

https://oceantravel.bg/bg/kruizi/kruizi/kruiz-santorini-mikonos- … mos-krit-kusadasi

Някой скоро да е ходил? Искам да запазя нещо такова за 2023, но нямам ваксина, а гледам че за 2022 е било задължително да имаш ваксина.

Здравейте,

Преди 1 седмица се върнахме от коледния круиз от тази агенция и смятаме пак да я използваме тази година за гръцките острови.
Миналата година ни искаха само тестове от круизната компания, но сега чета в страницата им във ФБ, че от тази година отпада тестовете.
За повече инфо може да ми пишете на ЛС или ако някой се интересува може и тук да отговоря.
Да, аз се интересува от същата оферта точно на тази компания. Може да споделите тук в темата, сигурно и за други ще е поле, но.
На вашият круиз със същият кораб ли пътувате Celestyal Olympia?

# 624
Това относно таксата сървис на пакетите напитки за МСЦ ли е само или и за другите?За Норведжиън?

# 625
  • София

Здравей,

За леглата мога да кажа, че няма проблеми, ние сме били на Дивина с 2 деца.

За кога сте резервирали Музика? Явно са изчерпани местата за екскурзиите.. Ние също гледаме този круиз

Здравей, от 25 юни

# 626
  • Горна Оряховица

Здравейте,

Да, аз се интересува от същата оферта точно на тази компания. Може да споделите тук в темата, сигурно и за други ще е поле, но.
Аз и още 4 приятелки запазихме за 30.04 с тръгване от София. Тестове за сега не се изискват.

# 627
Здравейте и Весела Коледа! В чуденка съм кой круиз да избера- Roayl Caribbean Symphony of the Seas, били сме на почти всички пристанища от круиза Западно Средиземноморие или Източно Средиземноморие, заради Миконос, Санторини, но всички кораби там са стари и малки- Опера, Музика и т.н. Въпросът ми е заслужава ли си RC или да заложа на маршрута? 🤔
И аз съм в същото чудене......но ми се струва, че тук целта е корабът, а не самият маршрут, защото и ако маршрута не е минаван няма да остане време и за кораба......незнам….помагайте момичета

# 628
  • София
Здравейте и Весела Коледа! В чуденка съм кой круиз да избера- Roayl Caribbean Symphony of the Seas, били сме на почти всички пристанища от круиза Западно Средиземноморие или Източно Средиземноморие, заради Миконос, Санторини, но всички кораби там са стари и малки- Опера, Музика и т.н. Въпросът ми е заслужава ли си RC или да заложа на маршрута? 🤔
И аз съм в същото чудене......но ми се струва, че тук целта е корабът, а не самият маршрут, защото и ако маршрута не е минаван няма да остане време и за кораба......незнам….помагайте момичета
Честита да ни е новата година - пълна с осъществени, а не отложени пътешествия!
Да споделя, че съм впечатлена много от Коста Рика! Мисля, че ще стане топ дестинация.
За протокола - Панамски канал със Принцес по Коледа и Нова година.
В тази връзка, въпреки цялата тържественост и лукс не възнамерявам друг път да съм на круиз по тези празници - за мен Коледа има друг, по-духовен смисъл и е време за близките.
Опера и Музика са несравними със Симфони!
Роял Карибиан определено си заслужава и на този кораб няма как да се скучае.
При мен водещ е кораба - за маршрут, който искам изчаквам подходящия кораб.
Кофти кораб ще ми развали ваканцията.

# 629

Здравейте,

[/quote]
Аз и още 4 приятелки запазихме за 30.04 с тръгване от София. Тестове за сега не се изискват.
[/quote]

Какви каюти избрахте?

Общи условия

Активация на акаунт