За тези, които четат любовни романи № 40

• 61 341
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Сиела са планирали да издадат през 2022:

Цитат
Бяха диви и луди няколко месеца. И преди да се усетя, се влюбихме. И двамата имахме едно желание: повече време заедно.
Oчарователен британски аристократ, който преобърна света ѝ само за едно лято

Но Лео имаше задължения у дома. Той живееше живот, в който никога не се вписвах. И щях да уча по право. Така че решихме да сложим край и никога да не поглеждаме назад. Част от мен винаги се чувстваше така, сякаш ще оставя сродната си душа да си отиде.

Вярвах, че нашата история е приключила. До пет години по-късно, когато ми изпрати писмо, което ме разтърси до основи. Мислех, че светът ми се обърна с главата надолу това първо лято? Е, още нищо не знаех.

# 301
  • Бургас
Гледах Игра на омраза /качен е във филмисъб/ и горещо препоръчвам. Доста се доближава до книгата, а актьорите са толкова сладки....
Започнах Дявол под прикритие на Лайза Клейпас и не разбирам защо книгата е Седма в поредица "Рейвънел", а не е поредна от Сезони на любовта?

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 18:20 от . Яна .

# 302
  • Бургас
Нищо не чета. Забравих си книгите в Бургас,  а майка ми има само за някакви херцози и графове. А те не са моето нещо.
Дръпнах си Гореща Афера , обаче не съм я започнала.

# 303
  • София
Да ви кажа не останах очарована от "Скъпа Ейва". Започвам "Гореща Афера".

# 304
Да ви кажа не останах очарована от "Скъпа Ейва". Започвам "Гореща Афера".
И на мен не ми допадна" Скъпа Ейва"  може би очакванията ми бяха големи. И аз имам"Гореща Афера" и си мисля, че ще е интересна.

# 305
Кийланд я задрасках окончателно след тъпотията Съперниците. Нищо читаво така или иначе не съм чела от нея.

# 306
Току що завърших "Когато Януари срещна Август" от Емили Хенри и не мисля, че има по-добра книга, с която да изпратя старата година. Малко е да кажа, че ужасно много ми хареса. Започнах я с леки резерви, като си мислех че ще е чиклит, а аз не харесвам особено този жанр. Е книгата не е чиклит, а страхотен любовен роман за търсенето на самите нас, за грешките, които ни определят, за голямата любов в този момент и за това да си щастлив сега. Към края признавам си дори си и поплаках. Надявам се Ера да продължат с издаването на авторката.

# 307
  • Варна
Кийланд я задрасках окончателно след тъпотията Съперниците. Нищо читаво така или иначе не съм чела от нея.
Затова много ме е яд на издателство "Калпазанов", че изоставиха историческите любовни романи и започнаха да издават тази авторка. Явно интереса към нея е по-голям.

# 308
Май тук съм един от малкото фенове на Кийланд, изчела съм и повечето книги още преди да започнат да я издават на български. Иначе си купих книгите, които Калпазанов издадоха, но все още не съм ги препрочитала на български. Винаги, когато ми се чете нещо леко и забавно прибягвам към нейните книги. Макар, че харесвам една идея повече книгите, които пише в тандем с Пенелъпи Уорд, отколкото самостоятелните й. Иначе препоръчвам от тях двете Mister Moneybags и Dirty Letters  и самостоятелната й Inappropriate.

# 309
Ох, колко теми сте падхванали Joy да се изкажа и аз, не че някой ме пита Joy
1. Филмът по "Игра на омраза" го очаквах с нетърпение и го гледах на английски веднага като излезе. Суууупер разочарована, предвид че тази книга съм я чела 2 пъти и може да се каже, че я знам наизуст. Много сцени липсваха, други бяха представени по абсолютно различен начин (сцената в асансьора, секс сцената, финала). Трети ги имаше, но бяха орязани (сватбата). Главната е сладурана, но главният герой не ми допадна хич. Все пак , ако ми е скучно тея дни може да го пусна и с бг субтитри, току виж се окаже, че проблемът е бил в езиковата бариера. Joy

2.Ви Кийланд има мн хубави книги (без Съперниците Joy), проблемът при нея е , че повечето от тях са еднотипни и не е хубаво да се четат последователно.

3. "Скъпа Ейва" ми хареса много, може би защото аз бях с малки очаквания. Joy

4. "Когато Януари срещна Август" ми стои на 40% в четеца. Определено това не е моята книга, сууупер бавно действие, много описания , голямата драма в живота на главната героиня изобщо не я усетих , имах чувството, че чета разсъжденията на 14 годишно момиче. Всъщност изтърпях до 40% само заради положителните коментари тук, сигурно нататък става и интересно, но нямам търпение.

# 310
Ви Кийланд и аз я харесвам, да, еднотипни са й книгите, но са забавни. Като че ли Гореща афера ми се вижда най-слаба от преведените. Но може и да не бях много в настроение за четене.
Когато Януари срещна Август ми беше тегава за четене, на инат я дочетох. Няма да повторя Емили Хенри.
Прочетох тези дни Градче на име Коледа на Холи Мартин, драмите на главната ми дойдоха в повече. Най-слабата, за мен, книга от авторката, от преведените.
След като не харесах особено, предпоследните две издадени книги на Лайза Клейпас, от Ергон, нямах големи очаквания към Дявол под прикритие. Останах много приятно изненадана.
Прочетох и втората от Бриджъртън, нямам търпение за следващата. Много се забавлявам и с Джулия Куин.
Игра с огъня ми се стори доста различна от стила на Шен, ако не знаех кой я е писал, щях да реша, че е на Хувър.
Днес завърших маратона с Благороден принц, добре че приключиха вече с противниковия клуб, че ми идваше малко в повече, или поне се надявам. Има загатване за следващата история, дано скоро я преведат.
Като за човек, който не беше чел близо три месеца, понаваксах покрай Коледа.
Сега се чудя кои книги да чета по Нова Година, живот и здраве. Привелигированите ще е едната. Може би и Скъпа Ейва.

# 311
  • Euskal Herria

Цитат
Понеже знам, че мнозина от вас нямаха търпение за точно тази новина! До две седмици в книжарниците очаквайте бестселъра „Пънк 57“ от Пенелъпи Дъглас – една история за пламенна любов, след която нищо няма да е същото. 🎸🎸🎸

💗Той е Миша. Тя е Райън. Те бяха идеални един за друг. Докато не се срещнаха.

👨 Миша
Когато бяхме малки, един учител ни накара да напишем писмо на дете от друго училище. Там решили, че съм момиче на име Миша, и ме свързаха с ученичка на име Райън. Бързо разкрихме объркването, но не спряхме да си пишем. Спорехме за всичко – коя е най-добрата пица, кой е най-готиният телефон, Еминем ли е най-великият рапър на света… И така се започна.
Седем години бяхме „ние“. Без да сме се зървали и за миг.
Имахме само три правила. Без шпиониране в социалките. Без телефонни номера. Без снимки.

👩 Райън
Не ми е писал от три месеца. Нещо не е в ред. Да не е умрял? Да не са го арестували? Познавам Миша, това са реални възможности.
Без него се побърквам. Само той познава истинската Райън. Само той ме разбира.
Вината е моя. Трябваше да взема номера му или поне да намеря снимка във фейсбук.
Той може да е изчезнал завинаги.
А може да е точно пред мен… и да не зная.

# 312
  • Плевен / София

Цитат
Понеже знам, че мнозина от вас нямаха търпение за точно тази новина! До две седмици в книжарниците очаквайте бестселъра „Пънк 57“ от Пенелъпи Дъглас – една история за пламенна любов, след която нищо няма да е същото. 🎸🎸🎸

💗Той е Миша. Тя е Райън. Те бяха идеални един за друг. Докато не се срещнаха.

👨 Миша
Когато бяхме малки, един учител ни накара да напишем писмо на дете от друго училище. Там решили, че съм момиче на име Миша, и ме свързаха с ученичка на име Райън. Бързо разкрихме объркването, но не спряхме да си пишем. Спорехме за всичко – коя е най-добрата пица, кой е най-готиният телефон, Еминем ли е най-великият рапър на света… И така се започна.
Седем години бяхме „ние“. Без да сме се зървали и за миг.
Имахме само три правила. Без шпиониране в социалките. Без телефонни номера. Без снимки.

👩 Райън
Не ми е писал от три месеца. Нещо не е в ред. Да не е умрял? Да не са го арестували? Познавам Миша, това са реални възможности.
Без него се побърквам. Само той познава истинската Райън. Само той ме разбира.
Вината е моя. Трябваше да взема номера му или поне да намеря снимка във фейсбук.
Той може да е изчезнал завинаги.
А може да е точно пред мен… и да не зная.
Аз съм чела фен превода на книгата.

# 313
Прочетох поредицата Змия и гълъб на Шелби Махурин, хубава е, митология, вещици, почти никаква еротика, но като че ли очаквах повече, нещо ми липсваше и главната на моменти ме дразнеше. Дворовете на Маас и Кръв и пепел на Арментраут си остават фаворити в класацията ми.
Препоръчайте ми нещо коледно, но да не е сладниково от вида на Коледни пожелания и бисквитени целувки

# 314
  • Плевен / София
Прочетох поредицата Змия и гълъб на Шелби Махурин, хубава е, митология, вещици, почти никаква еротика, но като че ли очаквах повече, нещо ми липсваше и главната на моменти ме дразнеше. Дворовете на Маас и Кръв и пепел на Арментраут си остават фаворити в класацията ми.
Препоръчайте ми нещо коледно, но да не е сладниково от вида на Коледни пожелания и бисквитени целувки
На мен ми харесва "Закъсняла Коледа" на Линда Хауърд и не ми е сладникава...Но вкус различен. Има я в Читанката.

Общи условия

Активация на акаунт