За тези, които четат любовни романи № 40

• 61 338
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Ще си "заделя" серията за четене тогава.

# 286
Отзиви за серията "Най-редките цветя" на Маделин Хънтър?
И на мен ми хареса. Има мудни моменти, малко бавничко стават нещата, но са интересни истории. Идеални исторически романи за разтоварване и почивка

# 287
Някой пита за "Гореща афера" на Ви Кийланд, четете смело, нищо общо няма със "Съперниците", за която писах вече поне 3 пъти, че не съм я дочела. Joy
Има история , има добре изградени герои , обичайните травми от миналото.
линк към goodreads

# 288
не знам... с грешната книга на Тижан ли започнах.. току-що зарязах Anti-Stepbrother вече почти към края, защото не можах да я издържа.. такава тъпотия.. главната беше възможно най-дразнещия женски образ, обясняваха се в подробности такива тъпотии, недостоверни реакции от всички за всичко.. има ли и свестни книги, че не мога да си обясня целия хайп?

# 289
  • София
Бях харесала само една нейна, но не помня коя. Всичко друго беше започнато и зарязано.

# 290
  • Бургас
На Тижан,която е да започнеш все е грешната. Grinning
Освен Anti stepbrother,  съм прочела Enemies, както  и Rich prick ( която не е лоша). На английски по мога да я издържа, но преведените и ги зарязвал на втора глава

# 291
И аз не я харесвам Тижан. Май съм чела Enemies и Cole. Първата няма какво да я коментирам, даже не съм убедена, че я прочетох цялата. Cole беше друга работа. Първоначално ми хареса, беше загадъчна, интригуваща, но дотам. Същата боза.

# 292
  • Euskal Herria
Ама ей на, Егмонт си я издават. Даже двете части на трилогията "Привилегированите" ще ги пускат 2022 година. Първа я имам, но засега отлагам четенето.
Най-после тая нощ довърших "Песента на сърцето ми" . Много мудно ми вървеше, на моменти и попрескачах. Първа книга от серията пак така бавно я четох,  втората като че ли беше по-динамична. Ама тази третата... То описания, то чувства... и някак претупано действието. Толкова терзания за допуснатите грешки на главния и чак в последните глави набързо всичко се изясни и реши.

# 293
Ехх, тъкмо я похвалих Боровинковия залез и снощи една звезда ѝ падна моменталически от щуротията, че
Скрит текст:
не била правила секс от 12 години!!! Той и бил последния, последната връзка .... айде стига глупости, в кой век сме?!
Но описанието на курорта ми харесва, макар и там да е попрекалила с внедряването на какво ли не.

# 294
  • Бургас
Ехх, тъкмо я похвалих Боровинковия залез и снощи една звезда ѝ падна моменталически от щуротията, че
Скрит текст:
не била правила секс от 12 години!!! Той и бил последния, последната връзка .... айде стига глупости, в кой век сме?!
Брей, много държелива жена! Много!

От поредицата на А.Л.Джаксън ми хареса 4-тата книга. Другите стават, ама не са кой знае какво!

P.S. Чели ли сте тази серия https://www.goodreads.com/series/272214-she-s-with-me

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 19:29 от lina_bs

# 295
А някой чел ли е продължението на Боровинковия залез "Градче на име Коледа".Разбрах,че е за сестрата на Гейб.

# 296
  • Бургас
"Десет слепи срещи " - забавна история. Хареса ми. Имаше и напрегнат момент, но всяка уважаваща себе си книга трябва да има такъв Simple Smile
Ще проверя дали авторката има и нещо друго издадено
Редактирам се. Има https://www.goodreads.com/author/show/5317545.Ashley_Elston

"Любов в стихове" - не ми хареса ,че историята е разказана само от една гледна точка. Щеше да е хубаво да разберем и мислите на главният герой.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 08:57 от lina_bs

# 297
  • София
"Покоряването на херцога" ми хареса. Сега ще разнообразя със "Скъпа Ейва" и после ще се върна на серията на Ленора Бел.

# 298
  • Плевен / София
Прочетох "Всичко, което искам за Коледа"...Хубава история с щастлив край...Продължавам със следващата коледна история "Изненади по Коледа" на Нанси Теър.
Хубави празници...

# 299
Тези дни прочетох тази поредица https://www.goodreads.com/series/311746-the-society-trilogy, по принцип по празниците имах намерение да чета нещо тематично, леко и неангажиращо, обаче тц, не ми се получи. А уж я отворих да видя само как започва и преди да се усетя вече бях към края на първата книга.  Рядко чета дарк истории, но тази ми беше много интересна, а и покрай Kingdom Fall, ми стана любопитно да прочета още книги за Обществото. И тук отново се появява Анжело и отново се загатва за неговата история,  наистина се надявам това да е индикация, че авторките ще напишат книга и за него.

Общи условия

Активация на акаунт