За тези, които четат любовни романи № 40

• 61 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тези Съперниците и на мен не ми харесаха. Аз започнах Ленора Бел, серия "Позорните херцози".

# 271
  • Плевен / София
Тези Съперниците и на мен не ми харесаха. Аз започнах Ленора Бел, серия "Позорните херцози".
Не е лоша поредицата....Има си от всичко...

# 272
  • София
Geia май я беше чела и писа, че е лека поредица, та по празниците ми се чете нещо такова. Мерси! В началото съм, но не е лоша книга 1 засега.

# 273
  • Плевен / София
missence, честито ново аватарче....В духа на предстоящите празници...Аз съм на коледна тематика...

# 274
  • София
missence, честито ново аватарче....В духа на предстоящите празници...Аз съм на коледна тематика...
Yum Gift Heart
И аз вероятно ще отметна някоя коледна книга. Hands Plus1

# 275
И аз, на Боровинковия залез ... и ми харесва и тя. Ти докъде стигна, че чакам отзив?

# 276
  • Euskal Herria
И на мен ми хареса серията на Ленора Бел. Остана ми само още една книга от нея да прочета, но първо да довърша последната от "Падащи звезди". Мудно ми върви нещо.

# 277
  • Плевен / София
И аз, на Боровинковия залез ... и ми харесва и тя. Ти докъде стигна, че чакам отзив?
Коледа под боровинковия залез я прочетох....Прочетох и Джени Гладуел – Подарък през декември.Харесаха ми... Сега чета едновременно  Джени Хейл - Коледа в Силвър Фолс и Джоана Болури - Всичко, което искам за Коледа Приготвила съм си и Изненади по Коледа на Нанси Теър.
Сигурно има още...Ще си прегледам четеца.....

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Geia май я беше чела и писа, че е лека поредица, та по празниците ми се чете нещо такова. Мерси! В началото съм, но не е лоша книга 1 засега.

Сега като писа, не съм Simple Smile Зачудих се. Или съм я чела и не помня нищо от нея Simple Smile Да не бъркаш с другите херцози, порочните Simple Smile
Боровинковата се оказа много приятна книга, хареса ми за коледна Simple Smile

# 279
  • София
Скрит текст:

Сега като писа, не съм Simple Smile Зачудих се. Или съм я чела и не помня нищо от нея Simple Smile Да не бъркаш с другите херцози, порочните Simple Smile
Боровинковата се оказа много приятна книга, хареса ми за коледна Simple Smile
Напълно възможно е да бъркам. Някой беше писал в темата за Ленора Бел. Може и да е била .Яна. или някоя друга съфорумка. Hands Plus1 (извинявам се, че не помня точно).

# 280
  • Бургас
Някой може ли да ми сподели мнение за книгата „Да се влюбиш преди Коледа" на Теодора Жулиенова?
Корицата е изключително красива, но чувам, че книгата далеч не е толкова добра.
Не съм я чела, но като цяло няма какво да се очаква от книга 84 страници. Нито има време да се развият образите, нито да се случи нещо интересно. Ама пък Коледа, коледен дух .... простено и е да е по-лековата. Това е единствената книга на авторката май?! или според ГР е така https://www.goodreads.com/book/show/56063709

Момичета, аз пък харесах Съперниците на Ви Кийланд. Без претенции да е кой знае какво, книгата си беше приятна. Но хората сме различни, някой беше споменал ММА бойци, аз пък от поредицата не успях да прочета първата и я зарязах. И виждам, че съм и поставили по-висока оценка от Обяснения в омраза например.

Позорните херцози е серията на Ленора Бел https://www.ozone.bg/author-lenora-bel/
https://www.goodreads.com/series/160852-the-disgraceful-dukes
не са лоши книжките, но пък не са и Джоана Л, ЛайзаК и Дулия К и т.н. любими разказвачи и повече ми харесват от Шивачките на Лорета Чейс https://www.ozone.bg/author-loreta-cheys/

# 281
  • Бургас
Тъй като съм в отпуск чааак до другата година минах през библиотеката и си взех "Десет слепи срещи" Ашли Елсън , "Коледни пожелания и бисквитени целувки" Джейни Хейл, "Любов в стихове" (ще дам още един шанс на Колийн Хувър) и "Пречистваща истина" -К.А.Тъкър
Започнах със срещите, вече съм на втората и ми харесва книгата. Забавна е.

# 282
  • Euskal Herria
Отзиви за серията "Най-редките цветя" на Маделин Хънтър? Досега все заобикалям авторката.

# 283
  • Бургас
Яна, аз я харесах много, но за някои действието се развива прекалено мудно. Въпрос на нагласа, аз я препоръчвам.

# 284
  • в сърцето на един мъж...
Отзиви за серията "Най-редките цветя" на Маделин Хънтър? Досега все заобикалям авторката.

На мен лично ми хареса доста. Много приятен стил има авторката.

Общи условия

Активация на акаунт