За тези, които четат любовни романи № 40

• 61 316
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен / София
С такава тематика четох "Среща под звездите". Много ми хареса.
Ох, да, среща е ... тая нощ не знам откъде ми дойде. Ще коригирам.
Прекрасна е, искам още такива и затова ми хвана погледа другата за Норвегия, но ... дали?
А Боровинковия залез?
Тя също ми хареса....Започвам "Подарък през декември".

# 256
  • София
Такава мъка се оказа тази Малъри Кроу (Fractured Farrells), че се напъвам да завърша книга 1 и това ще ми е.

# 257
  • Бургас
Момичета някой чел ли е нещо на  Parker S. Huntington? Във фейс страницата на Шен са пощуряли по препоръчана от нея книга на автоката Darling Venom Ще видя довечера дали е качена някъде и може би .......... ама била и ревлива, че направо ме е страх да я започна. Обожавам такива книги, но като ме разтърсят съм ранена дълго време и не зная дали да си го причиня. За това не ми се четат книги на Пенелъпи Уорд.

# 258
  • Euskal Herria
Аз започнах "Песента на сърцето ми" - трета книга от "Падащи звезди". Попрелистих я, май няма да е от леките. Знам, че ще има щастлив финал, ама все пак...

# 259
  • Бургас
Момичета някой чел ли е нещо на  Parker S. Huntington? Във фейс страницата на Шен са пощуряли по препоръчана от нея книга на автоката Darling Venom Ще видя довечера дали е качена някъде и може би .......... ама била и ревлива, че направо ме е страх да я започна. Обожавам такива книги, но като ме разтърсят съм ранена дълго време и не зная дали да си го причиня. За това не ми се четат книги на Пенелъпи Уорд.
Има я качена в Zbooks
https://bg1lib.org/book/18331113/a2f89e

# 260
Аз започнах "Песента на сърцето ми" - трета книга от "Падащи звезди". Попрелистих я, май няма да е от леките. Знам, че ще има щастлив финал, ама все пак...
Аз се разочаровах, че развръзката беше в една глава. Много набързо приключи. Иначе беше доста интересна, но и наистина тежка, историята на сестрата е много тъжна.

# 261
  • Враца
Аз съм малко офтопик, но да попитам някой ако е чел Къщата на Гучи, за каква възраст е подходяща книгата? Дали има много графични секс сцени и т.н? Дъщеря ми е 16 и иска да я прочете.
За да не спамя темата, моля пишете ми на лични съобщения, благодаря много

# 262
  • София
Някой може ли да ми сподели мнение за книгата „Да се влюбиш преди Коледа" на Теодора Жулиенова?
Корицата е изключително красива, но чувам, че книгата далеч не е толкова добра.

# 263
  • Бургас
Не мога да не се похваля

# 264
  • Разпиляна във въображението
И аз си я получих. Страхотно отношение откъм издателството.

# 265
  • Плевен / София
И аз си я получих. Страхотно отношение откъм издателството.
Да...Страхотно начало ....

# 266
  • Бургас
"Гореща Афера" на Ви Кийланд обсъдихме ли я?

# 267
Като Съперниците... същото разочарование за мен. Книгите, които бяха фен преводи като ММА бойците ми харесаха, тези последно издадените книги все едно са от друг автор.

# 268
  • София
"Гореща Афера" на Ви Кийланд обсъдихме ли я?
Не си спомням, но не пречи да споделиш мнение.

# 269
  • Бургас
Не съм я чела. Както и Съперниците. За пералнята в Съперниците вече знам Simple Smile, но исках да разбера за новата книга на Кийланд.

Общи условия

Активация на акаунт